Hivatalos Leírás

A londoni Business School

Az LSBF tanulmányozása befektetés a jövőbe.

Miért válassza az LSBF-et?

· Az LSBF megnyerte a "királyi" díjat 2013-ban. Eddig csak néhány intézmény kapta ezt a tiszteletet.

· Nemzetközileg elismert tanulmányi programok

Ipari orientált tanulmányi programjaink, amelyek erősen az üzleti világ globális trendjeire irányulnak, szakterülete a közgazdaságtan, így a marketing, a pénzügy és a menedzsment sokszínűségének. Minden tanulmányi program kiváló elméleti és gyakorlati ismeretek kombinációját nyújtja. A szakképzés fontos szerepet játszik, és lehetőséget biztosít a hallgatók számára munkatapasztalat megszerzésére.

· Ranglista és partnerségek

A londoni Business School

· A Grenoble Graduate School of Business (GGSB) az LSBF egyik tudományos partnere. A GGSB három akkreditációval rendelkezik: AMBA, EQUIS és AACSB. Ez a hármas akkreditáció a világ kizárólagos üzleti iskolái kevesebb mint 1% -át birtokolja.

· Dedikált karrier-szolgáltatás

A diákok rendelkezésére áll egy dedikált karrier-szolgáltatás: motivált pályaválasztási szakértőink nemcsak szemináriumokat, tréningeket és hálózati eseményeket szerveznek, hanem a jövőben is számos érdekes álláslehetőséget kínálnak az üzleti világban.

Az LSBF karrier-orientált megközelítése, valamint fontos vállalati kapcsolatok nyitják meg a diákok különböző karrierlehetőségeket.

· Nemzetközi

Az LSBF hallgatóknak lehetőségük van a londoni, a birminghami, a manchesteri, a torontói és a szingapúri világ többi tagjával tanulni. *

Az LSBF döntésével Ön egy nemzetközi üzleti iskola részét képezi, diákokkal a világ minden tájáról. A nemzetközi hallgatókkal való együttműködés és kölcsönhatás lehetővé teszi, hogy fontos interkulturális készségeket szerezzen.

· Szállás

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy egyszerűen áttérhetünk Londonba. Olyan szálláshelyeket kínálunk, amelyek megfelelnek az összes követelménynek és kielégítik az egyéni igényeket. Reptéri transzfer szolgáltatásunk felveheti Önt a repülőtéren. Az érkezés pillanatától és a képzés alatt állunk rendelkezésünkre.

* Néhány programot csak London szívében kínálnak.

Program oktatási nyelve:
Angol

Online MBA | Michael Vos | LSBF

Location address
Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, FR
Location address
UK Online, GB