Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért a Nottingham Business School?

A Nottingham Business School (NBS) a Nottingham Trent University (NTU) egyik virágzó tagja; mi nemzetközileg elismert az egyik legjobb üzleti iskola az Egyesült Királyságban, amely kiváló oktatási és kutatási, amely erőteljes, pozitív hatással a pályára, a vállalkozások és a globális közösség. Az egyik üzleti iskola egyik legnagyobb, legkülönbözőbb karja, amely innovációs elméleteket, hatalmas üzleti tapasztalatokat és inspiráló, támogató oktatást jelent.

Akkreditáció

Tudjuk, hogy az NTU nagyszerű hely a diákok számára, de fantasztikus, hogy megnézzük az egyetem által az utóbbi években elismert külső elismerést. Íme néhány legújabb akkreditáció és rangsor közül:

 • NTU az "Év egyeteme" a 2017-es Times Higher Education díjakban.
 • Az NTU a The Guardian University Guide 2019-ben szerepel a 16. helyen.
 • Az NTU a 37. helyen szerepel a The Times és a Sunday Times Good University Guide 2019-ben.
 • Az NBS-t a 2018-as Times Higher Education Awards díjátadón vették igénybe az "Év üzleti iskolája" címmel.
 • Az NBS elérte mind az EQUIS, mind az AACSB akkreditációkat
 • Az NBS a Financial Times legmagasabb 95 európai üzleti iskolájában szerepel
 • Az NBS "Masters in Management" kurzusokat a Financial Times legmagasabb 100-ban rangsorolja.

Nincs jobb alkalom, hogy csatlakozz hozzánk az ön diplomájához!

Kapcsolódás az iparhoz

600 kapcsolatot alakítunk ki az üzleti életben és az iparágban szerte a világon, biztosítva Önnek a szakemberek hatalmas nemzetközi hálózatát.

 • Minden tanfolyamunkat egy tanácsadói csoport felügyel, amely magában foglalja a nemzetközi munkaadókat és az öregdiákokat, biztosítva a tanfolyam tartalmát és az üzleti igények szempontjából releváns.
 • Folyamatos diplomás munkaerő-felvételi és egyéb iparági karriertevékenységeket szervezünk évente, így a hallgatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy találkozzanak a végzős munkaadókkal és megtudják a jövőbeli foglalkoztatási lehetőségeket és szakmai gyakorlatokat.

Üzleti Leader előadássorozatában a diákok megtanulják a nagyobb szervezetek vezető vezetői, például az IBM, az Experian, az Unilever, a Santander, a Ford, az Alliance Boots, a Toyota és a Chartered Institute of Marketing szakembereit.

Valóban nemzetközi tapasztalat

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden diákunkat nemzetközi szemléletű oktatással és tapasztalattal látjuk el, függetlenül attól, hogy melyik tanfolyamot választja tanulmányozni.

 • Több mint 80 partnerintézettel dolgozunk szerte a világon, amelyek külföldi tanulmányokat és nyári iskolai lehetőségeket biztosítanak.
 • Kiváló nemzetközi hírnévnek örvendünk, és vonzzák a diákok és a személyzet globális közösségét több mint 80 országból.
 • A diákoknak lehetőségük van arra, hogy részt vegyenek a nyári iskolákban, melyeket partnereink biztosítanak szerte a világon.

Diákjaink

Ne csak kérdezd meg a szavadat - hallod mit

Karrierfejlesztés

A Nottingham Business School-nál a posztgraduális diploma megkezdésekor a foglalkoztathatóságra koncentrálunk. Olyan tanulási élményt nyújtunk Önnek, amely integrálja az elméletet és a gyakorlatot. A posztgraduális munkatársak 98% -a munkába vagy továbbtanulásba kerül, hat hónapon belül a végzettségük befejezésétől számítva (a legmagasabb iskolai végzettség a 2016-17-es felsőoktatási felmérésből).

 • A teljes munkaidőben dolgozó MSc hallgatók választhatnak, hogy egy év munkát adnak hozzá. *
 • Több mint 70 cégekkel dolgozunk minden évben, hogy tanácsadói lehetőségeket biztosítsunk diákjaink számára.
 • Diákjaink számos fontos projektet választanak. Lehetőségek közé tartozik egy élő tanácsadói projekt, három hónapos szakmai gyakorlat, nemzetközi nyári iskola vagy üzleti kutatási projekt.
 • Beléphet a Global Responsibility Week és a Global Business Week-hoz.

* kivéve MSc Vállalkozói, MSc International Business (Egyéni Díj) és MSc International Business (Dual Award). Van egy dedikált Foglalkoztathatósági csapatunk is , amely személyre szabott tanácsokat kínál, hogy ösztönözze és növelje karriertervezésének minden szakaszát.

ösztöndíjak

Megértjük, hogy az egyetemek jelentkezése drága lehet, lehet, hogy ösztöndíjat kap a tanulmányok finanszírozására. Ösztöndíjakat adunk azoknak a diákoknak, akik kitűnő teljesítményt, szenvedélyt és elkötelezettséget tanúsítanak tanulmányaikhoz.

Ha otthon vagy uniós diák vagy, látogasson el a díjainkra és a finanszírozási oldalunkra, amely megadja a részleteket a rendelkezésre álló ösztöndíjakról és a posztgraduális kölcsönről az Egyesült Királyság kormányától.

Ha olyan nemzetközi hallgató vagy, akinek van egy ajánlatunk, hogy velünk tanulhasson, kérhet nemzetközi tudományos ösztöndíjakat. Kérjük, látogasson el a nemzetközi ösztöndíjakra .

Pathway tanfolyamok

Néhány nemzetközi hallgatónak további képzésre van szüksége ahhoz, hogy diplomát szerezzen. Partneri szervezetével, a Kaplan International Pathways szel, a Nottingham Trent Egyetem számos belépési lehetőséget kínál a hallgatók számára, beleértve az egyetemi és posztgraduális Pathway tanfolyamokat.

A Pathway kurzus teljes előkészítést kínál az egyetemi szintű tanulmányokhoz, és a Nottingham Trent Nemzetközi Főiskolán vesz részt. Miután sikeresen befejezték a tanfolyamot a szükséges szinten, a hallgatók a haladást garantálják egy helyet a választott mértékben.

Helyszínek

Nottingham

Nottingham Business School

Address
Nottingham Business School
Nottingham Trent University
Burton Street

NG1 4BU Nottingham, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 115 8484460

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited