Unicaf - Liverpool John Moores University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Unicaf a Liverpool John Moores Egyetemmel együttműködve számos tanfolyamot kínál.

A Liverpool John Moores Egyetemről

Manapság, a világ több mint 100 országának több mint 23 000 hallgatójának élénk közösségével, 2400 alkalmazottal és 250 fokos kurzussal a Liverpool John Moores University az Egyesült Királyság egyik legnagyobb, legdinamikusabb és előretekintő egyeteme. Intézményként szégyenteljesen ambiciózus vagyunk - hallgatóink, munkatársaink és a szélesebb globális közösség felé. Reneszánszon megyünk keresztül, mivel oktatásunk és kutatásaink erőssége továbbra is meghaladja a saját magas elvárásainkat is. Az egyik legmagasabb mászó voltunk a 2014-es kiválósági keretrendszerben, amely az Egyesült Királyságban értékeli a kutatás minőségét.

A partnerkapcsolatról az Unicaf-szal

A Liverpool John Moores Egyetem és az Unicaf közötti partnerség összehozza mindkét szervezet erőforrásait és képességeit, hogy innovatív tanulási megoldásokat és programokat kínáljanak, amelyeket teljes egészében online szállítanak a szakemberek széles köre számára.

Az Unicaf az egyik legfinomabb ösztöndíjprogram. A program támogatja az afrikai lakóhellyel rendelkező hallgatókat, és sokkal alacsonyabb költségeket kínál a Liverpool John Moores Egyetemmel együttműködésben kínált online programok felé.

Az Unicaf Ösztöndíjak programjának elsődleges célja az, hogy az oktatás megfizethetőbbé váljon a kevésbé kiszolgált régiókban élő hallgatók számára, és lehetőséget biztosítson számukra felsőoktatási tanulmányaik folytatására és a nemzetközileg elismert képesítések megszerzésére.

A partnerség keretében kínált programokat nemzetközi perspektívával szállítják, amelynek célja annak biztosítása, hogy a hallgatók felkészüljenek a globális piacon történő foglalkoztatásra és megtérüljenek oktatási beruházásukból. Az Unicaf, mint a Liverpool John Moores Egyetem on-line szállítási partnere, online hozzáférhetővé teszi az egyetemi programokat azáltal, hogy a legkorszerűbb e-tanulási környezetet biztosítja, kiegészítve a többszintű hallgatói támogatás hangsúlyozásával.

A partnerek nagy tapasztalattal rendelkeznek a minőség, az innovatív oktatás és tanulás, valamint a folyamatos szakmai fejlődés biztosításában.

A Liverpool John Moores Egyetem felelõs a programok akadémiai minõségéért és elismeri a fokokat. További információkért látogasson el a Liverpool John Moores University webhelyére.

Az Unicaf a brit Liverpool John Moores Egyetem globális szállítási partnere, felelős az online hallgatók toborzásáért, felvételéért, beiratkozásáért és támogatásáért az egyetemi díjakhoz, amelyeket jóváhagytak a távoli on-line szállításhoz. Sikeres teljesítés után a diplomások Liverpool John Moores Egyetem díjat kapnak.

 • A látomásunk
  • Ambiciózus és előremutató intézmény vagyunk, amely kihívást jelent az egyezményre, és szenvedélyesen hisz az 'egyetemi' koncepciójában - egy olyan közösségben, amely közösen dolgozik a közös hallgatói központú célok elérése érdekében egy világos stratégián belül.
  • Elképzelésünk, hogy elismerést nyújtsunk egy modern polgári egyetemen, amely megoldást kínál a 21. század kihívásaira.
 • Az értékeink
 • átalakítás
 • Hiszünk az oktatás hatalmában, amely a társadalmi, kulturális és gazdasági határokon átnyúló átalakulást eredményez.
 • Innováció
 • Innovatív és progresszív vagyunk vállalkozói szellemmel; kreatívan gondolkodunk a dolgok csinálásának új módjairól.
 • Kiválóság
 • A legmagasabb színvonalra törekszünk minden, amit csinálunk.
 • társaság
 • Hisszük, hogy a partnerségben való együttműködés révén erőteljes és tartós eredményeket érhetünk el
 • Vezetés
 • Hiszünk abban, hogy az úton vagyunk, kihívást jelent az egyezmény és új tereket teremtünk.
 • Közösség
 • Hiszünk a szakértelem megosztása és az emberek, akik közös céllal jönnek össze.

Online élmény

Az online tanulás sokféle előnye miatt forradalmasította a felsőoktatást. Online hallgatóként megtanulhatja saját tempójában és időben, sokkal alacsonyabb költségek mellett.

De az online diploma megszerzése bizonyos kérdéseket és aggodalmakat is felvethet. Ez egy új és ismeretlen élmény, ezért természetes, hogy bizonytalan abban, hogy mire számíthatunk, és hogyan alakulhat ki a folyamat.

Miközben hallgatói tanácsadója előzetesen végigvezet a teljes folyamaton, és ott lesz, amely minden lépést támogat, az első kapcsolatfelvételtől a diploma megszerzéséig, a következő rövid ismertetéseket kínáljuk bevezetésként az online tanulási tapasztalatokhoz is.

Az online tanulás legfontosabb elemei

Az osztályok online környezetben zajlanak. Bármikor bejelentkezhet, bármikor. Az online csatlakozás után kommunikálni fog az oktatókkal és a többi hallgatóval, elolvassa a hozzárendelt szövegeket, hozzáférhet a digitális anyagokhoz, feladatokat küldhet és megjegyzéseket fűzhet más hallgatók feladataihoz. Miközben minden héten legalább két külön napon be kell jelentkeznie, természetesen nagyszerű előnye lesz a rendszeres és gyakoribb látogatásoknak.

Az online tanfolyam tapasztalatára egy fejlett tanulási menedzsment rendszeren kerül sor, amelynek célja a hallgatók számára az optimális tanulási tapasztalatok megkönnyítése. A tanárok és a hallgatókkal való kommunikációhoz hasznos oktatási platformon kívül e-tankönyvekhez is hozzáférhet, amelyek képesek kiemelni, kommentálni, könyvjelzőket létrehozni, keresni, letölteni és önértékelni.

Minden modul gondosan megtervezésre kerül, hogy megfeleljen a tanulmány mélységének és szélességének elvárásainak, amelyek egy adott szintű díj eléréséhez szükségesek. A nemzetközi megállapodásokkal összhangban az egyes díjakat több kreditekben fejezik ki, hogy az eredmény átjuttatható és átlátható legyen a jövőbeli munkaadók és más felsőoktatási intézmények számára. Az egyes programokon belüli tanulási tevékenységek megtervezésekor elvárható, hogy egy átlagos hallgató körülbelül tíz órát fordítson a teljes tanulmányi időre 1 „kredit” elérésére (ez a közelítés magában foglalja az összes előkészítő munkát, olvasást, írást, értékelési feladatokat, a kommunikációhoz töltött időt) vitafórumokon vagy virtuális szemináriumokon és workshopokon való részvételen). Például egy nyolc hétig tartó 20 kredit modulban részt vevő jelöltekre várhatóan hetente átlagosan 25 órát szánnak (összesen 200 óra) a modul tanulási eredményeinek elérése és az értékelések teljesítése céljából. . Miközben erre vonatkozóan nincs szigorú és gyors szabály (például minden egyes jelöltnek egyedi profilja lesz annak alapján, hogy mennyi időt vesz igénybe a tananyagok elolvasásához és megértéséhez, vagy az írásos munka elkészítéséhez), a következő feladatlista segíthet meg kell értenie a program sikeres végrehajtásához szükséges időigényt:

Egy tipikus modulon belül a jelöltek minden héten kötelesek:

 • Tervezze meg tanulmányi idejét a modulban rögzített és az oktató által irányított heti tevékenységi terv szerint
 • Olvassa el esettanulmányokat és háttéranyagokat e-könyvekből és más forrásokból
 • Vegyen részt a vitafórumokon, hozzászólásokat olvasva, hozzászólásokat adva és adott kérdésekre válaszolva
 • Készítse el a létrehozott formázó feladatokat (például küldjön választervezetet egy kérdésre visszajelzés céljából)
 • Készítsen elő írásbeli feladatokat, és határidőn belül nyújtsa be azokat a hivatalos jelöléshez és a visszajelzéshez (ez általában nem heti feladat, de szükség lehet rá, általában egy modul végén)
 • Gondoljon vissza a tanulásra és adja vissza a modul tapasztalatait oktatóinak és társcsoportjának
 • A campus osztályterméhez hasonlóan az online tanulási tapasztalatok kiterjedt részvételt és interakciót foglalnak magukban az oktatókkal és társaikkal. Az online fórumot a tanácsadókkal, oktatási asszisztensekkel és oktatási szakemberekkel való kommunikációra is használja.

Miután sikeresen befejezte diplomáját, jogosult lesz arra, hogy részt vegyen a Liverpool John Moores Egyetemen két éves érettségi ünnepségen.

A modulszekvenciák évente többször kezdődnek a kereslet alapján, tehát lehetősége van arra, hogy egész évben egy alkalommal jelentkezzen be és kezdje el a fokozat programját, így biztosítva a rugalmasságot, amelyet a legtöbb személyes programban gyakran nem találnak meg.

Egyszerre egy modult fog venni. Ez a felnőttek számára kifejlesztett fejlett tanulási módszer lehetővé teszi, hogy a teljes fókuszt az egyik tárgyterületre összpontosítsa, mielőtt a következőre lépne, miközben lehetővé teszi, hogy fokozatát gyorsított időkeretben is megszerezze.

A megszerzett fok megegyezik az érték, az elfogadhatóság és a hitelesség, mint a hagyományos campus környezetben szerzett egyenértékű diplomákkal.

Helyszínek

Liverpool

Address
Liverpool John Moores University
Kingsway House
2nd Floor, Hatton Garden

L3 2AJ Liverpool, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket