London College of Contemporary Arts

Bevezetés

Hivatalos Leírás

London College of Contemporary Arts ( LCCA ) egy olyan kreatív művészeti egyetem, amely vezető karrierközpontú és rövid kurzusokat kínál, amelyek iparági jelentőségűek, gyakorlati és innovatívak. Ahogy az LCCA tovább növekszik, továbbra is sokszínűséget kínálunk diákjainknak az Egyesült Királyságban végzett tanulmányi helyük tekintetében. A London központjában található campusunk lehetőséget nyújt a világ művészeti, divat-, formatervezési és média fővárosának tanulmányozására.

Első számú prioritásunk a diplomások foglalkoztathatóságának biztosítása, és megértjük, hogy a képesítés önmagában nem mindig elegendő ahhoz, hogy megkülönböztessük a munkaerő-piaci versenytől.

Az LCCA tapasztalata

Az LCCA minden kurzusát a hagyományos tantermi környezet gyakorlati és esettanulmányai ötvözésére tervezték, ahol a releváns iparági forgatókönyvekből LCCA . Az élménnyel foglalkozó, magas tapasztalattal rendelkező vendégelőadók élvezhetik az iparági elhelyezéseket és szakmai gyakorlatokat, amelyek értékes ipari tapasztalatot nyújtanak, ami az LCCA tanulási tapasztalatait LCCA .

Helyünk

LCCA helyszíne második helyet LCCA , lehetőséged lesz ipari szabványos létesítmények használatára a vadonatúj campusunkban. A londoni kreatív szívében egyedülálló helyszínt nyújtanak Önnek, amely egyedülálló légkörrel és iparági kapcsolatokkal rendelkezik, amelyek központi pozíciónkat követik ebben a rendkívül kozmopolita városban.

Ipari kapcsolatok

LCCA nak erős kapcsolatai vannak a kreatív iparágak között, és büszkélkedhetnek a divat, a formatervezés, a média és a fotográfia területén működő partnerek hálózatára mind az Egyesült Királyságban, mind a nemzetközi szinten. Ez a felbecsülhetetlen hálózat az LCCA hallgatók számára gyakornoki és foglalkoztatási lehetőségeket biztosít a tanulmányai és az érettségi után.

A végzős hallgatók elhagyják az LCCA t ambiciózus, szenvedélyes és rendkívül kreatív egyénekként, akik jó helyzetben vannak ahhoz, hogy sikeres pályájukba kezdjenek a kiválasztott szakterületen.

Miért tanulmányozza az LCCA ?

A kreatív iparágak fellendülésével soha nem volt jobb idő a karrierépítésben a művészetek, a média, a divat, a vendéglátás és az üzleti szektor számára. Az Egyesült Királyság kreatív iparágai most egy rekord 84,1 milliárd fontot érnek el, és ez az Egyesült Királyság leggyorsabban növekvő ágazata, 1,7 millió embert foglalkoztat.

Elismerjük, hogy milyen előnyökkel jár az erős kapcsolat az iparággal a jövőbeli fejlődéshez. Kiváló kapcsolatokat fejlesztünk ki a kreatív vállalkozásokkal és a szakemberekkel, biztosítva, hogy rendelkezzenek azokkal a készségekkel és attribútumokkal, amelyeknek sikeres karrierépítésre van szüksége. Minden programot arra tervezték, hogy maximalizálja a foglalkoztathatóságot.

Az LCCA val való tanulás előnyei:

1. Közép-London Helyszín

London a világ egyik kreatív fővárosa. London központjában található, a város legjobb művészei, tervezői, ügynökségei és kreatív típusai közé tartoznak.

2. A művészet és a tervezés és a menedzsment szakemberei

Speciális művészet vagyunk

3. Tapasztalt oktatói személyzet

Minden oktatónk és tanárunk kreatív iparágakból származik, így garantáltan magas szintű ipari szakértelmet és technikai tapasztalatot kap.

4. Kreatív tanulási környezet

Büszkék vagyunk arra, hogy szórakoztató, kreatív tanulási környezetet biztosítsunk, ahol a diákok kreatív egyénekkel gyarapodnak, felfedezik és excellelik.

5. Ipari szabványos létesítmények

Kínálunk szabványos felszereléseket és berendezéseket, amelyeket a stúdiókban és a kiállítóterekben talál.

6. Karrier-központú tanfolyamok

Kiváló tanulói támogatást és mentorálást, valamint karrier- és foglalkoztathatósági szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek a diploma megszerzését követően is folytatódnak.

7. Global Student Base

A diákok sokszínű keveréke különböző kultúrákon, perspektívákon és ötleteken keresztül növeli a tanulási tapasztalatokat.

8. Munkahelyi elhelyezések és élő riportok

Van egy nagy hálózat az ipari partnerek, akik vendég hangszórók, élő rövidnadrág, elhelyezések és a munkatapasztalat lehetőségeket.

9. Ipari kapcsolatok

A diákoknak lehetőségük van arra, hogy részt vegyenek a kereskedelmi partnerekkel folytatott versenyeken és élő előadásokon.

10. Kiállítás és kurátorozás

Több lehetőség a diákoknak, hogy szervezzék és rendezzék saját rendezvényeiket és kiállításaikat a főiskolán és a városokon.

11. Befektetés a karrier jövőjébe

Hozzáférés a szakmai gyakorlathoz és a szakmai gyakorlathoz az ipari partnerek hálózatán keresztül.

12. CV portfólió és interjú készségek

Dolgozunk veled, hogy szakmailag, jól strukturált és átfogó bizonyítékokat fejlesszen ki a tehetségeid és készségeid számára, és hogy segítsen abban, hogy megkapja ezt a versenyelőnyt az interjúk során.

A fejlesztés támogatása érdekében egész évben foglalkoztathatósági workshopokat és üléseket tartunk.

Partnerek és akkreditáció

  • East London Egyetem (UEL)
  • Walsall Főiskola
  • Buckinghamshire New University
  • Globális egyetemi rendszerek (GUS)
  • Pearson
  • CPD tanúsítási szolgáltatás
  • A British Accreditation Council (BAC)
  • Roots Ivy International

Helyszínek

London

Address
9 Holborn
EC1N 2LL London, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok