Centre for Alternative Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

"Egyetlen szervezet jobb helyzetben van ahhoz, készségek a nulla széndioxid-kibocsátású jövő, nincs épület jobb épül szállítani, hogy a képzés." A Doktori Iskola a CAT egy világszínvonalú képzési központ, több mint 35 éves szakmai tapasztalattal a fenntarthatóság gyakorlatban. Alapul a walesi Intézet a Fenntartható Education (WISE) a GSE páratlan oktatási és szálláslehetőségek, többek között:

Egy nagy döngölt föld előadóterem Szeminárium helyiségek és műhelyek Research Laboratories IT suite Irodák, közös helyiségek és recepciók 24-en-suite tanulmány hálószoba Étterem és Bár

WISE a korszerű öko-oktatási létesítmény. Designed by építészek Pat Borer és David Lea, ez egy gyönyörű kombinációja környezettudatos tervezés és a legmodernebb fenntartható építési technikák. A helyszín érzékenyen épített ki a kis megtestesült energia-anyagok, mint a kender és a lime, döngölt föld és fenntartható forrásból származó fa. A kínálat a helyszínen a megújuló energiaforrások, köztük a biomassza és a napenergia, azt jelenti, hogy a WISE egy igazán fenntartható hely a tanulásra. WISE a 2011 RIBA díjas Építési és elnyerte Az év épülete 2010-ben a Daily Telegraph. Étkezést és a szállást Teljes lakossági szállás során nyújtott modulok résztvevő diákok a helyszínen a CAT, beleértve az összes étkezést. Minden étkezés lesz az új WISE étterem CAT és vegetáriánus. Különleges táplálkozási követelményeket is gondoskodjanak.

Helyszínek

Machynlleth

Address
Centre for Alternative Technology
SY20 9AZ Machynlleth, Wales, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket