Hivatalos Leírás

Az LCCM augusztus 17-én nyílt napokat vezet

Rólunk

Az LCCM egy speciális felsőoktatási főiskola kreatív emberek számára. Mi vagyunk az egyetlen független kollégium az Egyesült Királyságban, ahol zenei fokozatokat, szavakat, valamint a kreatív vállalkozást követő posztgraduális diplomát kínálunk.

A mi történetünk

Az LCCM története először 2002-ben kezdődött, amikor Darius Khwaja úgy döntött, hogy egy új kollégiumot hoz létre a kortárs népzene számára London központjában. A cél az volt, hogy új megközelítést hozzunk létre a zene tanításához, amely a legjobb egyetemeket és konzervatóriumokat összekeverte egy művészeti iskola környezetével. A kurzus, amely a beágyazott termelést eredményezte, az LCCM-et mint első zenei főiskolát hozták létre, ahol minden tanulónak mind a teljesítményt, mind a termelést kellett elsajátítania; a zeneiparban egyre nyilvánvalóbbá vált fejlődés.

118022_118000_OurStory.png

Campusunk

A Music Box - a legmodernebb épület, amelyet kifejezetten az LCCM számára fejlesztettek ki, a Music Box valóban lenyűgöző és inspiráló helyet kínál hat emeleten, hogy tanulmányozza, hozza létre, végezze el, rögzítse és együttműködjön.

Közel 5 millió fontot fektettünk be a létesítményekbe. Ez az új oldal páratlan erőforrásokat kínál a zene, az írás és a vállalkozói szellem számára.

Szolgáltatásaink közé tartozik:

 • A helyszín, a saját koncerthelyünk
 • Bár
 • Kávézó
 • Csendes hely
 • Munkaterület és könyvtár
 • Zuhanyzók és szekrények
 • Tárgyaló
 • 2 szerkesztő szoba
 • 2 digitális zongora szoba
 • 3 felvételi stúdió
 • 4 számítógépes labor
 • 7 tanterem
 • 7 hangszigetelt teljesítményű szoba
 • 10 egyéni gyakorlati stand

Nézze meg a campusunkat a 360 virtuális campus túránkban.

111488_111430_LCCM_093.jpgLCCM közösség

Olyan embereknek tervezték, akik komolyan gondolkodnak a zenei vagy írásbeli karrier fejlesztésében, ahol a tehetség, a képzelet és a kreativitás virágzik.

Mint egy kis hallgatói csoporttal rendelkező kollégium, büszkék vagyunk arra, hogy megismerjük az egyéneket. Szakértő személyzetünket bátorító és megközelíthető, és diákjaink barátságos és támogató.

Az LCCM iparági gyökerei és kapcsolatai azonnali hozzáférést biztosítanak a szakemberek hálózatához, hogy segítsék a kreatív karrierjét az elkövetkező években.

118021_117999_LCCMCommunity.png

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

London College of Creative Media

Érdekli-e, hogy megtanulják, hogyan lehet sikerrel járni? Szeretné megtanulni a zenei iparágban való munkavégzéshez szükséges készségeket? Az ágazat szakemberei által szá ... [+]

MMus a zenei produkcióban

Érdekli-e, hogy megtanulják, hogyan lehet sikerrel járni? Szeretné megtanulni a zenei iparágban való munkavégzéshez szükséges készségeket? Az ágazat szakemberei által szállított zenei gyártási programunk segít megérteni és kifejleszteni azokat a készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy ragyogó karrierje legyen a zenei üzletben. Programunknak köszönhetően megteremtheti az igény szerinti kritikus és kreatív készségeket, hogy sikeresen végezhesse vállalkozásait a zenei üzletben.

Az MMus a zenei produkcióban - PG Diploma és PG Certificate is elérhető

Ez egy professzionálisan koncentrált gyakorlat-alapú mesterfokozat a kortárs zenei pályázók számára. A 12 hónapos program célja a fejlett zenei gyártás eszközeinek, technikáinak és folyamatainak speciális megértése, az eredeti műalkotások jelentős testének létrehozásával, amely jellegzetes művészi személyiséget mutat.... [-]

Egyesült Királyság London
Október 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
London College of Creative Media

A Music Performance programunk segíthet a vállalkozói karrierjének elindításában. Előnyös lesz az iparági szakértők, akik felkészítik Önt az előre nem látható üzleti forg ... [+]

MMus a zenei teljesítményben

Szeretné fejleszteni a teljesítmény-készségeit, hogy a zenei ipar élvonalába helyezhesse magát? Szeretné művészeti és szakmai sikereket folytatni a zenei területen?

A Music Performance programunk segíthet a vállalkozói karrierjének elindításában. Előnyös lesz az iparági szakértők, akik felkészítik Önt az előre nem látható üzleti forgatókönyvek kezelésére. Segítsünk a művészi potenciál kiaknázásában és az eredeti repertoár kialakításában. Ennek a programnak köszönhetően egy lépéssel közelebb kerülhet ahhoz, ahol szeretne lenni.

Az MMus a Music Performance-ban - PG Diploma és PG Certificate is elérhető... [-]
Egyesült Királyság London
Október 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

MA

London College of Creative Media

Volt-e már valaha olyan ötlete, amely az új üzletek alapját képezheti, és azt szeretné látni, hogy sikerül-e sikerrel a valós világban? Tapasztalt iparági tutorok és ment ... [+]

MA kreatív vállalkozói tevékenység

Volt-e már valaha olyan ötlete, amely az új üzletek alapját képezheti, és azt szeretné látni, hogy sikerül-e sikerrel a valós világban? Tapasztalt iparági tutorok és mentorok által tervezett és szállított posztgraduális kreatív vállalkozói végzettségünk kiterjeszti és növeli a jelenlegi ismereteinket és készségeidet. . Meg fogja tanulni, hogy fejleszthesse és ötvözi tudását és készségeit a kreativitásban, az innovációban és a vállalkozásban egy projektvezérelt folyamaton, amely magában foglalja a cselekvési tanulást, a cselekvéskutatást és a reflektív gyakorlatot.

Tanfolyam követelmények

MA kínál Önnek egy "induló" környezetet, ahol ötletet tud készíteni egy életképes üzleti vállalkozásnak a kreatív iparágakban. Ahhoz, hogy teljes mértékben hasznot húzhasson az MA-ról:... [-]

Egyesült Királyság London
Október 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

London College of Creative Media (LCCM)