Hult International Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Global Business School Hult nem csak üzleti iskola. Ez egy globális hálózat, amely oktatja, inspirálja és összeköti a világ minden tájáról jövőre mutató üzleti tehetséget.

Globális szempontból releváns üzleti oktatás

A mai világban a leginkább releváns üzleti oktatás globális. Hult programjait, az egyetemi hallgatóktól kezdve az ügyvezető oktatásig, úgy tervezték, hogy elősegítsék a hallgatók és a vezetők tapasztalatait a nemzetközi üzleti vállalkozásokat formáló erők megszerzésében, és képességekkel és tudással biztosítsák számukra a vezetést ebben az egyre összetettebb környezetben.

Globális közösség

Tanulja meg a globális közösség vezetését. A Hult tapasztalat arról szól, hogy egy inspiráló tudományos közösség részévé váljon, amely elősegíti a bátorságot, kíváncsiságot és ellenálló képességet, hogy a globális üzleti vezetővé váljon. Ebben a tudományos környezetben kihívjuk a hallgatóinkat és vezetõinket, hogy ne csak üzleti vezetõkké, hanem világvezetõkké váljanak. Annak kiválasztása, melyik campusunkban indítja az utazását, csak a kezdetét jelenti annak, ami életmódot váltó globális kalandvá válik.

Globális campus-hálózat

Hult hét csúcstechnológiával rendelkezik a világ néhány legbefolyásosabb piacának szívében.

  • Boston
  • San Francisco
  • London
  • Dubai
  • Shanghai
  • New York
  • Ashridge Estate - Egyesült Királyság

Globális egyetemi hálózatunk hozzáférést biztosít a hallgatók és vezetők számára egy valóban globális közösséghez. Ez lehetővé teszi az élet tanulmányozását és megtapasztalását rendkívül változatos üzleti környezetben, érdekes embereket vonzhat a világ minden tájáról, és lehetővé teszi számunkra, hogy bevonjuk a legjobb ipari és kari szakértelmet - bárhol legyen is.

Tapasztalati tanulás

Az alapvető globális üzleti koncepciók életre keltetése a valós gyakorlaton keresztül minden programunk sarokköve. Úgy gondoljuk, hogy az emberek jobban tanulnak azáltal, hogy cselekedeteket dolgozunk ki, ezért olyan akadémiai tanterveket dolgoztunk ki, amelyek tükrözik ezen hit iránti elkötelezettségünket. Technikáink magukban foglalják a valós konzultációs projekteket, az élő szimulációkat a szereplőkkel, a kockázatkezelés megértését a profi pókerjátékosokkal, a csoportos döntéshozatal gyakorlását más hallgatói csapatokkal való versenyben való valós forgatókönyvekben, valamint a csapatmunka és vezetői készségek fejlesztését kihívást jelentő kültéri tevékenységek révén , például a nyíltvízi vitorlázás.

global campus

A globális vállalatok megbízják

Programjaink azon kérdések felfedezésén, megértésén és megoldásán alapulnak, amelyekkel a világ vezető nemzetközi társaságai minden nap szembesülnek. A világ legtöbbet elismert nemzetközi vállalata, szervezete és civil szervezete a Hult Ashridge ügyvezetõ oktatásához fordul, hogy segítsen megoldani a bonyolult üzleti kihívásokat, és jobban megértse, hogyan lehet fejleszteni vezetõi tehetségüket. Ez az ügyfelekkel folytatott mélységes részvétel egyaránt tájékoztatást nyújt a kutatásunkról és befolyásolja akadémiai programjaink kialakítását, elősegítve a releváns és aktuális üzleti oktatás rendelkezésre bocsátását.

Globális kar

Hult nemzetközileg elismert karjai elsősorban a tanítás iránti szenvedélyükön büszkék. Sokan jelentős sikert értek el a való világban, vagyis azt, hogy mit és hogyan tanítanak, nagyban befolyásolja a vállalati vezetők, vállalkozók, feltalálók és vállalkozók tapasztalata. Professzoraink több mint 45 különböző országból származnak, és minden kontinensen együttesen tanítottak - a tantárgyakat, amelyeket tanítanak, nagyban javítja nemzetköziségük.

Globális kutatás

Kutatásunk arra a kérdésre összpontosít, amely a legfontosabb a globális üzleti vezetők gondolkodásmódjában - a jövőbeli üzleti környezetet formáló tendenciákra és arra, hogy a vállalatoknak hogyan kell reagálniuk. Ezek közé tartozik a vezetés, a fenntarthatóság, a feltörekvő piacok és a technológiai zavarok hosszú távú kutatása. A kutatásunkból származó gondolkodásmód gyorsan átalakul minden programunk alapját képező gyakorlatokba - segítve az egyéneket a legmagasabb szintű fellépésben.

Globális hallgatók

Számos üzleti iskola állítja, hogy globális, ám osztálytermeink valóban ezt bizonyítják. A campus otthont rendkívüli kultúrák, eszmék és háttérrel - Hult diákok képviselik mint 120 nemzet és beszélnek több mint 100 nyelven.

Változatos perspektívák

Az osztálytermi sokszínűség és a kultúrák közötti együttműködés a Hult élményének alapvető része. Valójában sok hallgatónk szerint annyit tanultak osztálytársaiktól, mint tanáraiktól. Együtt nem csak megosztja tapasztalatait, hanem megtanítja egymásnak, hogy mindenki más szögből látja a világot. Megtanulja diplomáciai úton mozogni a különféle perspektívákban, megérteni a globális üzleti tevékenységet befolyásoló kulturális dinamikát, és megoldani a problémákat együttműködés útján.

Erős hálózat

Manapság 16 000 Hult öregdiák van 156 országban, és 100 000 vezetõ ment keresztül az Ashridge Executive Education programjain. Ez a hálózat a Hult alumni üzleti kapcsolatait biztosítja a világ minden nagyobb országában. global network

Globális hatás

A Hult -nál úgy gondoljuk, hogy az üzletnek lehetősége van az élet jobbra változtatására. Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy az iskolánkban a világ legnagyobb hallgatói vállalkozói versenyének vetőmagját ültettük.

Ötletek megvalósítása

Alapította Hult öregdiák által finanszírozott Hult a család, és fut együttműködve a korábbi amerikai elnök, Bill Clinton, hallgatói csapat a világ minden tájáról a versenyt nyerni egy USD1 millió beruházás az induló. A konkrét kihívás évről évre változik, de mindegyik a világ legszegényebb embereinek életének javítására összpontosít. 2015-ben a hallgatói csapatok ötletes megoldásokat dolgoztak ki a fenntartható és méretezhető szociális vállalkozások felépítésére a városi nyomornegyedek korai gyermekkori nevelésének kezelésére. Több mint 20 000 pályázat érkezett be, hat csapat bejutott a New York-i globális döntőbe, és büszkén jelentjük be, hogy öt csapat, köztük a nyertesek is, külső beruházást kapott, hogy ötleteiket a következő szintre vigyék.

Helyszínek

London

Hult International Business School - Postgraduate Campus

Address
London - Postgraduate Campus
37-38 John Street

WC1N 2AT London, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 20 7636 5667

Cambridge

Hult International Business School - Boston Campus

Address
Hult International Business School
Boston Campus
1 Education Street

02141 Cambridge, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 617-746-1990

San Francisco

Hult International Business School - San Francisco Campus

Address
Hult International Business School
San Francisco Campus
1355 Sansome Street

94133 San Francisco, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 415-869-2900

Dubai

Hult International Business School - Dubai Campus

Address
Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek
Telefonszám
+971 4 427 5800

Shanghai

Hult International Business School - Shanghai Campus

Address
Huaxin Haixin Building (Jinlin Haixin)
666 Fuzhou Road,

Shanghai, Shanghai, Kína
Telefonszám
+852 2111 2399

London

Hult International Business School - Undergraduate Campus

Address
London - Undergraduate Campus
33 Commercial Road

E1 1LD London, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 20 7636 5667

New York

Hult New York - Rotation Center

Address
New York Rotation Center
Hult Staff, Room 901
41 Cooper Square

10003 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 (212) 353-4360

Akkreditáció