New College of the Humanities

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért tanulhat az NCH-nél?

A 2011-ben alapított Bloomsbury-i székhelyű New College of the Humanities (NCH) Londonban világszerte elismert felsőoktatási intézményt szerzett, amely vezető szerepet tölt be az Egyesült Királyság felsőoktatásában.

2015-ben a The Times az NCH-t úgy írta le, mint "testre szabott felsőoktatást", és "egy új korszak élvonalában, az űrutazás akadémiai egyenértékűjeként", az egyéni oktatási rendszerünknek köszönhetően még az Oxbridge egy-két oktatási rendszere is, egy döntő módon ".

Liberális művészet-ihletett egyetemi diploma

Az NCH egy egyedülálló bölcsészettudományi alapképzést kínál kiscsoportok számára, és egy egyéni oktatói rendszeren keresztül, amely a humániskolák oktatásának aranyszínvonala.

Egyetemi hallgatók egy kombinált kitüntetéssel diplomázzák magukban egy "fő" tantárgy és egy ingyenes "kicsi" tantárgy, bármely két művészettörténet, közgazdaságtan, angol, történelem, egyszülős törvények LLB, Kombinált kitüntetések Törvény LLB, filozófia és a politika

Az NCH minden hallgatója egyetemi végzettségét egyesítik a Főiskola dicsőítő oklevelével, amelyet arra terveztek, hogy megteremtse a megalapozottságot, amely ahhoz vezet, hogy élvezze a jutalmazó és teljesítő életet, és kivételes szakmai fejlődést kínál. Az NCH Diplomát fokozatán felül kapják a diplomások, és megkülönböztetik egymástól kortársaikat azáltal, hogy megjelölik az oktatásuk mélységét.

Kivételes tanítás

Az NCH-hallgatók az Egyesült Királyság felsőoktatásának egyik legjobb személyzet-hallgatói arányát élvezik, és legalább 13 munkanapon keresztül megtapasztalják az egyetemist. Összehasonlításképpen, a Russell Csoport egyetemeiben a humán és a társadalomtudományi hallgatók átlagosan 9,85 kapcsolattartási órát tapasztalnak hetente a HEPI, 2014).

Az NCH tanítás egy-egy oktatói, kiscsoportos szemináriumokon és interaktív előadásokon keresztül történik 10 és 60 hallgató között, ami azt jelenti, hogy minden hang hallható, és minden kérdés vitatott. Oktatói karunk inspiráló és tapasztalt tudósokból áll, akiknek szenvedélyük van a tanításban és a kutatásban aktívak.

Az NCH világszínvonalú professzora olyan világítótesteket foglal magában, mint Simon Blackburn, Sir Partha Dasgupta, Richard Dawkins, Daniel C Dennett, AC Grayling, Bettany Hughes, Lawrence Krauss, Steven Pinker, Sir Christopher Ricks és Adrian Zuckerman. a tanterv létrehozása és fejlesztése a Főiskolán. Közöttük körülbelül 100 előadást tartanak minden tanévben az NCH-n, így hallgatóink hozzáférnek a világ egyik legnagyobb gondolkodójához, amely páratlan az egyetemi szinten.

Állásunk

2015-ben az első diplomások mértéke meghaladta az országos átlagot, több mint 30 százalékkal biztosította az első osztályú diplomát egy humán tantárgyban, és több mint 83 százaléka elérte a felsőbb másodosztályú vagy magasabb fokot. * A célpontok közé tartozott Clifford Chance, Lambert Smith Hampton, Belarus Free Theatre, Deloitte, Porsche, Diageo és a British Council. Mások a felső egyetemeken végezték el a posztgraduális tanulmányokat, beleértve az Oxfordi Egyetemet, az UCL-t és az LSE-t.

Az egyetem kezdete óta az NCH hírnevet szerzett a páratlan egyetemi tapasztalat megszerzésében. 2015-ben az NCH a legjobb "kurzust kapott

* 2014-ben a diákok 20 százaléka az Egyesült Királyságban biztosította az első osztályú diplomát, 72 százalékuk felső középfokú végzettséggel (HESA).

Posztgraduális tanulmányok

Az NCH világszerte elismert egyetemi intézményként szerzett hírnevet, amely vezető szerepet tölt be az Egyesült Királyság felsőoktatásában. Diákjaink a világ egyik leginkább érdeklődő elméje és a tanulás szenvedélye. Az NCH-en való tanulás gazdagodó törekvés, személyesen és szakmailag, és úgy véljük, hogy a posztgraduális hallgatók szerves szerepet játszanak az élénk kollegiális közösségünk folyamatos fejlesztésében.

MA programaink elősegítik a kritikus kihallgatás, az információgyűjtés, a szintézis és az elemzés, valamint a szóbeli és írásbeli kommunikáció fejlett készségeit. A diplomások valószínűleg kutatási fokozatot, akadémiai pályát vagy szélesebb foglalkoztatási lehetőségeket folytatnak számos különböző iparágban.

A diplomások

Az NCH intenzív tanulási tapasztalatot és hatalmas lehetőségeket kínál az egyéni növekedéshez. Azok a diákok, akik a Főiskolán tanulnak, biztos, jól körülhatárolt, ékesszóló, önálló kritikai gondolkodású és szellemi vitákra képes képességekkel rendelkező egyénekre, lenyűgöző kutatási készségekre, érdeklődési körökre és szenvedélyekre támaszkodnak, valamint megértik, hogyan alkalmazzák tanulmányaikat a világ egészét.

A kollégium első diplomások kaliberje és sokszínűsége bizonyítja a Főiskola vezető, szélesebb körű, mélyebb, szigorúbb felsőoktatásának tudományos és valós értékét.

Helyszínek

London

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket