London School of Hygiene & Tropical Medicine

Bevezetés

Hivatalos Leírás

LSHTM magas rangú az egyetemi bajnoki táblákban. 2016- ban nevezték el az Év Egyetemének az egyetemévé, és a globális trópusi orvostudományi kutatások (CWUR 2017) a világ első számú helyén szerepel.

Az iskola kutatásának élvonalbeli és nemzetközi jellege jelentősen hozzájárul az oktatás és a képzés minőségéhez és terjedelméhez. Az iskola egyedülálló személyzettel, diákokkal és öregdiákokkal rendelkezik; a hallgatók és a személyzet aránya 1: 3, és alumíniumaink több mint 180 országból származnak.

Sir Patrick Manson alapítása szerint az LSHTM a londoni dokkoknál 1899-ben kezdte el a trópusi orvostudományi iskolát, és 1899. október 2-án tizenkilenc diák alakította ki az első bevételt. Az LSHTM jelenleg Bloomsbury-ben található, ahol két fő helyszín található a Keppelben Utca és Tavistock hely. Ma, munkatársaink, hallgatóink és öregdiákaink világszerte a kormányzatban, az egyetemeken, a nemzetközi ügynökségeken és az egészségügyi szolgáltatásokon dolgoznak.

Kutatási finanszírozásunk több mint 124 millió fontot tett ki évente nemzeti és nemzetközi forrásokból, köztük az Egyesült Királyság kormánya, az Európai Bizottság, a Wellcome Trust és a Bill

Az iskola multidiszciplináris szakértelme magában foglalja a klinikákat, epidemiológusokat, statisztikusokat, társadalomtudósokat, molekuláris biológusokat és immunológusokat. Világszerte együttműködünk partnereinkkel az oktatási és kutatási kapacitás fejlesztése érdekében, és alumíniumaink több mint 180 országban dolgoznak.

Miért tanulhatsz itt?

  • # 1 Év Egyeteme 2016 (Times Felsőoktatás)
  • Világszerte a trópusi orvostudomány kutatásának (CWUR 2017).
  • Dinamikus, nemzetközi környezet: a diákok több mint 100 országból származnak, és e diákok több mint 40% -a Európán kívülről származik.
  • Globális karrierlehetőségek: Az LSHTM diplomások több mint 180 országban dolgoznak, és több mint 1300 alkalmazottat foglalkoztatunk több mint 60 országból.
  • Teljes körű és részidős tanulmányi lehetőségek, valamint rugalmas, online tanfolyamok
  • A rangos London Egyetem része

Diákélet

Az iskola London szívében található, közvetlenül a londoni egyetem és a British Museum közelében. A hallgatók részesülnek a University of London Union és a Student Representative Council létesítményeiben és rendezvényein. Az iskola saját diák tanácsadójával rendelkezik, aki tudomást szerezhet a hallgatóknak a nem tudományos jellegű kérdésekről, például bevándorlási és vízumkérdésekről, szállásról vagy pénzügyi gondokról, amelyek a tanulmányok során felmerülhetnek. LSHTM Karrier Szolgálata egyéni alapon tanácsolja a diákokat, függetlenül attól, hogy tippeket szeretne-e írni egy hatékony önéletrajzot, vagy csak segítséget kell LSHTM .

Helyszínek

London

Address
London School of Hygiene & Tropical Medicine
Keppel Street
WC1E 7HT London, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket