Northumbria University London Campus

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Northumbria egy kutatás-gazdag, üzleti-fókuszú, professzionális egyetem egy globális hírnevét tudományos kiválóság. Ennek alapja a szívében Newcastle upon Tyne, amelyet rendszeresen szavaztak a legjobb hely az Egyesült Királyságban a diákok számára.

Az egyetem eredete a Rutherford College-ben alapított 1880-ban. Ma, azáltal, hogy a diákok középpontjában a kiemelkedő élményt, és a világ vezető kutatási és díjnyertes partnerségek, Northumbria egy újfajta kiváló egyetem.

Northumbria az első tízbe az Egyesült Királyságban a diplomások számának megadásával szakmai foglalkoztatás és tízből kilenc diplomások tanuló vagy dolgozó hat hónap a diploma megszerzése után. Mi rangsorolt ​​21. 111-ből egyetemek a 2014-Times Felsőoktatási Hallgatói elégedettségi felmérés.

Northumbria működik fő munkaadók, mint a Nike, az IBM, a Nissan, a Procter & Gamble, a BBC, és az NHS, miközben több mint 560 munkaadók és 60 szakmai testületek szponzor vagy akkreditálja az egyetem programokat. Innovatív és vállalkozói, mi is a negyedik helyen az Egyesült Királyságban a posztgraduális üzleti start-up.

Van egy campus Londonban, valamint a Newcastle, és együttműködve dolgozik más felsőoktatási intézmények az egész világon érkeznek hallgatók 136 ország ...

Helyszínek

London

Northumbria University, London Campus

Address
110 Middlesex Street
E1 7HT

London, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 191 204 8890

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket