Heythrop College - University Of London

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Több mint 400 éve, Heythrop College szakosodott tanulmány a filozófia és a teológia. Itt, ezek a tárgyak nem pusztán osztályok egy nagyobb intézményben; az egész testület szentelt a tanulmány. Diákjaink férhetnek hozzá az egyik legszebb könyvtárak ezen a területen, és tanítják az egyik legnagyobb tanári ezeken a területeken. Mi egy egyedülálló közösség a tudósok, szenvedélyes megvitatása és feltárása filozófia és a teológia keretében a modern világ és a sokszínű város London.

Heythrop is része a nagyobb közösség, a University of London. Tagjaként kollégium, mi előnyös a University of London nagy nemzetközi hírnevet szerzett magának, amely vonzza a diákok a világ minden tájáról. Ahol a vizsgálatok elviszi, a University of London nevének azonnal felismeri és tiszteletben tartják.

A legtöbb diák, bár állítják, hogy ez a kisebb Heythrop, szorosan összefonódott közösség mintegy 1000 diák és a személyzet, a fő attrakció az itt tanuló. Kínálunk egy igazán személyes megközelítés, hogy tanulmányozza és biztosítják, hogy minden kedves hallgató támogatják a tudományos, társadalmi és karrier pursits keresztül on-campus facitiies és szolgáltatások a kapcsolatokat a University of London és a többi tag főiskolák.

"A szorosan összefonódott közösség Heythrop kínál létrehoz egy személyes tér, ügyelve minden ötlet a meghallgatáshoz való jogot." - 3. év BA Filozófia diák

Helyszínek

London

Heythrop College

Address
Heythrop College, University of London, Kensington Square
W8 5HN London, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 20 7795 6600

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket