Rose Bruford College of Theatre and Performance

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Rose Bruford College of Theatre and Performance . Célunk, hogy kreatív művészként és szakemberként inspiráljunk, izgassunk és képezzünk, aki reflektív gyakorlatot és kutatást végezhet az általunk nyújtott világszínvonalú tanítással, mint eszközt független gondolkodóvá és teljesített és sikeres munkatársakká.

A Rose Bruford College tanítási, tanulási és képzési elvei hangsúlyozzák a művészetet, az együttműködést, a közösséget, a felfedezést, a sokszínűséget, a foglalkoztathatóságot, a függetlenséget és a szakmaiságot. A diákok és a személyzet szorosan kötődő környezetben dolgozik a gyönyörű parkos egyetemen, hogy évente több mint 75 darabot készítsen és készítsen.

Néhány produkció Londonban máshol jelenik meg, néhányan az Egyesült Királyságban és külföldön egy turnéra kerülnek. Ebből az élénk légkörből jöttek az előadóművészek, tervezők, technikusok és vállalatok következő generációja, akik megváltoztatják a globális színházi és élő események arcát.118143_rsz_118131_24742890054_cd116a1b08_o2.jpg

Küldetés

Küldetésünk, hogy ösztönző, együttműködő tanulási környezetet biztosítsunk nemzetközi szinten, speciális szakmai és szakképzési, valamint a kreativitást, a kísérletezést, a sokszínűséget és a kiválóságot elősegítő képzést.

Látomás

Alapító meggyőződésünkre alapozva, hogy a tanítás, a tanulás, a kreatív gyakorlat, a művészet és az ipar mindannyian egymással beszél, a Rose Bruford College of Theatre and Performance jövőképe egy olyan intézménynek szól, amely:

 • Elkötelezett a társadalmi és kulturális, valamint a művészi és gazdasági értékek létrehozása révén olyan programok révén, amelyeknek a végzősei képesek innovációra és a változások vezetésére, valamint a jelenlegi szakmai igények kielégítésére, a gyakorlatban és a társadalom egészére gyakorolt hatással járó kutatáson és azokon keresztül. az ipar és a társadalmi elkötelezettség
 • Változatos, egyenlő és inkluzív, sokszínű hallgatói és személyi testülettel, amely lehetőséget biztosít az esélyek létrájára az iskolákkal, főiskolákkal és más szervezetekkel való partnerség révén, valamint a sokszínűséggel rendelkező tantervet a központjában. Hisszük, hogy az előadóművészetek és az iparágak a sokszínűség által támasztott gazdagságra és innovációra támaszkodnak
 • Megkülönböztető, olyan programcsomagot kínál, amely felismeri, értékeli és ünnepli a különböző teljesítményformák közötti összefüggéseket: színház, események, élőzene és digitális közvetítésű teljesítmény, ahol minden program rendkívül megkülönböztető és sokrétű tantervet tartalmaz, és egyedülálló egyetemünk felhasználásával
 • Nemzetközi, nemzetközi együttműködési partnerségek a programok és a diákok és a személyzet cseréje, a nemzetközileg változatos hallgatói testület és egy nemzetközileg releváns tanterv118144_rsz_118130_d1i7gbbxcaan3ge.jpg

Tanfolyamok

A több mint 40 különböző országból érkező diákok 15 különböző szakmai és szakmai képzésen tanulnak velünk.

Előadások és események

Az év folyamán produkciókat és rendezvényeket futtatunk, mind az egyetemen, mind az egyetemen.

A mi alumíniumaink

Alumniink tovább alakítják az ipar jövőjét.

Helyünk

A Főiskola a Lamorbey Parkban található, Délkelet-Londonban, gyönyörű zöldövezetben, mindössze 30 perc vonattal a Trafalgar tértől és a londoni West End szívétől. A II. Osztályba sorolt Lamorbey-ház a modern, rendeltetésű létesítményekkel, a 330 férőhelyes színházi színházzal, egy 100 férőhelyes, rugalmas Barn színházzal, két fekete doboz stúdiószínházral, tágas próbahelyekkel, felvételekkel, stúdiók, műszaki laboratóriumok, tervezési és gyártási műhelyek, egyedi drámakönyvtár és jól felszerelt tanulmányterületek. 2015-ben a Főiskola nyitotta meg Christopher Court-ot, egy 168 fürdőszobás szobát, egy rövid sétára az egyetemtől.

Innovációs kultúránk

Büszkék az innováció történetére, amikor az 1970-es években a Rose Bruford bevezette az első egyetemi szintű BA diplomát, valamint a világítástervezés első BA- Rose Bruford College A világ egyik vezető drámai konzervátora és az Egyesült Királyság egyik legnagyobb tanulói száma és szakmai képzési lehetőségei tekintetében. A színházi előadások előkészítése a színpadon és a képernyőn, valamint a design.management és technikai diplomások számára a szélesebb szórakoztató iparágak színhelyei mögött - hat különálló szín- és teljesítményválasztási lehetőséggel egyetemi és posztgraduális szinten, a műszaki színház és a menedzsment legnagyobb portfóliója egyetemi programok és két online egyetemi fokozat - ma a világ legjobb tehetséggazdálkodási színházát képezzük.

A Főiskola és tanárai támogatják diákjaink képzeletét, tehetségét és kreativitását, felkészülve őket arra, hogy jutalmazó és kielégítő pályára álljanak az izgalmas és jól fizető iparágakban. Feladatunk az, hogy képezzünk, de segítsünk megtalálni a munkát minden diplománknak.

Szolgáltatásaink

Rose Bruford College of Theatre and Performance Lamorbey Parkban található, a 16. század előtti lombos parkosított területeken, érett fákkal és halakkal és vízimadarakkal. A campus megjelenése alig változott több mint 60 éve.

Számos lehetőség áll rendelkezésünkre minden alkalomra, az alumni összejövetelektől az esküvőkig, a díjátadó ünnepségekig, konferenciákig, találkozókon, órákon és workshopokon. Gyakran bérelünk iskolai csoportokat és nyári iskolákat.

2015 augusztusában a Főiskola megnyitotta a Christopher Court Hall of Residence-t, amely 168, a Sidcup vasútállomáshoz közel fekvő fürdőszobás szobából áll, amelyeket a diákok a tanév során (szeptember-június vége) és a nyár folyamán (július és augusztus) használnak.

Bérleti lehetőségeink:

 • A II. Osztályba sorolt Lamorbey-ház
 • A 330 fős Rose Színház
 • A 100 férőhelyes Barn Színház
 • Két stúdió színház
 • Próbahelyiségek
 • Táncstúdió
 • tantermek
 • Felvételi stúdiók
 • Teljes termelési / technikai támogatás
 • Bárbérlés és vendéglátás áll rendelkezésre
 • Box office létesítmény

Helyszínek

Sidcup

Address
Rose Bruford College of Theatre and Performance Lamorbey Park Burnt Oak Lane Sidcup
, Kent
 DA15 9DF
Sidcup, Anglia, Egyesült Királyság

London

Address
London, Anglia, Egyesült Királyság

Waterford

Address
Waterford, Connecticut, Amerikai Egyesült Államok

Moszkva

Address
Moszkva, Moskva, Oroszország