Ruskin College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért érdemes a Ruskin? Az egyének, mint te, aki szeretné, hogy a pozitív változásokat, hogy az életüket, és elég elszántak, hogy biztosítsa az oktatási, a képesítések és lehetőségeket kínálunk.

Ennek Továbbképzési Kollégium székhelyű Oxford, Ruskin kínál oktatási lehetőségeket, hogy a felnőttek nem vagy csak csekély képesítés informális környezetben. A tanterv kezdődik a diákok, a lelkesedés, az igények, törekvések és a készségek és várjuk pályázók esetleges progresszió útvonalak alapítvány tanfolyamok, egészen a felsőoktatáshoz való hozzáférés, diploma programok akár Masters szinten.

Akár eléréséről szólnak képesítések, folytatva az elfelejtett lelkesedés, vagy egyszerűen csak a tanulás élvezni az oktatás. A barátságos bentlakásos kollégium ösztönzi a hallgatókat, a helyi közösségek, szerte az Egyesült Királyságban és a világ, hogy segítsünk egymásnak megtanulni.

Segítünk megtalálni a tanulmányi szinten, amely megfelel a készségek és tapasztalatok.

Ruskin College büszke történelme támogató egyének képességeinek kibontakoztatását. Mi egy kis egyetemi, nagy ötletekkel -, és a programok kínálunk jelenti a tanulás is, hogy pozitív változásokat a mások életét. Ruskin üdvözli a diákok, akik nem csak akarják fejleszteni magukat, de szeretné azt is, hogy valamit vissza a társadalomba.

Minden kurzus funkció ugyanazt a magas színvonalú oktatás és támogatás, és van egy sor lehetőséget, hogy tárja fel, a rövid kurzusok révén fokkal mesterképzésekre.

Mi különleges a Ruskin?

A tudományos kiválóság - Ruskin kínál a magasan képzett személyzet, akik egy támogató és gazdagító tanulási tapasztalat A támogató környezet - a mi segítségünkkel tudod megvalósítani a potenciális és leküzdeni a saját személyes fennálló tanulási akadályokat. Az Ön tutor segít megtalálni a szükséges készségek és kezelni a kihívásokat, melyekkel szembe A hasonló gondolkodású közösség - akkor csatlakoznak a közösség hasonló gondolkodású emberek, és tanul mellett más felnőttek, mint te, akik úgy döntöttek, hogy a pozitív változást az életükben Tiszta progresszió - a tanulás utazás szabott képesség és törekvéseit, és hogy azt is jelentheti, közvetlen kijárattal a szak (az interjú) Egy szem a jövőben - mit lehet elérni függ készségek Önnél tanulmányai során. A hosszabb tanfolyamok vezethet, közvetlenül a szakmai karriert vagy a további felsőoktatási képzési.

A történet úgy kezdődött, 115 évvel ezelőtt, gyökerezik nevelése munkásosztály felnőttek. Ma továbbra is kínálnak lehetőségeket, és támogatja a hallgatók, akik gyakran szembesülnek kihívásokkal teli körülmények között. A diákok jönnek hozzánk az élet minden területén, minden korosztály, néhány családdal vagy gondoskodó kötelezettségvállalások, sokan, akik ismerik a munkanélküliség vagy részmunkaidőben, a rosszul fizetett munka, és sokan, akik megtagadták az oktatás, a képesítések és esélyei korábban a saját lakik.

Miért nem teszi Ruskin College a következő fejezet a történetet?

Szállás a Ruskin Ruskin College található Old Headington, területe mindössze három mérföldre van a központja Oxford és gazdag történelme. Ex-lakosok Headington közé CS Lewis, JRR Tolkien, Sir Isaiah Berlin és Elizabeth Bowen többek között.

Honnan Headington vannak rendszeres és gyakori buszjáratok a városközpontba, és rendszeres buszjárat Londonba.

Miután a felajánlott helyet, a nappali tagozatos hallgatók pályázhatnak egy tanulmány hálószoba a teljes tanév (40 hét). Szállás a diákok a helyszínen van egy magas színvonalú, a közelmúltban felújított és kínál tanulmányi / hálószoba darabkák a békés, vidékies campus.

Van egy választás a standard szobák közös fürdőszobával vagy zuhanyzó és WC, vagy fürdőszobás szobákat magasabb költséggel, és a készlet erejéig. Minden közös konyha, és van három közös helyiségek használata az esti órákban.

A testület foglal egy gyönyörű helyszínen lawned területeken az első, mely minta fák és fasor szilfák, egy fallal körülvett kert mögött a lehetőséget, hogy vegyenek részt, egy gyümölcsös, egy kis fa és réten túl. Mindenekelőtt, ez egy nyugodt, csendes környezet, amelyben tanulni.

Élet a Campus A Kollégium vonzza a diákok szerte Nagy-Britanniában, és sok helyütt a világon. Belül lakóközösség, a diákok szocializálódnak, tanulmányi és segítenek egymásnak megtanulni egy barátságos, támogató környezetben.

Up-to-date számítógép áll rendelkezésre a hét minden napján, hétvégén is, és a modern, e célra épített Callaghan könyvtár jól felszerelt, több mint 40.000 kötet.

Van egy aktív Diákszövetség, az úgynevezett Ruskin College Student Union (RCSU), amely elősegíti és támogatja az érdekeit Ruskin diákok, koordinálja tevékenységét és támogatók csoportok és a társadalmak belül a testület.

A diákok is jogosultak, hogy csatlakozzon a Oxford Union, és a University of Oxford klub és egyesület, ami lehetőséget teremt a gazdag sport, színházi, zenei és politikai tevékenységet.

Ruskin College egyik legelevenebb helyszínei irodalmi és politikai találkozók Oxfordban. Van idelátogató előadók, zenés estek és a kreatív írás és a költészet felolvasások, amellett, hogy otthont a különböző Platform események színház, a jog, a nemek és a történelem.

Élet Oxford A City of Oxford széles körű kulturális és szabadidős lehetőségeket.

A Ashmolean volt a világ első nyilvános múzeuma és házak gyűjtemények a klasszikus szobrászat, hogy az impresszionista festmények. A Museum of Modern Art kínálja a legjobb kortárs munka. Belül Oxford főiskolák, sok szép gyűjtemény művészeti állnak rendelkezésre nyilvános megtekintésére.

A Bodleian Könyvtár, a fő kutatási könyvtár, a University of Oxford, számít közül a legrangosabb a világon, és az Oxford Blackwells könyvesbolt zászlóshajója az egyik az Egyesült Királyság legnagyobb tudományos könyvkereskedők.

Az Oxford Playhouse és az Új Színház bemutassa a legjobb a túra teljesítmény - klasszikus dráma, opera és tánc révén, hogy álljon fel, és nagy név zenekarok és énekesek. Számos más kisebb léptékű teljesítmény terek minden ízlésnek, sok felkínálja a lehetőséget, hogy részt.

A vibráló zenei élet is létezik Oxford pub és klub szerte a városban, a népzenétől a funk, a rock reggae.

Vannak nagy sport- és szabadidős létesítmények belül Oxford. A University Sports Centre squash pálya és egy tornaterem, és lehetőség van bőven egyéni és csapat részvételével. A város maga is kínál egy jégpálya és a különböző sport és szálláshelyek.

University Access Sok a létesítmények a University of Oxford, a könyvtárak, a társadalmi életben, és események, amelyek nyitottak a Ruskin hallgatók számára a Főiskola linkeket. Diák tanul az Alapítvány diploma Business és Szociális Enterprise hozzá tudnak férni a felkínált lehetőségeket Oxford Brookes University, beleértve a könyvtár, karrier szolgáltatást és sportolási lehetőségek.

Ruskin College is megállapította, az egyetemekkel, hogy utat nyisson az felsőoktatás számára egyetlen egy a felsőoktatáshoz való hozzáférés Diploma kurzusok vagy az első (CertHE) vagy a második (Alapítvány fok) tanfolyamok.

Helyszínek

Oxford

Dunstan Rd

Address
Ruskin College
Ruskin Hall
Dunstan Road
Old Headington

OX3 9BZ Oxford, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket