London School Of International Business - LSIB

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A mi célunk

Biztosítson rugalmas online tanulást, amely elősegíti a professzionális üzleti képesítések elérését bárhol és bármikor, és új magasságokba hozhatja a karriert.

Ki folytassa kurzusunkat?

Sikeres vezetők, vezetők és szakemberek, akik karrierjük előrelépését szeretnék elérni. Ambiciózus emberek, akik gyorsítani akarják választott karrierjukat Azok, akik új vállalkozást akarnak alapítani, vagy magasabb szintre akarják vinni a jelenlegi vállalkozást.

Karrierfejlesztés

Az LSIB-nél történő tanulás lehetőséget ad az üzleti és információs technológiai ismeretek fejlesztésére, és segít növelni kulcskompetenciáit - így megszerezheti a készségeket a munkaprojektek és a helyzetek hatékonyabb kezeléséhez. A felajánlott programok segítenek abban, hogy elérje a promóciós lehetőségek elérésének lehetőségeit a legkorszerűbb online tanulási platformon keresztül, és szerezzen alapképzést vagy mesterképzést.

Tanuljon bárhol, bármikor

Mi, az LSIB, rugalmas tanulási lehetőségeket kínálunk Önnek. Online modellünk alkalmazásával az az előnye, hogy megtanulja anélkül, hogy elhagyná az országát, és mégis megszerezné diplomáját otthonának vagy irodájának kényelme alapján.

Programjaink nagyon rugalmasak, és az opcionális egységek lehetővé teszik, hogy szakterületre szakosodjon, amely különösen érdekli Önt. A modulokat / egységeket bármilyen sorrendben tanulmányozhatja.

Támogatás

LSIB hallgatóként hozzáférhet az átfogó támogatáshoz online anyagok formájában. Diákjaink olyan online fórumokon keresztül lépnek kapcsolatba, mint a Facebook és a Twitter.

Minőség

Nagyon magabiztos lehet a megszerzett képesítés kalibrációjában, mivel az összes LSIB képesítést a megfelelő testületek teljes mértékben elismerték és akkreditálták, biztosítva ezzel a megszerzett képesítés megfelelő elfogadását.

Költséghatékony és magas érték

Az LSIB arra törekszik, hogy programjainak költségei mindig a lehető leginkább megfizethetők legyenek, az oktatás színvonalának veszélyeztetése nélkül. A programok teljes mértékben akkreditált és elfogadott világszerte.

A legmagasabb színvonalú programjaink szállításához az E-Learning platformon, amelyet más néven Learning Management System-nek hívunk, virtuális tanulási platformként használjuk. Tanulási platformunk rendelkezik az összes szükséges eszközzel az online világszínvonalú oktatás biztosításához. Olyan üzleti képesítést kínálunk, amely megfelel önmaga hasonló hallgatók tanulási igényeinek, világszerte. E szakképesítést úgy tervezték, hogy megfeleljen a munkáltatók követelményeinek.

Lehet, hogy már foglalkoztatott, és karrier továbblépésével kíván egy professzionális végzettség tanulmányozásával biztosan segíthetünk Önnek ennek elérésében. Bármi legyen is a céljaid, az LSIB azért van itt, hogy támogassa Önt és segítse őket elérni. Tanfolyamunk előnyei a következők: -

Szakmai

Kvalifikációnk biztosítja a sikerhez és a munkahelyi változáshoz szükséges készségeket. Olyan programokat kínálunk, amelyek az üzleti menedzsmenttől az információs technológiáig terjednek - 100% -ban online szállítva.

Megfizethető

Programjaink rendkívül kedvező árúak, mint mások, és segíthetnek több ezer font megtakarításában, ezáltal magasabb megtérülést biztosítva a befektetéséből.

Elismert

Kvalifikációinkat a főiskolák, egyetemek, munkaadók és kormányok elismerik és akkreditálják szerte a világon. A kínált programok kiváló minőségűek a tanterv szempontjából (amelyet rendszeresen frissítünk a vállalati világ követelményeinek megfelelően) és az online tanuláskezelő rendszerünkön keresztüli átadása szempontjából.

Kényelmes és rugalmas

Tanulmányozhatja programjainkat online vagy távoktatás útján, otthoni vagy irodai kényelmi szempontból. A programokhoz a nap bármely szakaszában hozzáférhet, akár munkában, akár szabadságon van.

Helyszínek

London

Address
Crown House, 616 N Circular Rd, London NW10 7PN, UK
EC1V 4PW London, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket