Norwich University of the Arts

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A NUA-ról

Norwich University of the Arts (NUA) több mint 170 éves múltra tekint vissza a művészetek, a formatervezés és a média oktatás területén. De miközben történelmünk 1845-ig nyomon követhető, perspektívánk előre tekintő.

A belvárosi egyetemen, amely csúcstechnikával büszkélkedhet a tanítás megközelítésére, amely azt jelentette, hogy a Teaching Excellence Framework keretében arannyal jutalmazták az Egyesült Királyságot, és a The Times és a The Sunday Times Good University Guide 2020 hallgatói megtartásáért az Egyesült Királyságban 1. helyet kaptak, elismertségünk mert a kiválóság jól megérdemelt.

Az NUA jól megalapozott egyetemként fejlődött, nemzeti hírnevet fejlesztett ki innovatív és kreatív akadémiai közösségként, és határozottan elkötelezte magát amellett, hogy olyan szakmai gyakorlati kurzusokat kínál, amelyek lehetővé teszik a diákok számára a készségfejlesztés és a szenvedélyük folytonosságát.

A lényeg az, hogy a diákok. Művészek, tervezők, gyártók. Különböző érdekek és egyedi perspektívák bevonásával megosztják azt a vágyat, hogy megkérdőjelezzék és inspirálják. A múltból tanulni és alakítani a jövőt.

Küldetésünk

Az NUA küldetése, hogy Európa legjobb művészeti, formatervezési, építészeti és médiatudományi egyeteme legyen, a legmagasabb minőségű diplomások és a diákok és a munkatársak ösztönzése a kreatív és kulturális szférában való kiválóság elérése érdekében.

Norwich University of the Arts története

1845 A Norwich Design School-ot 1845-ben alapították a Norwich Festőiskola művészei és követői, az egyetlen tartományi brit csoport, amely a tájfestés nemzetközi hírnevét teremtette.
1965 Elismerte, hogy diplomát kínál a művészeti és formatervezési diploma révén.
1965-től A festészet és a grafikai tervezés kettős erősségei a kivételes szakemberek és tanárok egy csoportja során alakulnak ki, jelezve a nemzeti művészeti és formatervezési helyszínt.
1975 Az első BA kitüntetéssel tanfolyamok, amelyeket a Nemzeti Akadémiai Díjak Tanácsa (CNAA) érvényesített.
1989 A Yarmouth Nagy Művészeti Főiskola beépült az iskolába.
1993 Az első MA kurzusok az Anglia Politechnikával kötött akadémiai megállapodás útján vezettek be.
1994 Felsőoktatási intézményként beillesztették, új névként Norwich Művészeti és Tervezési Iskolára nevezték el.
1995 Az első kutatási hallgató regisztrált doktori tanulmányra
2008 Megkapta a hatalmat a fokozat odaítélésére a Mester szintre, és újranevezték a Norwich University of Arts-nak.
2012 A Privy Council elnyerte az egyetemi címet, és a Norwichi Norwich University of the Arts . Kinevezi első kancellárját - Sir John Hurt színészt.

A minőségbiztosítási ügynökség ellenőrzi, hogy az egyesült királyságbeli egyetemek és főiskolák hogyan tartják fenn felsőoktatásuk színvonalát.

Az egyetemet az 1988-as oktatási reformról szóló törvény 121. szakasza alapján önálló felsőoktatási intézményként alapították, és elismert testület, oktatói oklevelekkel. Az egyetemet a Diákok Hivatala (OfS) szabályozza. Az egyetem státuszáról az Egyesült Királyság Kormánya (GOV.UK) honlapján közzétett, az OfS Register és az elismert szervezetek listáján olvasható. Az OFS szabályozási kerete 2019. augusztus 1-jétől teljes mértékben hatályba lép. 2018. április 1-jétől 2019. július 31-ig az egyetemre az átmeneti megállapodások hatálya alá tartoznak.

Helyszínek

Norwich

Norwich University of the Arts

Telefonszám
+44 (0)1603 610561