National Film and Television School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Történelem

A Nemzeti Film Iskola 1971-ben nyílt meg, amely az ipar és a kormány jelentős erőfeszítéseinek csúcspontja volt, hogy olyan intézményt hozzon létre, amely a brit filmipar tehetségét oktatta és felkészítette.

1970-ben Colin Young, a Skócia, majd a Kaliforniai Egyetem Színházművészeti Főosztályának elnöke, társalapítója az NFTS-nek, és az Iskola első igazgatója lett. A Rank-tól kapott kölcsönből az NFS megvásárolta a régi Beaconsfield Film Studios-ot Buckinghamshire-ben - amely olyan különböző szervezetekhez tartozott, mint a brit Lion Film Corporation, a The Crown Film Unit és az North Thames Gas Board. szabványoknak. A fiatalok négy állandó osztályt állítottak fel - gyártás, fényképezés, szerkesztés és hangzás - és 1971-ben 25 diák első felvétele haladt át a stúdió-kapukon. Nick Broomfield (Aileen: Portré egy soros gyilkos), és a vizuális effektek specialistája, Dennis Lowe (Cold Mountain), Mike Radford (a Velencei Kereskedő, Il Postino), Bill Forsyth (helyi hős) és Ben Lewin (Ally McBeal) , Az angol páciens) a számuk közé tartoztak.

Termelési létesítmények

Az NFTS az egyetlen olyan brit filmiskola, amelynek saját ipari szabványos filmstúdiója, a 4k Televízió és a próba stúdiók vannak. Az elmúlt 20 millió fontos beruházással az iskola kínálatában csúcsminőségű dedikált munkaterületeket kínálunk minden kurzus számára, így a hallgatói tapasztalatunk páratlan minden más brit kreatív intézménynél.

Az NFTS hallgatók 24/7-es hozzáférést kapnak, évente 364 napig bármely brit filmiskola legnagyobb termelési létesítményeihez. Nemcsak ezek közé tartozik a stúdiók, hanem a hang- és szinkronszínházaink, a kamerák több mint 50 fele, a legmodernebb szerkesztési szoftver dedikált lakosztályokban, Dolby Digital Surround mozikban stb. Ezek az egyedülálló lehetőségek lehetővé teszik diákjaink számára a BAFTA, a Royal Television Society, a CILECT díjnyertes és az Oscar-díjas produkciók létrehozását.

Tanterv

Nincs olyan filmiskola a világon, amely sok egyedi gyakorlati gyakorlati filmgyártási tanfolyamot kínál. 18 Mester, 14 Diploma, 4 Tanúsítvány és rövid kurzusok széles választéka.

Az NFTS tanfolyamok a média kézművességének és készségeinek elsajátításán és alkalmazásán alapulnak. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy alaposan megértsék, hogy a szakosodott szerepük hogyan illeszkedik a projektfejlesztés, a gyártás és a programkészítés folyamatába. Minden gyakorlati tanulás gondosan integrált szemináriumokkal és egyéb tevékenységekkel, amelyek történelmi, kulturális és üzleti környezetben helyezik el a filmeket, a televíziót és a játékokat.

Alumni hálózat

Csak azért, mert végzett, nem jelenti azt, hogy vége!

Az NFTS nagyon aktív Alumni Hálózattal rendelkezik, és sok diplomások tartják a kapcsolatot és együtt dolgoznak, miután elhagyták az iskolát. Emellett egyre több újonnan végző diplomás dolgozik a projektek diplomások sok évvel ezelőtt.

Az Alumni Network részeként rendszeres e-mailt kap, amely információkat tartalmaz a munkahelyekről, a Hidak az ipari projektekről és az iskolai hírekről. Évente megrendezésre kerülő éves NFTS Alumni Partyunkat, amely január közepén zajlik a londoni központban - győződjön meg róla, hogy szemmel tartja a meghívást!

Ne felejtse el naprakészen tartani a kapcsolatot a kapcsolattartási adatokkal, és tudassa velünk az esetleges hiteleket vagy fesztiválokat!

Ha felveszi a kapcsolatot NFTS Alumni csapatunkkal, kérjük, küldje el az alumni@nfts.co.uk e-mail címre

Hogy segítsen kapcsolatban maradni, egyesüljön régi osztálytársaival, vagy találkozzon más évekből érkező diplomásokkal, hogy miért ne csatlakozzon hozzánk online a Facebookon és a Linked In-en.

partnerek

Az NFTS-nek köszönhetően sok olyan szervezetnek, vállalatnak és személynek köszönhetően, akik támogatják munkánkat, akik közül sokan támogatják az iskolát a létezés többségében.

PLATINUM PARTNER SPONSOR

CHANNEL 4

A 4-es csatorna egy közérdekű, kereskedelemben támogatott közszolgálat-távbeszélő, amely egy innovatív, kísérletező és megkülönböztető jellegű.

KEY PARTNER FINANSZÍROZÓK

KULTURÁLIS, MÉDIAI ÉS SPORT SZERVEZET

A DCMS arra törekszik, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kommunikáció, a kreativitás, a média, a kultúra, a turizmus, a sport és a szabadidős gazdaságok megvédik a hatalmat, és tényleges hatást gyakorolnak az emberek életére.

HEFCE

ELŐMOZDÍTÁS ÉS FEJLESZTÉSI TANÍTÁS ÉS KUTATÁS A FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYEKBEN.

CREATIVE SKILLSET FILM SKILLS ALAP

A SKILLSET FILM KÉSZSÉGHATÁROZATÁT A NEMZETI LOTTERY TÁMOGATJA A BFI ÉS A FILM INDUSTRY ÁLTAL A KÉSZSÉGEK BEFEKTETÉSI ALAPJÁN

KEY PARTNER SPONSOROK

ÉG

SKY A LEGNAGYOBB PAY-TV BROADCASTER AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁG ÉS ÍRORSZÁG NEM 11 MILLIÓ FELHASZNÁLÓKAT.

BRITT TÁVKÖZLÉSI VÁLLALAT

A BRITISH BROADCASTING CORPORATION (BBC) A LEGNAGYOBB KÖZLEKEDÉS A VILÁGBAN, LEGTÖBB 23.000 ALKALMAZOTTAKNAK.

ITV

ITV A LEGNAGYOBB KERESKEDELMI TELEVÍZIÓ HÁLÓZAT az Egyesült Királyságban

FILM DISTRIBUTORS 'ASSOCIATION

FILM DISTRIBUTORS 'ASSOCIATION LTD. (FDA) A KERESKEDELMI SZERVEZET A THEATRICAL FILM DISTRIBUTOROK SZÁMÁRA AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGOKBAN - AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGI KOMMUNIKÁKHOZ.

UK CINEMA TÁRSULÁS

AZ UK CINEMA TÁRSULÁS AZ UK CINEMA MŰKÖDŐK ÉRDEKÉBŐL KÉPVISELT KERESKEDELMI TÁRSULÁS.

A KEY PARTNER AKKREDITÁCIÓK

ROYAL COLLEGE OF ART

TANFOLYAMUNK TANULMÁNYÁBAN A MŰVÉSZETI ROYAL COLLEGE

CREATIVE SKILLSET FILM AKADÉMIA

KÍVÜLI A KREATÍV SKILLSET FILM AKADÉMIÁJA, amelyet az Egyesült Királyság filmproliális iparának minősített a képzési és képzési központ kiválósága.

CENTRE INTERNATIONAL DE LIAISON DES ECOLES DE CINEMA ET DE TÉLÉVISION - CILECT

TISZTELEN TUDOMÁNY A VILÁG FILM- ÉS TELEVÍZIÁK SZÖVETSÉGE. A CÉLKITŰZÉSEK A TAGOKKAL KAPCSOLATOS IDEÁK CSERÉJÉRE VONATKOZIK

GROUPEMENT EUROPEEN DES ECOLES DE CINEMA ET DE TELEVÍZIÓ - GEECT

MI A FILM- ÉS TELEVÍZISKOLÁK EURÓPAI CSOPORTOSSÁGÁNAK TAGJA

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI ÜGYNÖKSÉG

AZ NFTS ELFOGADTA A "TANULMÁNYOZOTT" BÍRÓSÁGOT A MINTAVÉTELI TANULÁSI LEHETŐSÉGEK MINŐSÉGÉÉRT A MINŐSÉGÜGYI OKTATÁSI IGAZGATÓSÁGBÓL (QAA). SEE REPORT .

Hidak az iparhoz

Az NFTS együttműködik számos iparági partnerrel, hogy lehetőséget biztosítson az NFTS hallgatóknak és a diplomásoknak.

Az NFTS Bridge to Industry Scheme célja, hogy segítse az NFTS hallgatókat és a diplomások az iparágba - lehetőséget nyújtva rövid bemutatók, filmek és promóciók készítésére az Industry Partner szponzorainkkal, miközben az NFTS továbbra is támogatja azokat.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés MA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MA

MA a digitális effektusokban

Campus Nappali 2 év January 2019 Egyesült Királyság Beaconsfield

A Digital FX mindenütt megtalálható - az alacsony költségvetésű független filmekről és az online digitális tartalmakról a reklámok, a televíziós programok, a játékok és a hollywoodi forgatókönyvek terén. [+]

Áttekintés

A Digital FX mindenütt megtalálható - az alacsony költségvetésű független filmekről és az online digitális tartalmakról a reklámok, a televíziós programok, a játékok és a hollywoodi forgatókönyvek terén.

Ezen rendkívül praktikus moduláris tanfolyam során sok időt töltesz a "készleten" tanulási technikákkal, a számítógép előtt történő tanulás mellett. A többi NFTS MA diszciplína hallgatóival szorosan együttműködve létrehozhat 2D / 3D VFX, CG 3D FX vagy Színértékelést és a teljes gyártást, az NFTS film- és televíziós projektjeinek sokszínűségében - amelyek közül sok nemzetközi díjnyertesek.

NYÍLT NAP

Május 16, szerda: 10: 30-13: 30 Regisztrálj itt... [-]


MA a játékok tervezésében és fejlesztésében

Campus Nappali 2 év January 2019 Egyesült Királyság Beaconsfield

A játéktervezés és -fejlesztés legfontosabb mestere. A kurzus ötvözi a vezető játékipar szakembereit a tervezés, a művészet, a produkció és a hangzás területén az NFTS szakértelmével, beleértve a forgatókönyvírást, az animációt, a hangtervezést és a kompozíciót, és egyedülálló és innovatív játékokat vezet be. [+]

Áttekintés

A játéktervezés és -fejlesztés legfontosabb mestere. A kurzus ötvözi a vezető játékipar szakembereit a tervezés, a művészet, a produkció és a hangzás területén az NFTS szakértelmével, beleértve a forgatókönyvírást, az animációt, a hangtervezést és a kompozíciót, és egyedülálló és innovatív játékokat vezet be.

A MA Design és Fejlesztés világszerte vezető posztgraduális játékprogram, melyet a vezető játékos szakemberek hírnevével, akkreditációjával és öregdiákjaikkal tanítanak, ellentétben másikkal. A diákok a film-, televíziós és animációs szakemberek mellett dolgoznak, kreatív és technikai készségeket fejlesztenek ki a játéktervezésben, a kódban, a művészetben, az animációban, a gyártásban, az audióban és az interfészekben. Az NFTS egy egyedülálló kreatív környezet, amely lehetővé teszi a MA Games hallgatók számára, hogy számos együttműködési lehetőséggel rendelkezzenek termelési stúdiónkon keresztül.... [-]


MA a Kreatív Üzleti Vállalkozók és Vezetők számára

Campus Nappali 2 év January 2019 Egyesült Királyság Beaconsfield

Egyedülálló MA ad neked minden eszközt a jövő médiavállalatainak - a Kiadó, Színház, Játékok, Film, Televízió, Zene és Digitális Szórakoztatás - létrehozásához. [+]

ÁttekintésEgyedülálló MA ad neked minden eszközt a jövő médiavállalatainak - a Kiadó, Színház, Játékok, Film, Televízió, Zene és Digitális Szórakoztatás - létrehozásához. Az iparágak több mint 100 legfontosabb szereplője, a világ egyik legjobb médiaiskolájában tanít, ez egy egyfajta lehetőség.

A CBEE (Creative Business for Entrepreneurs and Execs) a legmodernebb multimédiás MA üzleti kurzus azok számára, akik üzletfejlesztőként és üzleti kreatív iparágak vezetőjeként szeretnének menni.

A világ legfényesebb és legjobb fiatal vállalkozóinak és vezetőinek célzott, a kurzus a világ első számú nemzetközi film-, televízió- és játékiskola, a Beaconsfield és London központjában található.... [-]


MA a televíziós szórakoztatás irányításában és előkészítésében

Campus Nappali 2 év January 2019 Egyesült Királyság Beaconsfield

Szeretné irányítani egy rock zenekart az új, több kamera 4K TV stúdiójában? Szeretne olyan hitformátumokat létrehozni, mint a Big Brother, a Strictly-Come Dancing, a Apprentice és a Gogglebox? Akkor a rendezés [+]

Áttekintés

Szeretné irányítani egy rock zenekart az új, több kamera 4K TV stúdiójában? Szeretne olyan hitformátumokat létrehozni, mint a Big Brother, a Strictly-Come Dancing, a Apprentice és a Gogglebox? Akkor a rendezés

A diákok megtanulják fejleszteni az ötleteket, forgatókönyvet, előállítani és irányítani az egykamerás és többkamerás programokat az iskola saját professzionális 4K TV stúdiójában, vagy a helyszínen lőni - az iskola összes termelési költségével.

A rendezés

Az elmúlt években a diákok adtak el szórakoztató formátumokat a Warner Brothers Television és az ITV, valamint a hallgatói diploma kiállításokon a New York-i Televíziós Fesztiválon és a Royal Television Society-nél elnyert díjakat nyertek. • Az egyetlen televíziós MA kurzus a maga nemében a világon • Közvetlen Üdvözöljük az EU / EEA hallgatókat. A 2018-ban és 2019-ben kezdődő kurzusra elfogadott díjak az Egyesült Királyságban garantált díjaikat mindkét évfolyamon garantálják. Posztgraduális hallgatók pályázhatnak hitelt, hogy segítsenek tanulmányaikat a Student Loans Company kölcsönöket. 10,60 £ összegű kölcsön áll rendelkezésre, hogy hozzájáruljon a tanfolyamhoz és a megélhetési költségekhez. A posztgraduális kölcsön csak az EU / EGT és az Egyesült Királyság diákjai számára nyitott, akik rendszerint Angliában élnek. Jelenleg nem áll rendelkezésre skót, walesi vagy észak-írországi hallgatók számára. Tudjon meg többet itt .... [-]


MA a tudomány és természettudományok irányításában és előállításában

Campus Nappali 2 év January 2019 Egyesült Királyság Beaconsfield

Egyedülálló kurzus, az egyetlen ilyen fajta az Egyesült Királyságban, amelynek célja, hogy gyorsítsa fel az iparágba. [+]

Áttekintés

Egyedülálló kurzus, az egyetlen ilyen fajta az Egyesült Királyságban, amelynek célja, hogy gyorsítsa fel az iparágba.

Az új technológia és a formátumok sokfélesége kihívást jelent a természettudományi és természettudományi programozás hagyományos határai számára, valamint a közönség iránti kereslet növelésére. A brit produkciós cégek vezető szerepet töltenek be a formátumok és a csúcskategóriás tartalmak terén, amelyek egyre nagyobb lehetőségeket kínálnak az észak-amerikai és a nemzetközi műsorszolgáltatókkal való együttműködésre.

Legfontosabb okok:Exkluzív ösztöndíj a kurzus számára az RSPB-vel és más partnerekkel. *A kurzus magában foglalja a vezető szakemberek, köztük a világhírű BBC NHU mesterkurzusokatA diákok megszerezzék a tudomány, a természettudomány és a vadon élő állatok termeléséhez szükséges készségeket és szakértelmet, valamint a teljes műsorok készítését.A kurzus lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy tudományos és természettudományos program ötleteket és formátumokat hozzanak létre.Nyerje meg a bizalmat és a know-how-t, hogy ezeket az elképzeléseket az üzembe helyező szerkesztőkhöz vezesse.Graduate egy ragyogó listát az ipari kapcsolatok és a megfelelő készségeket építeni a fenntartható karrier, mint a producer / igazgató.Munkatapasztalat az Egyesült Királyság legnagyobb vadtermelő cégeinél.... [-]

MA az animáció irányításában

Campus Nappali 2 év January 2019 Egyesült Királyság Beaconsfield

Ez az egyedülálló kétéves tanfolyam célja, hogy felkészítse Önt a díjnyertes filmeket írni, irányítani és animálni. [+]

ÁttekintésEz az egyedülálló kétéves tanfolyam célja, hogy felkészítse Önt a díjnyertes filmeket írni, irányítani és animálni.Az első év tele van inspiráló műhelyekkel, melyeket tehetséges filmesek és iparági szakemberek vezetnek. Ezek magukban foglalják az animációs készségek fejlesztését, jobb narratívák készítését és új megközelítések kialakítását a tervezéshez és a technikákhoz.A második évben egy teljes produkciós csapatot irányít, hogy életre keltse a látásmódot, az iskola csúcstechnológiai termelési eszközeivel.Bátorítjuk a vizuális mesemondás minden formáját; beleértve a rajzolt és stop-motion animációt, az életképes pixelációt és még a bábutatást is. A diákok ihletésére ösztönzik a határokat; hogy érdekes új animált technikákat és újszerű megközelítéseket találjon a mesemondásra.A kurzussal központi szerepet játszik a csapatmunkában való tanulás. Együttműködő műhelymunka más filmalkotási szakágakkal, segítenek az animációs rendezőknek megérteni a legénység minden tagjának szerepét és a filmkészítési folyamathoz szükséges készségeket.Az iskola által lefedett összes termelési költség, így az NFTS Animation az ország egyik legjobb értékrendje.Az egyetlen animációs tanfolyam, amely egy filmstúdióban található, nagyszerű ötleteket tud felmutatni.A hallgatók saját munkaterületeikkel és berendezéseikkel rendelkeznek a diplomafilm elkészítéséhez.A filmek professzionális hangfázisokban és post-produkciós létesítményekben készülnek.A termelési csapat tagjai felbecsülhetetlen értékű munkatársakká válnak, amikor elhagyja a jövőbeli projekteket.A Creative Skillset-akkreditált irányító animációs MA kurzus.... [-]

MA Filmes Tanulmányok, Programozás és Curation

Campus Nappali 2 év January 2019 Egyesült Királyság Beaconsfield

Egy úttörő új MA, aki a BFI-vel együttműködve felkészítette a diákokat arra, hogy sikeres pályafutást készítsenek filmkiállításon, programozáson, kritikán vagy levéltári munkákon. [+]

Áttekintés

Egy úttörő új MA, aki a BFI-vel együttműködve felkészítette a diákokat arra, hogy sikeres pályafutást készítsenek filmkiállításon, programozáson, kritikán vagy levéltári munkákon.

A National Film and Television School Filmtudományi Programozási és Curation Mesterei a BFI-vel együttműködve olyan diákok számára készültek, akik karrierjüket szeretnék a szélesebb film- és médiakultúrában, akár a kurzus, a kiállítás, a kritika, az archívum területén , megőrzése vagy helyreállítása. A kurzus részletesen megismeri azokat a fogalmakat, kontextust és kritikai gondolkodást, amelyek a filmalkotást és -fogadást a gyorsan változó kortárs filmek és mozgóképkultúra iránti elkötelezettség alapjaivá alakították. A szigorú tudományos keretet ötvözik a valódi alkalmazásokkal, amelyek lehetővé teszik az egyes hallgatók számára, hogy saját készségeiket, ismereteiket és megértésüket fejlesszék, hogy szilárd alapot nyújtsanak a film és a média karrierje számára.... [-]


MA film és televíziós hangtervezésben

Campus Nappali 2 év January 2019 Egyesült Királyság Beaconsfield

A kurzus végzősei évente BAFTA-kat és több más díjat nyernek. Diákjaink 1996-tól 13-szor nyerték meg a Los Angeles-i Golden Reel Awards hallgatói szakaszait (idén ismét nyerünk)! A Sound Design hallgatók a hangfelvétel utáni minden szempontból a szinkron szerkesztők, a hangtervezők és a szinkronizáló keverők számára szükséges technikák és kreatív tudatosság fejlesztésével foglalkoznak. [+]

Áttekintés

A kurzus végzősei évente BAFTA-kat és több más díjat nyernek. Diákjaink 1996-tól 13-szor nyerték meg a Los Angeles-i Golden Reel Awards hallgatói szakaszait (idén ismét nyerünk)! A Sound Design hallgatók a hangfelvétel utáni minden szempontból a szinkron szerkesztők, a hangtervezők és a szinkronizáló keverők számára szükséges technikák és kreatív tudatosság fejlesztésével foglalkoznak.

A hangsávok - a párbeszéd, a hangulatok, a Foleys, az ADR, a fx és a zenék - elemeit részletesen megmagyarázzák, olyan eszközöket használva, amelyek a legjobb audió utómunkálatok házaihoz hasonlítanak. A mesemondással kapcsolatos hangsúlyos hangsúlyt fektetve a diákok esztétikai tudatosságot fejlesztenek ki a technikai szakértelemmel, ösztönözve őket arra, hogy minden produkció és a teljes gyártás utáni folyamat korai szakaszában együttműködjenek.... [-]


MA marketing, forgalmazás, értékesítés és kiállítás

Campus Nappali 2 év January 2019 Egyesült Királyság Beaconsfield

Ez az egyedülálló, gyakorlati kurzus, amely páratlanul kapcsolódik az iparághoz, együttműködik a vezető iparági partnerekkel, és nemcsak különleges ismeretekkel, hanem értékes gyakorlati tapasztalattal is rendelkezik. [+]

Áttekintés

Ez az egyedülálló, gyakorlati kurzus, amely páratlanul kapcsolódik az iparághoz, együttműködik a vezető iparági partnerekkel, és nemcsak különleges ismeretekkel, hanem értékes gyakorlati tapasztalattal is rendelkezik.

Ez a kurzus a résztvevőket a tartalom (játék, tévésorozat vagy játékfilm) megszerzésének folyamatába vonja be - megvizsgálva, hogy az egyes iparágak értékesítése, forgalmazása, forgalmazása és kiskereskedelmi (vagy kiállítási) oldalai hogyan működnek a " orr és farok ". A kurzus olyan új és innovatív médiaformák kialakulását is megvizsgálja, amelyek a hagyományos médiát a digitális piacokon (többek között az Youtubers, a márkás tartalmak között) és a kereskedelmi oldalak egyesítésével egyesítik.... [-]


Kapcsolat

National Film and Television School

Honlap https://www.nfts.co.uk/