MLA College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

MLA College felsőfokú végzettséget kínál a Plymouth University-vel együttműködésben.

A bevezetett Hidrográfiai Akadémia tanfolyamai mellett az új programok magukban foglalják a tengerészek fenntartható tengeri üzemeltetési (fedélzeti és mérnöki) képesítéseit és a posztgraduális végzettséget, valamint a tengerészeti szakemberek hidrográfia, meteorológia, óceánföldrajz, navigáció és mérnöki mesterképzéseket.

MLA College alapképzési és mesterfokozatát távoktatás útján tanítják, mind online, mind offline módon, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy megfelelő diplomát szerezzenek tengerészeti és tengerészeti témákban, miközben kiegyensúlyozzák pályafutásukat és más életbeli kötelezettségvállalásaikat. Díjnyertes oktatási szolgáltatók vagyunk, és valamennyi fokozatunkat a Plymouthi Egyetem teljes mértékben akkreditálta.

Jelenleg teljes mértékben oktató által támogatott egyetemi és posztgraduális távoktatási kurzusokat kínálunk a Hidrográfia Akadémián keresztül a hidrográfiában. A Hidrográfiai Akadémia oktatási képesítéseket kínál, amelyek kifejezetten a tengerészeti ipar szakembereinek és a vízrajzi földmérés területén dolgozó munkaadók igényeinek kielégítésére szolgálnak.

A tengeri és a tengeri üzlet, valamint a menedzsment iránt érdeklődők számára támaszkodhatunk a fenntartható tengerészeti műveletekben részt vevő, egyetemi és posztgraduális végzettségű képesítésekre, ezek az e-tanulási diplomák minden típusú tengerészek számára tökéletesek. Mind az MSc, mind a BSc a Fenntartható Tengeri Műveletekben (SMO) célja, hogy világszínvonalú képesítést nyújtson, és széles skálát biztosítson a tengeri tantárgy-specifikus és az átruházható üzleti és vezetői készségekhez. Az SMO programok lehetővé teszik a kívánt szakmai célok elérését és javítják karrierjét a tengerészeti és tengeri iparban.

Oktatási programjaink mellett technológiával továbbfejlesztett oktatást és képzést kínálunk számos nagy szervezet számára, mind a tengeri, mind a tengeri ágazaton belül és kívül.

Freight Containers on a ShipAndy Li / Unsplash

Business Innovator Awards 2017

131969_bus_award_2017.jpg

MLA College

Örömmel jelentjük be, hogy elnyertük a Legjobb Távoktatási Tengerészeti Tanfolyam Szolgáltatóját - UK & Innovációs Díjat a Tantervfejlesztésért - Egyesült Királyság.

A 2017. évi Business Innovator Awards célja a vállalati szféra úttörőinek ünneplése volt, és versenytársaik előtt próbáltak kitűnő eredményeket elérni. Ezek a díjak tiszteletben tartják az elkötelezettséget, az elszántságot és az ügyességet, amelyet a különféle iparágak játékváltói mutattak be.

Helyszínek

Plymouth

Address
MLA College
The Merchant, St Andrew Street
Plymouth, UK

PL1 2AX Plymouth, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket