Cranfield University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mint kizárólagos posztgraduális egyetem, az oktatási portfóliónk az üzleti és iparági jelentőségeiről híres. Mi vagyunk a legnagyobb brit mesterfokozatú diplomásoknak a mérnöki szakon, és zászlóshajó MBA-t, kiterjedt, világszínvonalú testreszabott vezetői oktatási és szakmai fejlesztési programokat kínálnak. Munkánk tájékoztatja a kormánypolitikát, és az iparággal együttműködve vezető szerepet tölt be az élvonalbeli új technológiák és termékek előállításában.

Az ipari, kormányzati és üzleti kutatások és tanácsadások valós tanulási környezetet biztosítanak diákjainknak, lehetővé téve számukra, hogy szakemberként fejlődjenek, majd átadják tudásukat a globális gazdaságnak.

Cranfield University Shrivenhami Cranfield University a Cranfield Defense és Security otthona. Biztonságos katonai helyszín, a Honvédelmi Akadémiával, a Honvédelmi Minisztériummal együttműködve. A személyzet és a biztonságos létesítmények a területük élvonalában állnak, és sokféle képességet kínálnak a védelmi és biztonsági tudomány, az igazságszolgáltatás, a mérnöki munka és a technológia területén.

Tények az egyetemről:

 • A teljes munkaidőben MBA programunk a 9. helyen áll az Egyesült Királyságban, 18. Európában és 76. a világon a Financial Times 2019 rangsorban a teljes munkaidős MBA programokban ;
 • A közgazdász Melyik MBA? Menedzsment Mesterek (MiM) 2019 rangsorolása A Cranfield School of Management Menedzsment MSc a következő rangsorot érte el:

  3. az Egyesült Királyságban és 30. a világon

  Az Egyesült Királyságban az 1. és a világon a 9. helyen áll azoknak az álláskeresőknek a százalékos aránya, akiknek az állásajánlat után 3 hónappal állást kínáltak

 • A QS World Rankings 2018- ban a műszaki - mechanikai, légiforgalmi és gyártási - top 50-es rangsorban vagyunk

 • Mi a 7. helyen állunk az Egyesült Királyságban a kereskedelmi kutatás, tanácsadás és szakmai fejlődés terén.

A kutatásunk 81% -át a világ vezető vagy nemzetközileg kiválónak tartotta a REF (Research Excellence Framework, 2014).

Mi teszi egyedivé a Cranfieldet?

 • Minden egyetemi hallgatónak egy egyetemi munkatársa van, az egyik legjobb egyetem az Egyesült Királyságban
 • Minden egyetemi hallgatónak egy egyetemi munkatársa van, az egyik legjobb egyetem az Egyesült Királyságban
 • A diplomások 96% -a dolgozik, vagy további tanulmányokban
 • Világszerte működő közösségünk egy hatékony szakmai hálózat, amely több mint 167 ország diákjaival és diákjaival rendelkezik
 • Kölcsönösen előnyös kapcsolataink vannak mintegy 1500 vállalat és szervezet között
 • Mi vagyunk az egyetlen egyetem a világon, amelyek saját repülőteret birtokolnak és üzemeltetnek, és légitársasági státuszt kapnak

Hallgatói élet a Cranfield University

A Cranfield-i campus kiterjedt környezetben található, ahol bárok, üzletek, posta, sportcsarnok és bank található. Kitűnő szabadidős és vásárlási lehetőségek találhatók Milton Keynesben és Bedford történelmi városában, csak egy rövid autóútra.

Campusunk mindegyike rendelkezik:

 • Saját repülőtér,
 • Két szálloda teljes körű szállást, konferencia- és bankett létesítményeket,
 • Sport- és rekreációs létesítmények,
 • Diákszállítási lehetőségek, amelyek családi házakat és egyéni diáklakásokat tartalmaznak,
 • Egy egyetemi óvoda és iskola, amely a legjobbakat nyújtja a fiatalok számára - mindkettőt az Ofsted „kiemelkedőnek” minősítette.

Jöjjön a nyílt napunkra

A posztgraduális diploma megszerzéséhez elkötelezettségre van szükség mind időben, mind pénzben. Tisztában vagyunk azzal, hogy nemcsak olyan témát kell tanulnunk, amelyben szenvedélyes, hanem egy olyan kurzus elvégzését is, amely előnyt jelent a jövőbeli foglalkoztatás szempontjából. Ezért ösztönözzük Önt, hogy látogasson el hozzánk a Nyílt Napunkon:

02. 2020 szeptember

2020. november 21.

Ha többet szeretne megtudni Open Days-ról, látogasson el a www.cranfield.ac.uk/openday webhelyre

Helyszínek

Cranfield

Address
College Road
MK43 0AL Cranfield, Anglia, Egyesült Királyság

Swindon

Address
Swindon, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

MSc