Cranfield School of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Cranfield School of Management egy több mint 50 éve világszerte vezető vezetői oktatás, kutatás és tanácsadás területén működő, kizárólag posztgraduális üzleti iskola, amelynek feladata a menedzsment gyakorlatának javítása. Globális hírnevünk van a nagy teljesítményű vezetők fejlesztésében a technológia és menedzsment területén - ösztönözve őket szervezeteik és a szélesebb társadalom átalakítására.

Az iparral való szoros kapcsolatainkról híres, a Cranfield üzleti és üzleti tevékenységet is folytat. Világszínvonalú kutatás, szakértelem és oktatás központja vagyunk, gyakorlati menedzsment megoldásokat kínálva számos tevékenységi körön keresztül, beleértve vezetést, pénzügyi, marketing és logisztikai tevékenységeket.

Az iskolák egyik elit csoportja vagyunk az egész világon, hogy hármas akkreditációval rendelkezzünk az AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business), az EQUIS (Európai Minőségjavító Rendszer) és az AMBA (az MBA-k Szövetsége) részéről.

Mi teszi egyedivé a Cranfield School of Management ?

  • Páratlan tanítási tapasztalat. Az oktatócsoportjában legfeljebb hat hallgató vesz részt, biztosítva a szoros kapcsolatot és a folyamatos támogatást.
  • Érett tanulási környezet. Mivel csak posztgraduális egyetemen vagyunk, akkor hasonló gondolkodású egyének vesznek körül Önt, akik arra törekednek, hogy sikeresek legyenek a választott karrierjükben.
  • Karrier-központú tanulás. Mivel oktatásunk kizárólag a posztgraduális és végrehajtói szintre összpontosít, célja az, hogy támogassa gyakorlati üzleti készségeit és magabiztosságát, és nagy hangsúlyt fektet a valós kihívásokra.
  • Kiterjedt öregdiák-hálózatunk. Ön csatlakozni fog 65 000 végzettségű hálózatunkhoz, akik közül sokan már vezető szerepet töltenek be a világ vezető szervezetei között. Az Egyesült Királyságban második helyen vagyunk a diplomás foglalkoztatás szempontjából (DLHE longitudinális felmérés, 2017).

Cranfield School of Management következetesen jól teljesít a nagy iskolák és a program specifikus ranglistáin, megerősítve pozíciónkat, mint felsőbb globális menedzsment iskola.

Kattintson ide az összes rangsor megtekintéséhez

Jövőbeli karrierlehetőségek

A mi alumíniumaink

A Cranfield Egyetemen több mint 65 000 öregdiák van. A Cranfield-nél elkötelezettek vagyunk abban, hogy világszínvonalú, befogadó és egész életen át tartó szolgáltatásokat nyújtsunk öregdiákjainknak. Tudjon meg többet öregdiákjainkról .

Figyelemre méltó Cranfield öregdiákok

Warren East, a Rolls-Royce vezérigazgatója; John McFarlane, a Barclays ügyvezető elnöke; Ombola Johnson, Nigéria kommunikációs technológiai minisztere; Charlie Mayfield, a John Lewis Partnership elnöke; és Garry Copeland, ügyvezető igazgató - üzemeltetés, a British Airways.

Elhelyezkedés

A Cranfield Egyetemi campus 40 perc alatt elérhető London központjától vonattal, a legközelebbi városok pedig Milton Keynes és Bedford. A londoni Luton repülőtér a legközelebb van az egyetemhez, míg Heathrow, Gatwick és Stansted mind vonattal és autóbusszal könnyen elérhetők.

A Cranfield Defense and Security körülbelül 50 percnyire van Londonból vonattal, és körülbelül 25 percre Bristoltól vonattal. Bath, Cheltenham, Bristol és Oxford mindössze egy órás autóútra, London pedig kevesebb mint két óra autóútra fekszik.

Szállás

Kínálunk vendéglátó és önellátó egyetemi szállást egyaránt, a lakócsarnokoktól kezdve a közös házakig, apartmanokat párok számára házakig a családok számára.

Az egyetem segíthet magánszállás megtalálásában a közeli városokban és falvakban. A Shrivenham egyetemi egyetemi szobákat általában katonai hallgatók számára fenntartják.

Kérjük, látogasson el honlapunkra, hogy többet tudjon meg szállásairól

Helyszínek

Cranfield

Cranfield School of Management

Address
Cranfield School of Management
Cranfield

MK43 0AL Cranfield, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 1234 758081

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció