Falmouth University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Falmouth University több mint 100 éves kreatív gondolkodás és tervezési innováció múltja.

Az 1902-ben alapított Falmouth Művészeti Iskola több mint egy évszázaddal digitális innovációs központ lett. Ma egyetemi és posztgraduális kurzusok portfóliója a kreatív iparágak szélességét képviseli, amely az Egyesült Királyság gazdaságának leggyorsabban növekvő ágazata. Most, amikor szembesülünk a negyedik ipari forradalommal; mivel a technológia nagyszerű lehetőségeket és kihívásokat kínál, egyértelmű, hogy Falmouth kreatív innovációja; a kreatív gondolkodás, a problémamegoldás, a kommunikáció és a mesemondás kulcsfontosságú lesz a jövőbeli gazdasági és kulturális siker szempontjából mind helyi, mind globális szinten.128606_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Az egyetemen a közelmúltban gyors növekedés tapasztalható, az egyetemi hallgatók létszáma 2001 óta megháromszorozódott, ma már közel 5300 hallgató. Ezek a hallgatók két campuson tanulnak Falmouthban és Penrynben.

A Cornwallban a campuson megrendezésre kerülő tanfolyamok mellett a Falmouth úttörő online távoktatást és izgalmas együttműködési partnerségeket biztosít az iparágvezető szervezetekkel, ideértve a Kortárs Zeneakadémiát és a londoni Divatkereskedelmi Akadémiát.

A Falmouth 2030-ig szóló stratégiai terve azt tervezi, hogy 2024-ig az ilyen együttműködési szolgáltatási partnerségekbe történő toborzása túl fogja venni az egyetemi programok felvételét. 2030-ra 8500 hallgató tanul az egyetemen kívüli, 6500 hallgató az egyetemen.

Diákélet

Minden irányban lenyűgöző természetes szépséggel hallgatóink életmódját kissé élvezik, mint a szokásosnál. Hol máshol talál világszínvonalú strandokat, finom ételeket, zenét, művészetet, valamint a legmodernebb technológiákat és innovációt?

Falmouth lehet, hogy nem egy város, de amikor furcsa és csodálatos eseményekre, fesztiválokra, tevékenységekre és éjszakákra kerül sor, élénk kreatív közösségünk folyamatosan tolja annak határait, amit egy kisváros tehet.

A tengerpart felfedezésétől, az élő zenék felkutatásától és a Cornwall kreatív kultúrájának megismerésétől annak felfedezéséhez, hogy mit tehet Önért a Diákok Szövetsége, felfedezheti az alábbi Falmouth-i életet.

Egyetemi élet

Az ön egyeteme sokkal több, mint az a hely, ahol előadásokat tart. Ez a társadalmi és kreatív központja; ahol találkozol és barátokat szerezhetsz, felejthetetlen eseményeket tapasztalhatsz, nagyszerű ötleteket vehetsz fel és fejleszted kézműveidet a profi stúdióban dolgozó kollégákkal együtt.

Mindkét campusunk dinamikus, inspiráló környezet, ahol az együttműködés és a kreativitás ösztönöz ötleteket és táplálja az innovációt. A rendeltetésszerűen épített Penryn Campus egy kortárs kreatív központ, míg a történelmi Falmouth Campus a dicsőséges szubtrópusi kertek szívében fészkel, mindössze öt perc sétára a strandtól. Nagyszerű utazási kapcsolatokkal könnyű élvezni mindkettőt.128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Kutatás és innováció

A Falmouth University folytatott kutatás és innováció a nyílt innováció elvén épül - az az elképzelés, hogy korunk nagy kihívásaira a leghatékonyabban lehet reagálni, ha fegyelmi határokon átnyúló együttműködés útján kezelik őket.

A Falmouth kutatói a kreatív iparágakból származó ötleteket és módszertant alkalmazzák a valós kihívások kezelésére számos ágazatban. Kreatív és innovatív megközelítéseik lehetővé teszik az új ismereteket, megoldásokat, szolgáltatásokat és termékeket, amelyek kézzelfogható hatással vannak a világon.

Helyszínek

Falmouth

Address
Falmouth Campus
Woodlane

TR11 4RH Falmouth, Anglia, Egyesült Királyság

Penryn

Address
Penryn Campus
Treliever Road

TR10 9FE Penryn, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket