Sarum College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Sarum College a keresztény tanulmányok és kutatások ökumenikus központja, ahol szenvedélyünk az emberi szellemet tápláló tanulás. Minden hittel és egyáltalán nem rendelkező embereket fogadunk, és időt és időt kínálunk arra, hogy a kérdező elmék bölcsességben és bátorságban növekedjenek.

Posztgraduális programjainkat a Winchesteri Egyetem validálja, és ezek posztgraduális oklevelet vagy MA diplomát eredményezhetnek. Néhány helyet különítenek el azok számára, akik képesítés nélkül kívánnak részt venni posztgraduális modulokban.

A rövid tanfolyamok a rövid esti előadásoktól a négynapos lakásokig terjednek, és rengeteg közöttük. A tartalom szintén széles skálán mozog, az akadémiától az élményiig és a lazán.

Számos minisztériumi képzési programot is kínálunk, és a hallgatók választhatnak nappali, részmunkaidős vagy gyakorlati alapú tanulmányokat és képzést. Ezek a kurzusok mindenki számára nagyobb teológiai magabiztossággal teremtenek lehetőséget a tanulásra, gondolkodásra, beszédre és cselekvésre.

Helyszínek

Salisbury

Address
SP1 2EE Salisbury, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: