Hult International Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Hult úttörő megközelítése feljogosítja a vállalkozói készségeket, hogy az első naptól kezdve befolyást gyakoroljanak. Meg fogja tanulni a világot, mert a globalizáció a világot összekapcsoltabbá tette, mint valaha. Megtudhatja a jövőt, mert a technológia mozgatja a változásokat, és a fenntarthatóság elengedhetetlen. Megtudhatja magát, mert folyamatosan alkalmazkodnia kell ahhoz, hogy karrierje során releváns maradjon.

Végzős egy globális hálózatba

Hozzon létre egy nemzetközi hálózatot azáltal, hogy együttműködik a világ minden tájáról érkező hallgatókkal. Diákjaink több mint 160 nemzetiséget képviselnek, és több mint 100 nyelven beszélnek - soha nem tudja, honnan jön a következő kapcsolattartó, befektető vagy üzleti vállalkozás.

Igény a vezető vállalatoknál

A munkaadók a Hult diplomásokkal foglalkoztatják vállalkozói hozzáállásukat, kíváncsiságukat és nemzetközi kilátásaikat. Szakterületünk a nemzetközi hallgatók nemzetközi munkahelyek megtalálásának segítése. Tavaly a diplomás programjainkat végző Hult diplomások több mint 60 országban 825 vállalatnál fogadtak el állásajánlatokat.

A jövő egész életen át tartó tanulás

A változás soha nem áll le, tehát az üzleti tanulásnak sem szabad. Felhatalmazzuk Önt arra, hogy képes legyen naprakészen tartani a felmerülő tendenciákat azáltal, hogy életed hátralévő részében kiegészítő választási lehetőséget választ.

Tegye a gyakorlatba az elméletet

A Hult -nál azt hisszük, hogy a legjobban megtanulod cselekedve. A tanulmányok szerves részeként többféle alkalommal lehetősége nyílik tudásának és készségeinek alkalmazására, ha csapatokban dolgozik a valós problémák megoldása érdekében.

Hult Masters Students" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/133563_Hult_SF_Campbell_Brewer_Day1_2017-3296_min.jpg" alt="Hult Masters Students" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Globális közösség

Amikor eljössz a Hult , csatlakozol egy páratlan sokszínűségű szoros hallgatói közösséghez. Tudja meg, mi okozza a más kultúrák kullancsát, vegyen részt az üzleti perspektívaban, és végezzen diplomát barátaival és kapcsolattartóival az egész világon.

Karrierfejlesztés

Készüljön fel a globális vállalatokkal és az izgalmas startupokkal való hálózatépítésre az egyetemi karrier-eseményeinken. Személyes karrier-tanácsadója végigvezeti Önt a diplomás munka felé vezető önfelfedezés útján, és támogatja Önt az eszközök és készségek fejlesztésében.

A Hult karrier-tanácsadói éves tapasztalattal rendelkeznek a nemzetközi hallgatók munkájának megtalálásában. Segít abban, hogy pozícióba kerüljön a globális piacon, és tanácsot ad az ideális elhelyezkedés és az ipar számára a belépési stratégiákban.

Globális Kar

Vállalati vezetők, vállalkozók és kutatók - A Hult nemzetközileg elismert üzleti gyakorlata és gondolatvezetése iránt, és szenvedélye vannak az olyan alapelvek létrehozására és oktatására, amelyek tükrözik az üzleti siker alapját és határt.

Hult Alumni

A Hult utazása jóval a diploma megszerzése után folytatódik. A Hult Alumni Egyesület tagjaként hozzáféréssel rendelkezik a diplomások globális hálózatához, az egész életen át tartó tanulás lehetőségeihez, és számos módon csatlakozhat más öregdiákokkal és üzleti lehetőségekkel szerte a világon. Az Alumni Egyesület több mint 23 000 öregdiánccal rendelkezik, több mint 170 országban szerte a világon.

Akkreditáció

Hult az üzleti ismeretek oktatásának három legrangosabb nemzetközi akkreditáló testülete elismeri: A Association for Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), az MBA Szövetség (AMBA) és az EQUIS (az európai minőségjavító rendszer). Mi vagyunk az első és egyetlen üzleti iskola az Egyesült Államokban, amely elérte ezt a hármas akkreditációt, amelyet világszerte az üzleti iskolák mindössze egy százaléka birtokol.

Helyszínek

London

Hult International Business School - Postgraduate Campus

Address
London - Postgraduate Campus
37-38 John Street

WC1N 2AT London, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 20 7636 5667

Cambridge

Hult International Business School - Boston Campus

Address
Hult International Business School
Boston Campus
1 Education Street

02141 Cambridge, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 617-746-1990

San Francisco

Hult International Business School - San Francisco Campus

Address
Hult International Business School
San Francisco Campus
1355 Sansome Street

94133 San Francisco, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 415-869-2900

Dubai

Hult International Business School - Dubai Campus

Address
Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek
Telefonszám
+971 4 427 5800

Shanghai

Hult International Business School - Shanghai Campus

Address
4F, Hua Xin Hai Xin Building No.666 Fuzhou Road, Huangpu District, Shanghai
200001 Shanghai, Shanghai, Kína
Telefonszám
+852 2111 2399

New York

Hult New York - Rotation Center

Address
New York Rotation Center
Hult Staff, Room 901
41 Cooper Square

10003 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 (212) 353-4360

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció