Sheffield Hallam University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Sheffield Hallam University több mint 120 ország hallgatóinak és munkatársainak barátságos közössége. Különféle oktatási programokat kínálunk 700 alapítvány, alapképzés, posztgraduális és kutatói szinten. Több mint 31 000 diákkal az Egyesült Királyság legnagyobb egyetemei közé tartoznak.

Tanfolyamaink kifejlesztik azokat a készségeket, amelyeknek meg kell felelniük a karrierjében. A munkatapasztalatokat és a valós esettanulmányokat beépítjük a tanításunkba, ezért sok lehetőséged van arra, hogy megtanuld a tanulásodat a gyakorlatba. Jelentős tapasztalattal rendelkezünk a munkahelyeken, a hallgatóink évente közel 19 000 munkát végeznek. Elkötelezett pályafutásunk egy-egy támogatást nyújt a munkaköri alkalmazásokhoz és interjúkhoz. Rendszeres előadásokat tartunk az iparági szakemberekről és számos témaválasztási karrier-vásárt. Számos tanfolyamunkat szervezetek, köztük a CIMA, a RIBA és a CIM akkreditálják. Büszkék vagyunk arra, hogy a diplomások 93% -a hat hónapon belül dolgozik vagy további tanulmányokat folytat (DLHE, 2013-14).

Sheffield Hallam University kivételes tanulási és oktatási tapasztalatot és kutatási programot kínál az Egyesült Királyságban az Egyesült Királyságban működő modern egyetemek közül az első öt helyen (Research Excellence Framework, 2014).


A Sheffield Hallam TESOL Center a British Council akkreditált angol nyelvtanfolyamát kínálja az olvasás, az írás, a hallgatás és a beszédkészség javítása érdekében, mielőtt megkezdi az egyetemi vagy posztgraduális képzést. Ingyenes angol nyelvórák is rendelkezésre állnak, hogy támogassák tanulmányaid során.

Az egyetem Sheffieldben található, egy barátságos, multikulturális város, gazdag és büszke történelemmel. Biztonságos, barátságos és olcsó hely, ahol több mint 60 000 hallgató választhat. A Sheffield mindkét világból a legjobbat kínálja, egy nagyváros minden kényelmi, kulturális és szórakoztató környékével, valamint a vidék békés, zöld vidékeivel.

Helyszínek

Sheffield

Address
Howard St, Sheffield S1 1WB, UK
S1 1WB Sheffield, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket