Ravensbourne University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Innovatív, iparközpontú egyetem vagyunk London szívében. A kreativitás és az együttműködés bajnokai vagyunk, akik elkötelezettek vagyunk, hogy tanulóink számára a digitális média és a dizájn kiváló karrierjéhez szükséges speciális készségeket és lehetőségeket biztosítsuk.

Körülbelül 2600 diákból álló közösségünk van, és gyakorlatilag koncentrált digitális média és tervezési tanfolyamokat kínálunk az előkészítő, a hallgatói és a posztgraduális képzéstől a szakmai rövid kurzusig.

Az ipari szabványok vezérlése és a legújabb nagyteljesítményű technológia támogatása révén alkalmazkodó és vállalkozóképes diplomákat állítunk elő. Erős eredményeink vannak a diplomások foglalkoztathatóságának és az üzleti vállalkozások létrehozásának terén.

A Ravensbourne hallgatói közösség mellett több, mint 100 kreatív technológiai vállalkozásnak ad otthont, amelyek kihasználják a legmodernebb technológiákat és médiaforrásokat, és együttműködnek a hallgatói testülettel és az ipari partnerekkel.

Kik vagyunk

Ipar számára tervezett kreatív egyetem.

Küldetés

Emberek, ötletek és innováció fejlesztése az iparral együttműködve.

Látomás

A kreativitás és a technológia révén befolyásoljuk a világot a tanulásban, a kutatásban és az üzleti életben.

Nagyon változatos embereket inspirálunk, akik az egyetemen kívüli világ számára értékesek és értékesek.

Rugalmas, agilis és jövőbeli szervezetként fogunk innovációt folytatni, hogy kibővítsük elérhetőségünket és relevanciájukat.

Dancing, stage, stage lights, thematic project and arts. May 2019.

értékek

Légy kreatív

Provokatív, dinamikus tanulási környezetet biztosítunk, ahol a hallgatókat kihívásként kell felváltani a jövő jövőképének szakembereivé. Együttműködésben és céltudatosan dolgozunk, és nyitott gondolkodásmóddal közelítjük meg a kihívásokat. Felhatalmazzuk munkatársainkat és hallgatóinkat nem csak a jövő elképzelésére, hanem a jövő létrehozására is.

Integrálódjon az iparral

Nagyra értékeljük az ipari partnerekkel folytatott gazdag és tartós elkötelezettséget. Ez vezet a gyakorlaton alapuló megközelítésünkhöz a tanuláshoz és az oktatáshoz, a kutatáshoz és a tudáscseréhez. Támogatjuk a kreatív vezetést és az innovációt partnerségek, beszélgetések és kapcsolatok az iparral, valamint irányító testületünk sokféleségén keresztül. Ezek tükrözik alkalmazottaink szakmai és együttműködési jellegét, valamint hallgatóink foglalkoztathatóságát.

Légy befogadó

Büszkék vagyunk egy olyan kultúrára, amely előre jelzi, támogatja és ünnepli az esélyegyenlőséget. Helyi közösség sokszínűségének tükrében proaktív és holisztikus megközelítést alkalmazunk a társadalmi mobilitás, a nemzetközivé válás és a befogadás előmozdítása terén, lehetővé téve a Ravensbourne-en kívüli változásokat, a kreatív iparágakban dolgozó szakemberek társadalmi-gazdasági és etnikai profiljába.

Kultúránk

A Ravensbourne-i út

Ösztönözzük a kreativitást és a vállalkozást diákjainkban és az alkalmazottakban, és támogassuk a digitális technológiák kreatív kiaknázását a tervezésben és a kommunikációban.

Vezetők vagyunk - arra ösztönözzük a hallgatóinkat, hogy csatlakozzon diplomáink ezreihez, akik kreatív iparágaikban határokat húznak.

Szakértők vagyunk - munkatársaink nem csak tudósok. Kedvezõk, továbbra is az iparban dolgoznak, így tanulóink gyakorlati képzést kapnak a jövõ felkészítése érdekében.

Innovátorok vagyunk - A díjnyertes épületünktől a legújabb, nagy teljesítményű technológiánkig a kreativitás inkubálására készültek.

Együttműködők vagyunk - az új világ ihlette, ahol a tervezés, a média, az innováció és a kommunikáció tradicionális tudományágai egyesülnek, és tanulóink különböző területeken inspirálják egymást.

És a neves ipari kapcsolataink lehetőséget adnak számukra, hogy továbbfejlesszék készségeiket London néhány legizgalmasabb munkahelyén történő gyakorlat során.

Embereink

Munkatársaink nemcsak nagyra becsült tudósok. Csinálók, továbbra is az iparban dolgoznak.

Sokan sok éves tapasztalattal rendelkeznek az iparági tapasztalatokkal kapcsolatban, a Vogue-tól a Walt Disney Company-ig, a BBC-ig és még sok másig. Tehát tanulni fog a szakértőktől.

Elkötelezettek a hallgatók iránt tanulmányaik során és azon túl is, bátorítva őket, hogy tanuljanak a múltból és kísérletezzenek a jelenben, de mindig kérdezik: mi a következő?

Reméljük, hogy Ravensbourne-t választja, és tagja lehet ennek a rendkívül tehetséges munkatársaknak, hallgatóknak és kreatív vállalkozásoknak a londoni digitális Greenwich-félsziget szívében található közösségéhez.

Legjobb fizetés kreatív diplomáink számára

A diplomások kreatív fizetésekor a Ravensbourne az első számú szakembergomba egyetem az Egyesült Királyságban, és az Anglia összes intézményének tíz legjobb tagja *

Egyre növekszik a kereslet a digitális, a mérnöki és a műszaki iparágban részt vevő diákjaink kreatív tehetsége iránt, ami tükrözi a kreatív iparágak hatalmas növekedését az elmúlt években (30% 2012 és 2016 között).

Ezek az eredmények azt a tényt tükrözik, hogy a londoni Ravensbourne University hallgatók attól a naptól kezdve hivatásos alkotók, akik csatlakoznak hozzánk. Szoros együttműködésben dolgozunk a munkaadókkal a kreatív iparágak számára szükséges gondolkodásmód és készségek előmozdítása érdekében.

Nyertes képletünk rendkívül magas foglalkoztatási rátát is garantál. 2017-ben a hallgatók 96,4% -a dolgozott munkában hat hónappal a diploma megszerzése után.

* A diploma megszerzése után öt évvel eltelt medián bérek alapján, az Oktatási Minisztérium 2018. évi longitudinális oktatási eredményei alapján.

A Ravensbourne-ben a tanítás kifogástalan, az önéletrajz-tanácsadástól és a karriertámogatástól kezdve a személyi beszélgetésekig az oktatóval. A munkatársak éves ipari tapasztalattal rendelkeznek a divatmarketing, a fotózás, a filmkészítés, a képzőművészet és a szerkesztőség, valamint hihetetlen ipari kapcsolatok terén.
Victoria Simpson, BA (Hons) divatpromóció

Helyszínek

Greenwich

Address
Penrose Way,6
SE10 0EW Greenwich, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: