University of Kent, Kent Law School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kent Law School az Egyesült Királyság egyik vezető jogi iskolája; a 2019-es The Guardian University Guide címmel a 13. helyen állunk, a The Times Good University Guide 2019-ben, a 2019-es The Complete University Guide-ban.

A jogi egyetem kiváló nemzetközi hírnévvel is rendelkezik; a 2018. évi Legmagasabb Oktatási Világtalálkozó (THE) Világegyetemi ranglistáján állunk, és a világ 100 legjobb jogi iskolájának közé soroljuk a Shanghai Ranking globális rangsorában a 2018-as akadémiai témákban. A legjobb 150 jog szerint iskolák a világon a QS World Egyetem rangsorai szerint 2018.

Kínálunk széles választékát tanított Masters in Law (LLM) programok és kutatási végzettséget, amelyek mindegyike tanítják a nemzetközi és kortárs hangsúlyt támogató és intellektuálisan ösztönző környezetben. A tanítás és a kutatás kritikus és társadalmi-jogi megközelítésen alapul, és a törvényt a tágabb értelemben vett társadalmi, politikai és gazdasági környezetben vizsgálja. Az iskola olyan aktív kutatóközpontok otthona, akadémiai munkatársakkal, akik aktívan részt vesznek a kutatási projektek széles körében.

A Kent LLM Canterbury-ben

A zászlóshajó mesterképzési programjában, a Kent LLM-ben, Kent gyönyörű 300 hektáros parkja Canterbury campusban kínálják. A campus a történelmi katedrális városra néz Canterbury város közelében, közel a kontinentális Európa és London csak egy óra vonattal.

A Kent LLM biztosítja a bizonyosságot, hogy egy LLM-t szerez a törvény szakterületén és szabadon hagyja az LLM választását addig, amíg meg nem érkezik, és meghatározza az Pathway a választott modulokon keresztül.

Tudod testre szabni a tanulmányokat az Ön igényeire és érdekeire, hogy szerezzen egy LLM-et egy Pathway ban, két Pathways közösen, vagy választania a különböző jogterületekből álló modulok széles skálájából, hogy általános LLM vagy Diploma / Certificate in Law.

Programjaink nyitva állnak a megfelelő fegyelem végzős hallgatói számára (az egyetemi jogi végzettség nem követelmény), és különös érdeklődést mutat a diákok és / vagy szakemberek számára, akik érdeklődnek a jogi ismeretek fejlesztésében. Az alkalmazásokat a világ minden tájáról fogadják. Minden programunk szeptemberi kezdési dátummal és januári kezdő dátummal rendelkezik.

A programokat a tanfolyam-értékelés és az értekezés kombinációja tanítja, a legtöbbet teljes munkaidőben és részmunkaidőben is elérhetővé teszik. A nappali tagozatos hallgatók teljesítik az LLM-et egy tanév alatt, és a részidős hallgatók teljesítik két év alatt.

Szakember tanított LLM programokat Brüsszelben

Kínálunk két speciális LLM programot a Kent Egyetem Brüsszeli Nemzetközi Tanulmányok Iskolájában, amelyek mindegyike kihasználja az európai politikai szívében a nemzetközi tanulmányok központját.

Ösztöndíjak és finanszírozás

Az egyetemnek van egy nagyszerű, posztgraduális ösztöndíj-alapja, amely meghaladja a 9 millió fontot, és tanít és kutat a Kentben tanuló diákok számára. Vannak olyan ösztöndíjak is, amelyeket kifejezetten a jogtudományi hallgatóknak tartanak, beleértve egy tanított tengerentúli ösztöndíjat és tanított otthon / EU ösztöndíjakat. Kent Law School létrehozott egy jelentős alapot a kenyai, nigériai vagy thaiföldi tanulmányokat folytató vagy a kenyai, nigériai vagy thaiföldi tanulmányokat folytató diákok számára, akik a Kent Egyetem Canterbury-i campusán végeznek mesterképzést (LLM).

A foglalkoztathatóság

A foglalkoztathatóság kulcsfontosságú az egész egyetem és a Kent Law School mellett, egy különálló foglalkoztathatósági és karrierfejlesztési tisztviselő támogatásával, valamint a munkahelyteremtési lehetőségek széles választékával, a foglalkoztathatósági eseményekkel és a karrierlehetőségekkel. Elkészítjük a hallgatókat a sikeres és kifizetődő karriert, kiváló nemzetközi hírneve pedig azt jelenti, hogy diákjaink számos országban folytatódnak a gyakorlatban - diplomások a pénzügyi, a nemzetközi kereskedelemben, a kormányzatban és a törvényekben dolgoztak, vagy csatlakoztak, vagy elkezdték egy nem kormányzati szervezetet vagy szeretet.

Közösségi média

További információért tekintse meg a Kent LLM videók lejátszási listáját a YouTube-csatornán. A Twitteren, a Facebookon és az Instagramon, valamint a Kent LLM diákjainak - Mastering Law-ról szóló blogunkon is követhet minket.

Kapcsolatba lépni

 • Kent Law School Posztgraduális Hivatal
  Eliot College
  Kent Egyetem
  Canterbury
  Kent CT2 7NS
  Telefon: 44 (0) 1227 824595
  Fax: 44 (0) 1227 827442

Helyszínek

Canterbury

Eliot College

Address
The University of Kent, Canterbury
CT2 7NZ Canterbury, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 1227 764000

Programok

Az intézmény további kínálata: