Hivatalos Leírás

A Global Business School Hult nem csak üzleti iskola. Ez egy globális hálózat, amely oktatja, inspirálja és összeköti a világ minden tájáról jövőre mutató üzleti tehetséget.

Globális szempontból releváns üzleti oktatás

A mai világban a leginkább releváns üzleti oktatás globális. Hult programjait, az egyetemi hallgatóktól kezdve az ügyvezető oktatásig, úgy tervezték, hogy elősegítsék a hallgatók és a vezetők tapasztalatait a nemzetközi üzleti vállalkozásokat formáló erők megszerzésében, és képességekkel és tudással biztosítsák számukra a vezetést ebben az egyre összetettebb környezetben.

Globális közösség

Tanulja meg a globális közösség vezetését. A Hult tapasztalat arról szól, hogy egy inspiráló tudományos közösség részévé váljon, amely elősegíti a bátorságot, kíváncsiságot és ellenálló képességet, hogy a globális üzleti vezetővé váljon. Ebben a tudományos környezetben kihívjuk a hallgatóinkat és vezetõinket, hogy ne csak üzleti vezetõkké, hanem világvezetõkké váljanak. Annak kiválasztása, melyik campusunkban indítja az utazását, csak a kezdetét jelenti annak, ami életmódot váltó globális kalandvá válik.

Globális campus-hálózat

Hult hét csúcstechnológiával rendelkezik a világ néhány legbefolyásosabb piacának szívében.

  • Boston
  • San Francisco
  • London
  • Dubai
  • Shanghai
  • New York
  • Ashridge Estate - Egyesült Királyság

Globális egyetemi hálózatunk hozzáférést biztosít a hallgatók és vezetők számára egy valóban globális közösséghez. Ez lehetővé teszi az élet tanulmányozását és megtapasztalását rendkívül változatos üzleti környezetben, érdekes embereket vonzhat a világ minden tájáról, és lehetővé teszi számunkra, hogy bevonjuk a legjobb ipari és kari szakértelmet - bárhol legyen is.

Tapasztalati tanulás

Az alapvető globális üzleti koncepciók életre keltetése a valós gyakorlaton keresztül minden programunk sarokköve. Úgy gondoljuk, hogy az emberek jobban tanulnak azáltal, hogy cselekedeteket dolgozunk ki, ezért olyan akadémiai tanterveket dolgoztunk ki, amelyek tükrözik ezen hit iránti elkötelezettségünket. Technikáink magukban foglalják a valós konzultációs projekteket, az élő szimulációkat a szereplőkkel, a kockázatkezelés megértését a profi pókerjátékosokkal, a csoportos döntéshozatal gyakorlását más hallgatói csapatokkal való versenyben való valós forgatókönyvekben, valamint a csapatmunka és vezetői készségek fejlesztését kihívást jelentő kültéri tevékenységek révén , például a nyíltvízi vitorlázás.

global campus

A globális vállalatok megbízják

Programjaink azon kérdések felfedezésén, megértésén és megoldásán alapulnak, amelyekkel a világ vezető nemzetközi társaságai minden nap szembesülnek. A világ legtöbbet elismert nemzetközi vállalata, szervezete és civil szervezete a Hult Ashridge ügyvezetõ oktatásához fordul, hogy segítsen megoldani a bonyolult üzleti kihívásokat, és jobban megértse, hogyan lehet fejleszteni vezetõi tehetségüket. Ez az ügyfelekkel folytatott mélységes részvétel egyaránt tájékoztatást nyújt a kutatásunkról és befolyásolja akadémiai programjaink kialakítását, elősegítve a releváns és aktuális üzleti oktatás rendelkezésre bocsátását.

Globális kar

Hult nemzetközileg elismert karjai elsősorban a tanítás iránti szenvedélyükön büszkék. Sokan jelentős sikert értek el a való világban, vagyis azt, hogy mit és hogyan tanítanak, nagyban befolyásolja a vállalati vezetők, vállalkozók, feltalálók és vállalkozók tapasztalata. Professzoraink több mint 45 különböző országból származnak, és minden kontinensen együttesen tanítottak - a tantárgyakat, amelyeket tanítanak, nagyban javítja nemzetköziségük.

Globális kutatás

Kutatásunk arra a kérdésre összpontosít, amely a legfontosabb a globális üzleti vezetők gondolkodásmódjában - a jövőbeli üzleti környezetet formáló tendenciákra és arra, hogy a vállalatoknak hogyan kell reagálniuk. Ezek közé tartozik a vezetés, a fenntarthatóság, a feltörekvő piacok és a technológiai zavarok hosszú távú kutatása. A kutatásunkból származó gondolkodásmód gyorsan átalakul minden programunk alapját képező gyakorlatokba - segítve az egyéneket a legmagasabb szintű fellépésben.

Globális hallgatók

Számos üzleti iskola állítja, hogy globális, ám osztálytermeink valóban ezt bizonyítják. A campus otthont rendkívüli kultúrák, eszmék és háttérrel - Hult diákok képviselik mint 120 nemzet és beszélnek több mint 100 nyelven.

Változatos perspektívák

Az osztálytermi sokszínűség és a kultúrák közötti együttműködés a Hult élményének alapvető része. Valójában sok hallgatónk szerint annyit tanultak osztálytársaiktól, mint tanáraiktól. Együtt nem csak megosztja tapasztalatait, hanem megtanítja egymásnak, hogy mindenki más szögből látja a világot. Megtanulja diplomáciai úton mozogni a különféle perspektívákban, megérteni a globális üzleti tevékenységet befolyásoló kulturális dinamikát, és megoldani a problémákat együttműködés útján.

Erős hálózat

Manapság 16 000 Hult öregdiák van 156 országban, és 100 000 vezetõ ment keresztül az Ashridge Executive Education programjain. Ez a hálózat a Hult alumni üzleti kapcsolatait biztosítja a világ minden nagyobb országában. global network

Globális hatás

A Hult -nál úgy gondoljuk, hogy az üzletnek lehetősége van az élet jobbra változtatására. Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy az iskolánkban a világ legnagyobb hallgatói vállalkozói versenyének vetőmagját ültettük.

Ötletek megvalósítása

Alapította Hult öregdiák által finanszírozott Hult a család, és fut együttműködve a korábbi amerikai elnök, Bill Clinton, hallgatói csapat a világ minden tájáról a versenyt nyerni egy USD1 millió beruházás az induló. A konkrét kihívás évről évre változik, de mindegyik a világ legszegényebb embereinek életének javítására összpontosít. 2015-ben a hallgatói csapatok ötletes megoldásokat dolgoztak ki a fenntartható és méretezhető szociális vállalkozások felépítésére a városi nyomornegyedek korai gyermekkori nevelésének kezelésére. Több mint 20 000 pályázat érkezett be, hat csapat bejutott a New York-i globális döntőbe, és büszkén jelentjük be, hogy öt csapat, köztük a nyertesek is, külső beruházást kapott, hogy ötleteiket a következő szintre vigyék.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Hult International Business School

Hult egyéves Master of Finance felvértezi az Ön számára az alapítvány kezeléséhez szükséges a komplex világában a vállalati pénzügyi menedzsment. Ismerje mind az üzleti n ... [+]

Karriert vállalati pénzügyi és hogy hatást egy multinacionális vállalat.

Hult egyéves Master of Finance felvértezi az Ön számára az alapítvány kezeléséhez szükséges a komplex világában a vállalati pénzügyi menedzsment. Ismerje mind az üzleti nyelv, és a taktikai pénzügyi ismeretek szükségesek, hogy hatást gyakoroljon a vállalati pénzügyi és számviteli.

Helyszínek

Indítsa el a programot a Boston és a lehetőséget, hogy forgatni legfeljebb két másik Hult campus a választani, mint része a Global Campus forgás.

A Master of Finance egy pillantásra

Ki ez a program?

A jelentkezőknek, akik a közelmúltban végzett egyetemet vagy főiskolát, valamint az egyének, akár három év szakmai tapasztalattal, akik szeretnék elindítani a karrier a pénzügyi funkció a multinacionális cégek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Boston San Francisco Egyesült Királyság London Egyesült Arab Emírségek Dubai Kína Shanghai New York Cambridge  + 7 Több
Augusztus 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Hult International Business School

Ennek alapján a díjnyertes MBA tanterv, Hult egyéves Master of International Business program segít szert a globális perspektíva a pénzügy, marketing, termelés, közgazdas ... [+]

Szert a globális perspektíva a pénzügy, marketing, termelés, közgazdaságtan, és a stratégia a mi Master of International Business program.

Ennek alapján a díjnyertes MBA tanterv, Hult egyéves Master of International Business program segít szert a globális perspektíva a pénzügy, marketing, termelés, közgazdaságtan, és a stratégia.

Helyszínek

Kezdje a Master of International Business Boston, San Francisco, London, vagy Dubai, majd úgy dönt, hogy vizsgálja meg minden más két campus részeként Hult egyedülálló Global Campus forgás.

A Master of International Business egy pillantásra

Ki ez a program?

A jelentkezőknek, akik a közelmúltban végzett egyetemet vagy főiskolát, valamint az egyének, akár három év szakmai tapasztalattal, akik meg akarják szerezni a tág értelemben minden területén a nemzetközi üzleti életben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Boston San Francisco Kína Shanghai Egyesült Arab Emírségek Dubai Egyesült Királyság London New York Cambridge  + 7 Több
Augusztus 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Hult International Business School

Ahogy a vállalatok meg, hogy kínálatukat a globális piacon, Hult egyéves Master of International Marketing mértékben felvértezi az Ön számára a stratégiai és executional ... [+]

Get szerelve a marketing készségek van szüksége, hogy kitűnjön a globális piacon.

Ahogy a vállalatok meg, hogy kínálatukat a globális piacon, Hult egyéves Master of International Marketing fokú felvértezi az Ön számára a stratégiai és executional marketing ismeretek szükségesek, hogy kitűnjön.

Helyszínek

Kezdje a Master of International Marketing Bostonban, Londonban, majd úgy dönt, hogy vizsgálja meg minden más két campus részeként Hult egyedülálló Global Campus forgás.

A Master of International Marketing egy pillantásra

Ki ez a program?

A jelentkezőknek, akik a közelmúltban végzett egyetemet vagy főiskolát, valamint az egyének, akár három év szakmai tapasztalattal, akik szeretnék elindítani a karrier a marketing.... [-]

Amerikai Egyesült Államok San Francisco Boston Egyesült Királyság London Egyesült Arab Emírségek Dubai Kína Shanghai New York Cambridge  + 7 Több
Augusztus 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Hult International Business School

Mivel a nagy adatok szerepe egyre fontosabbá válik, az egyéves Hult Master of Business Analytics fokozat felkínálja Önt az analitikus és üzleti képességekkel az adatok st ... [+]

Ez a program csak a Dual Degree Program második részeként érhető el, miután egyéves MBA vagy Masters of International Business végzett. Teljes munkaidős egyéves program lesz elérhető San Franciscóban 2018 szeptemberében. Tudjon meg többet a nagy adatok és elemzések lefordításáról cselekvésre -, és jogosult az USA-ban egy 3 éves OPT munkavállalási vízumra. Mivel a nagy adatok egyre fontosabb szerepet kapnak , az egyéves Hult Master of Business Analytics fokozatot felveszi Önnek az analitikai és analitikai üzleti képesség az adatok statisztikájának és elemzésének cselekvésre történő lefordításához.

Helyszínek

Indítsa el a Business Analytics mestert San Franciscóban, majd választhatja a másik két egyetem választékát a Hult egyedülálló globális kampusz forgatásának részeként.... [-]

Amerikai Egyesült Államok San Francisco Egyesült Királyság London Cambridge Egyesült Arab Emírségek Dubai Kína Shanghai New York Boston  + 7 Több
Augusztus 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

Redefining Business Education—A Message from the President of Hult International Business School

Hult - Global Campus Rotation

Global One-Year MBA

Global Executive MBA

One-Year Global Masters

Bachelor of Business Administration

Hult International Business School - Postgraduate Campus
Address
London - Postgraduate Campus 37-38 John Street
WC1N 2AT London, England, Egyesült Királyság
Honlap
Telefonszám
+44 20 7636 5667
Hult International Business School - Boston Campus
Address
Hult International Business School Boston Campus 1 Education Street
02141 Cambridge, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok
Honlap
Telefonszám
+1 617-746-1990
Hult International Business School - San Francisco Campus
Address
Hult International Business School San Francisco Campus 1355 Sansome Street
94133 San Francisco, California, Amerikai Egyesült Államok
Honlap
Telefonszám
+1 415-869-2900
Hult International Business School - Dubai Campus
Address
Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek
Honlap
Telefonszám
+971 4 427 5800
Hult International Business School - Shanghai Campus
Address
Huaxin Haixin Building (Jinlin Haixin) 666 Fuzhou Road,
Shanghai, Shanghai, Kína
Honlap
Telefonszám
+852 2111 2399
Hult International Business School - Undergraduate Campus
Address
London - Undergraduate Campus 33 Commercial Road
E1 1LD London, England, Egyesült Királyság
Honlap
Telefonszám
+44 20 7636 5667
Hult New York - Rotation Center
Address
New York Rotation Center Hult Staff, Room 901 41 Cooper Square
10003 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok
Honlap
Telefonszám
+1 (212) 353-4360
Address
Hult International Business School Boston Campus 1 Education Street
02141 Boston, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
false