University of Kent - Centre for Music and Audio Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Kent University of Music és Audiotechnika Központja (CMAT) három egyetemista hallgatót hallgat a zenében. Ezek a legkorszerűbb tanfolyamok azért jöttek létre, hogy megfeleljenek a jelenlegi hallgatók igényeinek és a zeneipar elvárásainak, valamint tükrözzék az egyetem kutatási kultúráját. A CMAT-nál folytatott tanulmányok ismereteit, készségeit és bizalmát kapják, hogy elindítsák karrierjüket a zeneiparban.

A CMAT egy inspiráló vízparti környezetben helyezkedik el a Chatham Historic Dockyardban. A légköri történelmi épületeknél rendszeresen keresettek filmkészletként, és zenei videókban, dokumentumfilmekben, TV-drámákban és forgatókönyvi filmekben szerepelnek.

Ipari szabványos zenei szolgáltatásaink közé tartozik a legkorszerűbb technikával felszerelt speciális előadói terek, gyakorlatok és zenei stúdiók. Zászlóshajó stúdióunk egy új Neve Genesys Black G48 felvételt és keverőpultot tartalmaz, valamint a Zene és Hangművészeti Sound Theatre az egyik legjobb az Egyesült Királyságban.

Minden munkatársaink széles körű tapasztalatot hoznak magukkal, szakértő oktatóinktól magasan képzett szakembereinkig és gyakorló szakembereinkig. Együtt fogják támogatni, fejleszteni, kihívni és inspirálni Önt a tanulmányai során.

Innovatív egyetemi programok kombinálják az egyetemi tanulmányokat, a műszaki oktatásokat, a kreatív eredményeket és a különböző szakmai lehetőségeket. Az iparági ismeretek és foglalkoztathatóság értékes részeként a hallgatók számos előadást és workshopot élveznek a vezető iparági szakértők körében.

A diákoknak lehetőséget biztosítanak arra, hogy egy évet vegyenek az iparban egy szakmai munkahelyen vagy egy évig külföldön tanuljanak. Az elhelyezések számos munkaadóval, a zeneiparban, valamint a jótékonysági és művészeti szervezetekben vehetők igénybe. Együttműködésben állunk az egyetemekkel a világ minden táján, és felkínálhatjuk Önnek a lehetőséget, hogy egy másik országban élni és más kultúrába merüljön.

Munkatársaink karrierlehetőségei közé tartoznak a zenefelvétel és a gyártás, az audio szoftverfejlesztés, a filmek, a zenei előadás, a zeneművészet, a kompozíció és a dalírás, a kutatás és az egyetemek. További lehetőségek közé tartoznak a videojátékok, az internet és az élő hangok a színházak és fesztiválok számára.

Helyszínek

Chatham

Old Surgery (University of Kent at Medway)

Address
CEWL, University of Kent
Chipperfield Building
Parkwood Road
Canterbury

CT2 7NZ Chatham, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: