Royal College of Art

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Royal College of Art

Öt egymást követő évben (2015-2019) rangsorolta a világ első számú művészeti és design egyetemét *

112481_1080x1080_CAP_RCA_QS_5th_Year_Running_Still_20Percent_GIF1.gif

London szívében található a Royal College of Art a világ legbefolyásosabb, teljesen posztgraduális művészeti és formatervezési egyeteme. RCA t 2015-ben, 2016-ban, 2017-ben és a közelmúltban 2018-ban a QS Top egyetemi rangsorban rangsorolták a világ legjobb művészeti és design egyetemeként.

Az RCA megkülönböztetett szerepet tölt be a posztgraduális hallgatóknak a művészetek, a formatervezés és a kreatív ágazat karrierje terén való előkészítésében - valójában a Kollégiumot a kreatív iparágak keresztmetszetének tekintik. A tanfolyamokat nemzetközileg elismert művészek, gyakorló szakemberek és elméleti oktatók tanítják, és a diákoknak egyedülálló lehetőségük van arra, hogy a művészetet tervezési környezetben tanulmányozzák és művészi környezetben tervezzék meg. A koncentrált, testre szabott tanítási és tanulási formák - valamint a dedikált műszaki létesítmények és kutatóközpontok - hozzájárulnak egy rendkívül kreatív és szellemi környezethez.

Amellett, hogy a világ minden tájáról érkező hallgatókat fogadja, az akadémia globális dimenzióját a vezető művészeti és tervezési, kulturális és oktatási intézményekkel, valamint az üzleti kapcsolatok széles körű kapcsolatával erősítik mind nemzeti, mind nemzetközi szinten.

Az 1967-ben kiadott Kollégium Királyi Charta meghatározza, hogy az intézmény célja "a tanulás, a tudás és a szakmai kompetencia elsajátítása, különösen a képzőművészet területén ... az oktatással, a kutatással és az iparral és kereskedelemmel való együttműködésen keresztül".

A legfrissebb adatok szerint az akadémiai végzettségűek 93% -a megfelelő szakmai szinten elhelyezkedett választott szakterületén, rövid időn belül elhagyta az egyetemet. Ezek a RCA az RCA sikerének jelentős mutatói.

A végzettség kitűnő minőségéért elismert Főiskola olyan figyelemreméltó öregdiákokkal büszkélkedhet, mint Sir James Dyson, Thomas Heatherwick, David Hockney, Tracey Emin, Christopher Bailey, Len Deighton, Julien McDonald, Orla Kiely, Alison Jackson, Idris Khan, David Adjaye, AOC, Suzie Templeton, Sir Ridley Scott - a lista folytatódik. "

Helyszínek

London

Address
Royal College of Art Kensington Gore London
SW7 2EU London, Anglia, Egyesült Királyság

Programok