Glasgow Caledonian University, London (GCU London)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

GCU London egy professzionális posztgraduális egyetemi campus Glasgow Caledonian University (GCU)Található, egy ultra-modern környezetben szívében London. Található Spitalfields, London egyik legvonzóbb helyszín, GCU London van közelsége a főváros világszerte elismert pénzügyi és divatipar. A campus széles választékát kínálja mba és MSc képzés, A magas színvonalú oktatás és a linkeket a nemzetközi vállalatok. GCU London biztosít a hallgatók egy gazdag és változatos tanulási tapasztalat támasztja alá, élénk nemzetközi, szellemi és kulturális élet. Mi vonzza a hallgatók több mint 56 országban, egy sor háttérrel minden sarkából a világot.

Karrier fókusz Egyetemünk olyan intézmény, amely úgy véli, "karrierjük jött az első". Kiválóság az oktatás középpontjában áll küldetésünk; Ezért célunk, hogy felkészítse a hallgatók a szükséges készségeket, hogy az Excel az általuk választott szakma közül kínál magas színvonalú, rugalmas és elérhető tanulást.

Campus és létesítmények A campus egy élvonalbeli tanulási környezet, amely kihasználja a legújabb technológiák és a modern tanítási helyet előadások, kiscsoportos tanulás és a szociális tanulás.

GCU London elkötelezett a magas színvonalú hallgatói tapasztalatok révén díjnyertes támogatási szolgáltatások, valamint elősegíti a foglalkoztathatóság és a globális polgárság a diplomások.

GCU London ideális helyen, egy rövid sétára a Liverpool Street állomásra. Számos szállás áll közel a campus.

A campus is kínál:

Díjnyertes hallgatói támogatás Nemzetközileg elismert professzorok Modern városi stílust campus beállított négy emeleten Kiscsoportos oktatás szobák Könyvtári, beleértve a digitális hozzáférést Breakout várók Tetőterasz 360 fokos kilátás nyílik London Csoportos tanulási terek Tárgyalók Videó konferenciatermek A legkorszerűbb számítógépes lehetőségeket, beleértve az Apple Mac

Helyszínek

London

Address
40 Fashion Street
Spitalfields,

E1 6PX London, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket