Cardiff Metropolitan University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az izgalmas, modern európai fővárosban található, a Cardiff Metropolitan University egy globális egyetem. Folyamatosan fektetünk be a hallgatók jövőbe, és oktatási és képzési lehetőségeket biztosítunk, amelyek elérhetőek, rugalmasak és a legmagasabb színvonalúak a világ több mint 140 országának hallgatói számára.

Az egyetem 1865 óta szerves részét képezi Cardiff városának, és büszkék vagyunk arra, hogy egy erős, fenntartható és hallgatóközpontú egyetemként működünk, amely Cardiff és Délkelet-Wales gazdasági, társadalmi és kulturális jólétére összpontosít; a hallgatók foglalkoztathatóságának elősegítése, kutatáshoz és tudásátadáshoz alkalmazva.

Fókuszban a foglalkoztathatóság

Minden iskolánk a karrierorientált kurzusokra specializálódott, amelyeket az üzleti és az iparral összefüggésben terveztek. A munkaközvetítő programok, a szakmai akkreditációk és a külföldi tanulmányok lehetőségei révén a foglalkoztathatóságra összpontosítva biztosítottuk, hogy diplomások 95,6% -a belépjen foglalkoztatásra vagy további tanulmányokra a diploma megszerzésétől számított hat hónapon belül.

Tanulás és tanítás

Tanulási, tanítási és értékelési megközelítésünket magas színvonalú tudományos előírások, a hallgatókkal való együttműködés, a technológiával továbbfejlesztett tanulás és értékelés fejlesztése és beágyazása, valamint a kutatással megalapozott oktatás alátámasztják.

Célunk, hogy dolgozzon kreatív, rugalmas és legkeresettebb diplomások képességek, készségek és tapasztalatok, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy hatást gyakoroljon az általuk választott szakmában vagy Pathway . A tanulás és az oktatás mindig a Cardiff Metropolitan University munkájának középpontjában áll, és reméljük, hogy teljes mértékben megtapasztalja erőfeszítéseinket a személyes kapcsolat fenntartása érdekében egy barátságos és támogató tanulási környezetben.

Globális egyetem

Cardiff Metropolitan University büszke arra, hogy számos kiváló partnerrel áll kapcsolatban az Egyesült Királyságban és nemzetközi szinten. Az egyetem szoros szövetsége társult kollégiumával, a londoni kereskedelmi iskolával és a tengerentúli partnerségekkel, amelyek programjainkat kínálják Egyiptomban, Koreában, Libanonban, Marokkóban, Srí Lanka-ban és Szingapúrban, azt jelenti, hogy a több mint 140 országból érkező hallgatók képesek tanulni a Cardiff Metropolitan University fokozatát és az MBA-t. programokat.

7 ok az Egyesült Királyságban a Cardiff Metropolitan University :


Az egyik ok - diplomás foglalkoztathatóság
A Cardiff Met összes tanfolyamán a hallgatók jövőbeli karrierjére és foglalkoztathatóságára összpontosítanak. Az egyetemi programok mindegyike magában foglalja a gyakorlatot, és számos posztgraduális kurzusunk van egyéves gyakorlati lehetőségekkel. A hallgatói vállalkozásra összpontosítva elősegítjük hallgatóinkat, hogy erősen foglalkoztatható diplomákká váljanak.

Második ok - Kiválósági oktatás és a hallgatói elégedettség
Cardiff Met ezüst minősítést ért el a Teaching Excellence Framework keretében, és folyamatosan magas szintű hallgatói elégedettséget kap. Számos kurzusunk közelmúltban 100% -át szerezte meg a legújabb National Student Survey-ban.

Harmadik ok - Nemzetközi hallgatói támogatás
A Cardiff Met büszke arra, hogy támogatja a nemzetközi hallgatói támogatást, és az Egyesült Királyságban az elmúlt 10 évben hat alkalommal rangsoroltuk a rangsorot. Van egy dedikált globális hallgatói tanácsadó csoportunk, amely segít abban, hogy a hallgatók attól a pillanattól kezdve fogadják el ajánlatát, amelyet az egyetemen kínálnak. A vízumkérelmektől, szálláskereséstől és a repülőtéren való találkozástól, amikor az Egyesült Királyságba érkezik, az Egyesült Királyság életébe való beilleszkedés elősegítéséig, valamint az akadémiai készségek óráinak ajánlattól kezdve az itt lévő csapat elveszíti a stresszt, hogy új országba tanuljon. ország, és lehetővé teszi, hogy a tanulmányaira koncentráljon.

Negyedik ok - fantasztikus hallgatói lehetőségek
Az elmúlt néhány évben a Cardiff Met jelentős fejlesztéseket tett a hallgatói létesítményekben, 70 millió font összegű befejezett és tervezett beruházással. A legkorszerűbb műhelyek és stúdiók, a világ vezető sportlétesítmények és hallgatói központok között az egyetem mindent tartalmaz, amire szüksége van, hogy kitűnjön a tanulmányai alatt.

Ötödik ok - Nagyszerű hallgatói közösség
Az aktív hallgatói szakszervezettel, a hallgatói klubok és társaságok támogatásával, valamint a sportcsapatokkal és klubokkal, minden szintű készségek és képességek fejlesztésével a Cardiff Met remek hely a hallgatói élet minden területén való részvételre. A campus szálláshelyünk biztonságos és barátságos helyet biztosít a hallgatók számára, és az egyetemet nemrégiben a Nemzeti Student Housing Survey hallások legjobb hallgatói közösségének szavazták.

Hatodik ok - Cardiff városa
A Cardiffot nemcsak következetesen az Egyesült Királyság leginkább megfizethető diákvárosának nevezték el, hanem fantasztikus élési helyként is szolgál, és nagyon magas életszínvonalat kínál a hallgatóknak. A szórakozástól kezdve a vásárlásig, a kultúrától, az ételektől, italoktól és rendezvényektől kezdve a Cardiff mindenkinek kínál valamit.

Hetedik ok - Tanulmány Walesben
Wales országában fogsz tanulni. Wales lehetőséget kínál a hallgatóknak egy barátságos és gyönyörű környezetben világszerte elismert brit fokozat megszerzésére. Kiváló kiindulópont az Egyesült Királyság többi részének felfedezéséhez tanulmányai alatt, miközben felfedezheti mindazt, amit ez az egyedülálló ország kínál.

Helyszínek

Cardiff

Cardiff Metropolitan University

Address
Cardiff Metropolitan University, Llandaff Campus, Western Avenue, Cardiff
CF5 2YB Cardiff, Wales, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 29 2041 6070

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

MA
MSc