Cass Business School, City University of London

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Cass Business School egyike a City, a londoni egyetem öt iskolájának. Az Európa vezető üzleti iskoláinak és az üzleti iskolák globális elitjének egyike, amely a hármas korona akkreditáció aranystandardjával rendelkezik.

A Cass világhírű az alábbiak miatt:

  • Kiegyensúlyozott gyakorlati és elméleti oktatás egyetemi hallgatók, MBA és MSc hallgatók, valamint doktori és vezetői programok hallgatói számára
  • Tudékony akadémiai személyzet, gyakorlati tapasztalattal, hosszú távú kapcsolatokkal az üzleti életben és virágzó kutatási program
  • Erős kapcsolatok a városi cégekkel, a nemzetközi üzleti vállalkozásokkal és a hallgatók, öregdiákok és partnereink közösségével.

Rendkívüli hívás

A rendkívüli vezetést tudásteremtés, oktatás és közösségi partnerségek révén tesszük lehetővé.

Világszínvonalú hírnév

A City, a London University, a Sir John Cass Business School szerves része a globális elit közé tartozik. Folyamatosan rangsoroljuk a világ legjobb üzleti iskoláit és programjait. Ezenkívül Cass rendelkezik a ritka aranyszínvonalú „hármas koronás” akkreditációval az Egyesülettől az Advance Collegiate Business Schools of Business (AACSB), az MBA Szövetség (AMBA) és az Európai Minőségjavító Rendszer (EQUIS) felé.

Az üzleti kutatás és oktatás kiválóságának megalapozott 50 éves hírnevével együtt a Cass kiváló akadémikusokat, hallgatókat és vállalkozásokat vonz világszerte az élénkítő Cass közösségünkbe.

Küldetésnyilatkozat

A Cass-nál segítünk az egyéneknek dinamikus, összekapcsolt világban való virágzásban. Összekeverjük az élvonalbeli elméletet és a gyakorlatot, inspirálva élénk londoni otthonunkat, miközben részt veszünk nemzetközi hálózatunkban. A vezető globális üzleti iskolák között a Cass megközelítés egyedülálló energiát ad; személyes, mégis globális, intellektuális, mégis gyakorlati, szenvedélyes, mégis fegyelmezett. Az ebből következő vezetés lehetővé teszi a mozgékonyságot, a megkülönböztetést és a fenntarthatóságot.

  • Tudás - olyan tudást hozunk létre, amely elősegíti a hatékony gondolatvezetést
  • Oktatás - személyre szabjuk a tanulási tapasztalatokat, hogy képességeinket, megkülönböztethetőségünket és mozgékonyságunkat fejlesztjük
  • Közösségi közösség - együtt kiemelkedünk, segítve munkatársaink, öregdiákunk, partnereink és intézményeink fejlődését.

Egy globális perspektíva

Nemzetközi kapcsolatunk kiterjedt és létfontosságú, támogatva a sokféleség iránti elkötelezettségünket. Valójában globális megközelítést alkalmazunk minden tevékenységünkre, kezdve a dubai campus üzemeltetésétől a Közel-Kelet kiszolgálásáig, a modulok és tanulmányutak világszerte történő szállításáig, valamint különféle nemzetiségű és háttérrel rendelkező hallgatók és tudósok toborzásáig. Globális objektívünkön keresztül látjuk a különbségek és az együttműködés hatalmas potenciálját.

Gyakorlati oktatás

Akár egyetemi hallgatóként, MBA vagy MSc hallgatóként érkezik Cassba, akár doktori vagy vezetői végzettséggel jár, akkor élenjáró elmélet és gyakorlat inspiráló keverékének fog kitenni. A kassza nem elefántcsont torony. Világvezető oktatóink az ipar vezetőivel szoros együttműködésben hoznak létre tudást. Ennek eredményeként felismerjük Önt azokkal a betekintésekkel, készségekkel és magabiztossággal, amelyek a valódi és mindig változó üzleti világban való fejlődéshez szükségesek.

Csatlakozzon a Cass-hoz, és váljon egy növekvő és hatalmas globális közösség részévé, amelyhez felveheti saját sikertörténetét.

Sir John Cass Alapítvány

A Sir John Cass Alapítvány az oktatás támogatását Londonban kezdte, mióta Sir John Cass 1710-ben alapított iskolát Aldgate-ben.

2001 májusában az Alapítvány nagylelkû adományt nyújtott az Üzleti Iskola új építési projektjéhez, és továbbra is folyamatosan támogatja az üzleti iskolát.131029_pexels-photo-1595391.jpeg Fox / Pexels

Helyszínek

London

Address
106 Bunhill Row

EC1Y 8TZ London, Anglia, Egyesült Királyság

Dubai

Address
Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

Programok

Az intézmény további kínálata: