City University of London

Bevezetés

Hivatalos Leírás

City , a University of London egy különleges hely. Képzettséggel és elkötelezettséggel több mint száz éve használjuk az oktatást, a kutatásokat és a vállalkozásokat, hogy átalakítsák hallgatóink, közösségünk és világunk életét.

Akadémiai kiválóság az üzleti életben és a szakmákban

Vezető nemzetközi intézmény vagyunk, és elköteleztük magunkat a tudományos kiválóság iránt, és az üzleti tevékenységre és a szakmákra koncentrálunk.

Egy magas rangú intézmény

Büszkék vagyunk oktatási, kutatási és vállalkozói minőségünkre, valamint magas rangsorainkra a legutóbbi felmérésekben. City :

  • az Egyesült Királyság felső 15-ben a végső kilátásokhoz ( The Times és Sunday Times University League 2017 táblázat )
  • 27-én az Egyesült Királyságban a ( Times Higher Education ) "Table of Table" mellett a vezető Russell Group egyetemeken

A világ vezető kutatása

A 2014-es Kutatási Kiválósági Keret (REF) , amely az összes brit felsőoktatási kutatóintézet kutatási minőségének értékelésére szolgál, a City állításainak 75,7% -át a világ vezető 4 * (23,3%) és nemzetközileg kiváló 3 * (52,4 %) minőség.

Egy élénk nemzetközi közösség

A kilátások valóban globálisak. Örömmel fogadjuk a világ minden tájáról érkező hallgatókat, oktatókat és szakembereket, együttműködnek a nemzetközi kutatási kiválóság szintjével, és fejlesztik a nemzetközi kutatási partnerségek egyre növekvő hálózatát.

London központjában

London szívében, számos központi metróállomás közelében, a British Library és a West End közelében található. Pár percre van a Square Mile - London világhírű pénzügyi negyedétől -, valamint a pénzügyi és szakmai intézmények, főbb művészeti komplexumok és médiaközpontok központjaitól, a kórházak és a speciális orvosi kutatóközpontok oktatóitól.

Mivel alapítványunk több mint egy évszázaddal ezelőtt, mindig élvezte a mélyen gyökerező kapcsolatokat a City London. London lord polgármestere a City rektorja, és sok londoni City cég régóta támogatja a City .

Helyszínek

London

Address
City, University of London
Northampton Square

EC1V 0HB London, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket