Hivatalos Leírás

A NUA-ról

Norwich University of the Arts (NUA) több mint 170 éves múltra tekint vissza a művészetek, a formatervezés és a média oktatás területén. De miközben történelmünk 1845-ig nyomon követhető, perspektívánk előre tekintő.

Egy olyan belvárosi központból, amely csúcsminőségű létesítményekkel büszkélkedik egy olyan tanítási megközelítéssel, amely az Aranyat a Teaching Excellence Framework keretén belül nyerte el, és a 10. helyen végzett az Egyesült Királyságban a The Times és a The Sunday Times Good University Guide 2018 tananyagának a kiválóság jól megérdemelt.

Az NUA jól megalapozott egyetemként fejlődött, nemzeti hírnevet fejlesztett ki innovatív és kreatív akadémiai közösségként, és határozottan elkötelezte magát amellett, hogy olyan szakmai gyakorlati kurzusokat kínál, amelyek lehetővé teszik a diákok számára a készségfejlesztés és a szenvedélyük folytonosságát.

A lényeg az, hogy a diákok. Művészek, tervezők, gyártók. Különböző érdekek és egyedi perspektívák bevonásával megosztják azt a vágyat, hogy megkérdőjelezzék és inspirálják. A múltból tanulni és alakítani a jövőt.

Küldetésünk

Az NUA küldetése, hogy Európa legjobb művészeti, formatervezési, építészeti és médiatudományi egyeteme legyen, a legmagasabb minőségű diplomások és a diákok és a munkatársak ösztönzése a kreatív és kulturális szférában való kiválóság elérése érdekében.

Norwich University of the Arts története

1845

A minőségbiztosítási ügynökség ellenőrzi, hogy az egyesült királyságbeli egyetemek és főiskolák hogyan tartják fenn felsőoktatásuk színvonalát.

Az egyetemet az 1988-as oktatási reformról szóló törvény 121. szakasza alapján önálló felsőoktatási intézményként alapították, és elismert testület, oktatói oklevelekkel. Az egyetemet a Diákok Hivatala (OfS) szabályozza. Az egyetem státuszáról az Egyesült Királyság Kormánya (GOV.UK) honlapján közzétett, az OfS Register és az elismert szervezetek listáján olvasható. Az OFS szabályozási kerete 2019. augusztus 1-jétől teljes mértékben hatályba lép. 2018. április 1-jétől 2019. július 31-ig az egyetemre az átmeneti megállapodások hatálya alá tartoznak.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MA

Norwich University of the Arts

A gyakorlati kurátori tapasztalat és az egyéni, gyakorlatorientált projektek alkotják MA kurzus mesterképzésünk alapját. ... [+]

Áttekintés

A "kiállítás" elgondolását a legtágabb értelemben a kortárs művészet területén tárgyalva feltérképezheti galérián alapuló kiállításokat és projekteket a nem hagyományos helyszíneken, helyszíni beavatkozásokon és nyilvános művészeti projekteken keresztül.

Releváns, aktuális és innovatív

A kurátori tanulmányokon alapuló legújabb gondolkodásnak köszönhetően ez a praktikus és releváns posztgraduális kurzus elismeri a művész-kurátor kialakulását, valamint a kurátori gyakorlat hagyományosabb útjait.

Figyelembe veszi a platformok, a hagyományos múzeumi gyűjtemények, a muzeológia és az archívumok által kínált lehetőségeket virtuális és interaktív módszerekre.... [-]

Egyesült Királyság Norwich
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Norwich University of the Arts

Fejlesztse aláírás stílusát, és fedezze fel munkájának konceptuális kontextusát az MA-divat-mesterképzésen. ... [+]

Áttekintés

Ha készen áll arra, hogy megvizsgálja a divatirányítás határait a 21. században, és a személyes és professzionális filozófiáját új korlátok felé vezesse, akkor ez a posztgraduális divatút biztosítja az ideális platformot.

Fejlesztse egyedi hangját

Lenyűgöző kreatív hangja fog megjelenni, amikor különböző anyagokkal és folyamatokkal dolgozik.

A gyakorlat magába fogja foglalni a digitális, technológiai és kulturális innovációt, miközben világosan megérted, hogyan használhatod a promóciót és a platformokat a munkád bemutatásához.

A szakértői stúdió technikusok támogatják a szabott szabás feltárását; kísérleti vágási és draping módszerek; a haute couture hagyományai és kézművesei; kéz- és gépgyártási technikák; és a kortárs technológiák használatát.... [-]

Egyesült Királyság Norwich
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Norwich University of the Arts

A művészeti innovációra, felfedezésre és vitára ösztönző támogató környezet várja Önt a MA képzőművészeti mesterképzésben. ... [+]

Áttekintés

Mint a NUA posztgraduális hallgatója, felgyorsítja művészi gyakorlatát, feltárja a művész szerepét a társadalomban, és megvizsgálja ötleteit a kortárs kérdésekkel és a kritikus vitákkal szemben.

Mester a készségek egy stimuláló környezetben

Kiválaszthatja, hogy specializálódjon - vagy kombináljon - területeket, beleértve a festményeket, rajzokat, nyomtatványokat, fotózást, térbeli és időalapú gyakorlatokat. A mûvészi érdekek szempontjából releváns készségek elsajátítása és a szélesebb szakértelem, a kiállítás és a prezentáció, valamint az etika és a közönség tudatosságának fejlesztése támogatják Önt.

Az NUA posztgraduális továbbképző tanfolyamokon dolgozó hallgatók mellett olyan művészek, alkotók és látogató művészek közösségének tagja lehet, amely stimuláló és aktív kutatási környezetet teremt.... [-]

Egyesült Királyság Norwich
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Norwich University of the Arts

A gyakorlat újítása és a kritikusan tájékozott perspektívák kifejlesztése a MA képzési mesterképzés irányadó elvei. ... [+]

Áttekintés

A state-of-the-art stúdiók és a digitális sötétkamrák szabadságot adhatnak a megkülönböztető szerzői hang kifejlesztésében a fényképészeti gyakorlat fejlett tanulmányozása révén.

Elmélet és gyakorlat

Míg a posztgraduális fotográfus tanfolyamunk gyakorlatorientált, a tanított komponensek a fotográfiai kontextuális és elméleti szempontokat veszik figyelembe. Az együttműködés, az esztétikai / esztétikai és technológiai determinizmus, a feltörekvő technológiák hatásaival foglalkozik a gyakorlatával kapcsolatos számos témával.

Arra is ösztönözni fogják, hogy alapos ismereteket szerezzenek a munkájuk szakmai és kereskedelmi kontextusairól, valamint a kortárs fotózás lehetőségeiről.... [-]

Egyesült Királyság Norwich
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Norwich University of the Arts

Kombinálja a kreatív hangulatot és a technikai készségeket a MA Games Masters degree kurzusán az Egyesült Királyság legjobb oktatási intézményénél (2017 TIGA Games Indust ... [+]

Áttekintés

Mint egy posztgraduális hallgató a NUA-nál, együttműködik a hasonló gondolkodású társaikkal, és témavezető szakemberek irányítják. Élvezheti az interdiszciplináris üléseket a hallgatók széles skáláját az MA kurzusok, ahogy a törekvés felé törekvése a karrier a játék ipar vagy szélesebb kreatív szektorban.

Finomítsa az iparágban kész készségeket

Annak biztosítása, hogy a diplomás készen áll a gyorsan fejlődő iparág igényeinek kielégítésére, ez a kurzus felgyorsítja játékfejlesztési készségeinek fejlődését.

A játékok előállításának társadalmi, technikai, gazdasági és kulturális környezetének szélesebb körű kutatásai mellett a következő három terület egyikére szakosodhatnak: egy koncepcionális művészet (és szekvenciális elbeszélés), egy vagyontermelés vagy egy indie Fejlesztés.... [-]

Egyesült Királyság Norwich
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Norwich University of the Arts

Ismerkedjen meg azzal, hogy a formatervezés hogyan alakítja meg a problémák, a környezetünk és egymás közötti megértésünket a gyakorlatban vezetett MA kommunikációs meste ... [+]

Áttekintés

Ahogy a kommunikáció tervezésének kritikus aspektusaiban növeli a szakértelmet, lehetőséged lesz olyan területek felfedezésére, mint a grafikai tervezés, a grafikus kommunikáció, az illusztráció, az információtervezés, az interaktív kommunikáció, a multimédia és a tipográfia.

Finoman finomítsa a kommunikációs tervezési készségeket

A mozgóképről és a hangról a márkakezelés és a kiadás kérdéseire, a NUA posztgraduális hallgatójaként szorgalmazza képességeit és ambícióját. Ahogy kifejlesztette saját hangját és gyakorlását a kísérletezéssel, akkor lehetőséged lesz kritikusan megvizsgálni a kulcsfontosságú tervezési és kommunikációs kérdéseket, mint a fenntarthatóság, az új technológia, az új közönségek és piacok, a befogadóképesség és az etika.... [-]

Egyesült Királyság Norwich
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Norwich University of the Arts

Vigye magának a gyakorlatot új magasságokra, finomítsa technikai ismereteit, és fedezze fel munkájának kulturális és történelmi kontextusát Creative Skillset akkreditált ... [+]

Áttekintés

Kihívja audiovizuális gyakorlatát, és törekedjen az eredetiségre a mozgó képekkel és / vagy hangtervvel kapcsolatos fogalmakkal, kérdésekkel és anyagokkal való kísérletezéssel.

Együttműködik

Mint egy posztgraduális hallgató a NUA-ban, csatlakozhat a szakemberek és kutatók közösségéhez, különböző szakterületekkel, értékes lehetőségeket kínálva együttesen és egyénileg is.

Intenzív tanulmányozással és átfogó technikai workshopok segítségével olyan gyakorlati és fogalmi készségeket fejleszt ki, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az eredeti és innovatív munkát megteremtse az igényes szakmai előírásoknak.

szakosít... [-]
Egyesült Királyság Norwich
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Norwich University of the Arts

A kreativitás, a kézműves készségek és a technológiai innováció ötvözésével MA Textil Design Mesterképzésünk fejleszteni és tökéletesíteni fogja a textiltervezéssel kapcs ... [+]

Áttekintés

A fegyelem élvonalában fog dolgozni, átveszi a legújabb digitális és technológiai fejlesztéseket, miközben tisztában van a piac és a munka kereskedelmi lehetőségeivel.

Ölítsd be a textil-készítési ismereteidet

Ösztönözni fogják a képzelőerejét, és kiterjesztik a tudomány határait az anyagok, folyamatok és fogalmak kreatív felhasználásával.

A posztgraduális képzésen tanárképzők és műhelytechnikusok is gyakorlók, széles körű és sokszínű tapasztalattal rendelkeznek a digitális textiltermeléssel, a CAD-rel ismételt tervezéssel, lézervágással, illusztrációval, festékkel és szövéssel. A tudásuk szélessége és mélysége hasznot fog nyújtani Önnek, amikor kísérletet tesz és gyakorlatot alakít ki kiállításokon és nemzeti versenyeken keresztül.... [-]

Egyesült Királyság Norwich
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Norwich University of the Arts
Honlap
Telefonszám
+44 (0)1603 610561