Nottingham Trent University School of Social Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A School of Social Sciences elősegíti a kiválóságot a felsőoktatás, a kutatás és tanácsadás. Kínálunk sokféle tanfolyamok graduális, posztgraduális és szakmai szinten.

A diákok közül választhat tanfolyamok, hogy úgy tervezték együttműködve a szakmai szervezetekkel és a külső szervezetek az állami és a magánszektorban.

Itt, a School of Social SciencesCélunk, hogy tegyen különbséget a társadalom és azok életét, azon belül.

Küldetésünk:

Ahhoz, hogy egy School of Social Science amelynek oktatói, hallgatói és a diplomások gazdagítják és befolyását az egyének életét, közösségek és társadalmak

Vízióunk:

  • Kultúrájának megerősítése, amely értékeli a sokféleség minden közösségeinkben, és publicizes és ünnepli kiválóság minden, amit teszünk.
  • Ahhoz, hogy hozzon létre egy élénk és befogadó tanulási és tanítási környezetbe megalapozott ösztöndíj, kutatási és szakmai gyakorlat.
  • El kell ismerni, nemzeti és nemzetközi szinten a mi elméletileg tájékozott és alkalmazott kutatás.
  • Ahhoz, hogy fejlessze a helyi, nemzeti és nemzetközi partnerségek, amelyek alakja a tudás, politika és gyakorlat.
  • Ahhoz, hogy maximalizálja a foglalkoztathatóság diákjaink keresztül tanterv és elkötelezettség a külső partnerekkel.

Akadémiai osztályok

Politika és nemzetközi kapcsolatok

A Department of Politika és nemzetközi kapcsolatok is kiváló minősítést kapott, és az aktív és élénk kutatási kultúra, biztosítja a magas színvonalú kutatás-tájékoztatta modul és tanfolyam.

pszichológia

Pszichológia már felismerték, hogy a tanítás kiválóság, miközben még egy erős nemzeti és növekvő nemzetközi kutatási profilja.

A mi egyetemi kurzusok, posztgraduális pszichológia átalakítási programokat és mi MSc Törvényszéki Pszichológia mind akkreditált a Brit Pszichológiai Társaság.

Szociális Munka és egészség

A Szociális Munka Tanszék és Egészség összehozza a csapatot egy sor tudományos és szakmai háttérrel területén a szociális munka, a közegészségügy és a szociális ellátás.

A csapat törekszik kiváló mind tanításban és a kutatásban, miközben szoros munkakapcsolatban szervezetekkel.

szociológia

A Szociológia Tanszék tanfolyamokat a következő területeken: a szociológia, kriminológia, a fiatalok és a pályaorientáció.

Ezeken a területeken minden érintett gondolkodás kritikusan a szociális világ, amelyben élünk, és támogatására és védelmére emberek és a környezet között és azokon belül összetett és sokszínű környezetben.

etika

Ban,-ben School of Social Sciences elkötelezettek vagyunk, hogy az etikai irányítási kutatás. Minden kutatási projekt, mely magában személynek rendelkeznie kell hagynia a College Kutatásetikai Bizottsága (CREC) mielőtt bármilyen adatot lehet gyűjteni, és / vagy elemezzük. Ezen kívül minden kutatás a hallgatók kötelesek kérelmet nyújt be CREC, hogy biztosítsa az etikai hézag a kutatás során a tanulásban.

Mert kurzusok etikai réshézagot ezen elemek a programok, amelyek bevonják a tervezése és kivitelezése során a kutatás a diákok. A menedzsment etikai jöhet formájában kifejezett protokollok hallgatók kötelesek követni, miközben részt az adatgyűjtésben, vagy előírhatja a teljes benyújtása elő a diákok számára az iskola Kutatásetikai Bizottsága. Az utóbbi esetben az megszokott a végleges éves kutatási projekteket. Ahol a diákok részt vesznek a tanulás a kutatási módszerek ők is támogatják a tanulás, hogyan kell kezelni az etikai kérdések merülhetnek fel. Ez középpontjában a kutatás etikai tükrözi elkötelezettségünket a társadalmi felelősségvállalás keretében a társadalomtudományok.

Ösztöndíjak

A School of Social Sciences örömmel nyújt számos nagyvonalú ösztöndíjak és hűségprogramok. Látogatás http://www.ntu.ac.uk/s3scholarships További információért.

Nyitott események

Jöjjön az egyik nyitott események felfedezni széles körű posztgraduális és szakmai tanfolyamok, felel meg az oktatók és tudjon meg többet díjak és költségek. Látogatás http://www.ntu.ac.uk/s3openevent hogy többet megtudjon, és foglalja le helyét.

Helyszínek

Nottingham

Address
School of Social Sciences
Nottingham Trent University
Burton Street

NG1 4BU Nottingham, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket