Royal Conservatoire of Scotland

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Royal Conservatoire az Skócia'S országos központ szakmai szakképzési előadóművészet. A helyszín a szíve Glasgow; az orientáció a kortárs nemzetközi színtéren. Mi vezet az út, mint az egyik Európa legjobb konzervatóriumainak, Mely egy ritka szélessége művészeti ágak. Minden, amit csinál, mint a mi RSAMD nap, hajtja a vágy, a kiválóság. Diákok virágzik köszönhetően a rendkívüli keveréke intenzív tandíj, a szigorú teljesítmény menetrend, dolgozó professzionális partnerekkel az ipar, és a teret létrehozni másokkal a tudományágak, ha akarják. A hallgatók és a személyzet termékeny létrehozása valóban innovatív új munkát.

Az Royal Conservatoire, Tandíj folyamatosan támogatja a partnerséget nagy horderejű teljesítményt vállalatok Skóciában és azon túl, valamint munkatársaink szakmai.

Nagyon szakképzés Kínálunk kiváló szakember tanulás a legmagasabb szakmai színvonalon és a graduális és posztgraduális fokozatot a tánc, a dráma, a zene, a termelés, a képernyő és az oktatás. A képzés szigorú és elválaszthatatlanul kapcsolódik a szakmák. Azt is ápolják a tehetség minden szakaszában, és korosztály számára a legkülönbözőbb tanfolyamok a heti ülések speciális nyári egyetemek.

A szolgáltatások - többek között a legjobb európai
Nemrég fontot fektetett 8.5M a fejlesztés nagyszerű új létesítmények Speirs Zárak Studios és a felújítása a Renfrew Street Campus. Hisszük, hogy a létesítmények a most a legjobb Európában. Ezek közé tartozik a hat szakmai teljesítmény helyszíneken; magas a gyakorlat szobák egy hallgatóra jutó; három felvételi stúdiókban; ütőhangszerek stúdiók; professzionális színpadi technika; négy, testre szabott tánc stúdiók; Új stúdió műszaki, tervezési, festői művészet, set-épület és jelmez tervezése és kivitelezése. Mindezt alátámasztja a legújabb informatikai és digitális technológiák.

A helyszín Skócia művészi szíve Skócia dinamikus művészeti örökség és a Glasgow ismert, mint a kulturális főváros. Ez otthon sok a teljesítmény szakmák - és sokan vannak elhelyezve, körülöttünk. A város nagyon "hallgatói barátságos" a nagy hallgatói létszám 80.000. Kiváló közlekedési kapcsolatok könnyen elérni a legtöbb európai főváros repülővel vagy vonattal.

Helyszínek

Glasgow

Address
Royal Conservatoire of Scotland
100 Renfrew Street

G2 3DB Glasgow, Skócia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket