Schumacher College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Regisztráljon az ONLINE OPEN DAY-ra. Tudod beszélni élőben a kar és a személyzet, néz videókat Schumacher College , a Dartington campus és többet megtudni minden program.

További információ és regisztráció itt: https://www.schumachercollege.org.uk/postgraduate-open-day

A világ minden tájáról érkező embereket, minden korosztályt és hátteret tájékoztatták, inspirálták és bátorították arra, hogy cselekedjenek, a transzformatív tanfolyamokkal a fenntartható életmód érdekében .

Schumacher College irigylésre méltó hírnevet szerzett a legmodernebb tanulásért. Munkánk célja, hogy inspirálja, megkérdőjelezze és megkérdőjelezze magunkat a világ élettársaivá, megkérdezzük azokat a kérdéseket, amelyekkel mindannyian küzdünk, hogy megtaláljuk a választ, és megtaláljuk a megfelelő tudást, intuíciót és csodát megoldásaink keresése során.

A vezető gondolkodókat, aktivistákat és gyakorló szakembereket nemzetközileg összeszereljük azért, hogy egyedülálló kiscsoportos tanulási élményt nyújtsunk. Ez a tanulás az osztályteremben, a kertekben, a konyhában történik - ez mindennel foglalkozik.

Itt felfedezheted magadról a dolgokat, gyarapodhatsz a diákokkal a világ minden tájáról, és mint sok öregdiák, élethosszig tartó kapcsolatot kezdesz a kollégiummal.

Az interaktív, tapasztalati és részvételi tanulásra összpontosítva olyan gyakorlati készségeket és stratégiai gondolkodást kínálunk, amelyekre a XXI. Század ökológiai, gazdasági és társadalmi kihívásaira van szükség.

Éppen a globális felfordulás idején éppen azt akarjuk, hogy jöjjön el a kollégiumhoz, hogy ossza meg velünk azokat a módszereket, amelyekkel más életre és más módon cselekszenek.

Schumacher College nagyon különleges hely. Amint megpróbáljuk kitalálni, mi a földön, amit ezzel a kibontakozó bolygóval fogunk csinálni, ez reménységgé vált, pozitív látást biztosító akkumulátor! - Bill McKibben, a 350.org alapítója

Miért jössz?

Ha a Schumacher College jön egy posztgraduális programhoz, rövid tanfolyamhoz vagy szakképzéshez, nemzetközi diákszéki közösségünk része lesz Dél-Devon gyönyörű környékén, a Dartington Hall Estate-on (külső link).

A Dartington Hall Estate-t az 1920-as években két karizmatikus vállalkozó hozta létre, keleti és nyugati befolyásaikat a vidéki regeneráció kísérletének megteremtésében. Az elképzelésük az oktatás, a művészet és a mezőgazdaság progresszív formáin alapult - örökségünk, amelyet ma is folytatunk.

Minden tanfolyamunk mélyen megalapozódik egy ökológiai és holisztikus világnézetben, amely, ha megtapasztalta, teljesen átalakítja azt a módot, ahogyan élsz és dolgozol a világon.

Itt jön egy gazdag és sokszínű élmény, amely lehetővé teszi, hogy keveredjen a hasonló gondolkodású diákokkal, tanárokkal és aktivistákkal, akik a világ pozitív változásaira törekszenek. Schumacher College egy olyan hely, ahol baráti és szövetségesekkel találkozhatsz az élet minden területéről és a világ bármely pontjáról, akik érdeklődést és szenvedélyt élveznek a bolygónkon.

Schumacher College egyszerűen az egyik legszebb oktatási és tanulási környezet, amely a világ bármely pontján megtalálható. - David Abram, Az Érzéki és Becoming Animal varázslata

19365_photoset-1.jpg

Milyen érzés itt lenni

Schumacher College tanfolyamok a legmagasabb színvonalúak, és olyan tanulásokat és tanításokat kínálnak, amelyek ritkán találhatók az egyetemeken és a kollégiumokon.

A tanfolyamok egyedülálló jellege nem csak a tartalomban, hanem abban az értelemben is, ahogyan ön, mint tanuló aktív társszerzőként vesz részt.

Nem leszek passzív tudás a tudásról, de várhatóan aktív tanuló lesz, aki megoldásokat keres olyan kérdésekre, amelyeket senki sem válaszolt.

Schumacher College szigorú és igényes hely, a hallgatók pedig szerves részét képezik a tanulási élmény egyedülállónak, felejthetetlennek és teljesen életet váltóvá.

A gazdag gobelin része lesz, amely mindennap alkotja a kollégiumot, keveredve a diákokkal, önkéntesekkel, gyakornokokkal, látogató tanárokkal, gyakorlókkal, előadókkal és előadókkal.

Miben hiszünk

Közösség - együttélés, munka és tanulás

A legjobb tanulás csoportokban történik. Mi arra törekszünk, hogy rövid kurzusainkat átlagosan 20 résztvevővel és 15 éves posztgraduális programunkkal futtassuk, bár ez változatos. Ez lehetővé teszi, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a kölcsönhatásaiból egymással, valamint a kurzus tanáraival és az oktatókkal. Számos oktatási módszert és támogatott folyamatokat alkalmazunk annak biztosítására, hogy mind a csoportos, mind az egyéni tanulási lehetőségek maximalizálódjanak, és hogy az együttdöntés és a társulás valódi érzése a kollégium tartózkodásának időtartamától függetlenül keletkezik.

Kezdjük a napot egy közös reggel találkozóval, hogy átkeressük a napi üzleti tevékenységet, és csoportokat és feladatokat rendeljünk el. Minden hallgató és személyzet részt vesz a főzés, takarítás és kertészkedés napi tevékenységeiben, amely - a tanulás részét képezve - hozzájárul a közösség érzéséhez, és kiváló alkalom arra, hogy összekeverjük a Főiskola minden tagjával.

Ahol lehetséges, ösztönözzük a diákok részvételét a kollégium szélesebb közösségében. Rendszeresen nyitva tartunk a közönségnek, ahol rövid tanfolyamunk tanáraink a Földbeszélgetést adják. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a diákok összekeveredjenek a helyi lakosokkal. A transznacionális város Totnes-vel való partnerségünket (külső link) - a nemzetközi Átmeneti Mozgalom otthona is - kihasználjuk, akik rendszeresen meghívást kapnak diákjainkkal való beszélgetésre.

Minden élő rendszer tiszteletben tartása - ökológiai világnézet

Minden, amit tennünk, figyelembe véve annak hatását a szélesebb világra. Szerencsések vagyunk, hogy a világ egyik legszebb részén, a mögöttünk lévő Dartington Hall Estate történeti örökségén és a Főiskolán egy légköri műemlék épületben - az Old Posternben alapulnak. A kollégium fenntartása és működése kihívásokkal nem jár a fenntarthatóság szempontjából, de napi rendszerességgel szeretnénk napi beszélgetést folytatni.

Könyvtárunk rendkívül értékes forrás, amely könyveket és archív felvételeket tartalmaz, amelyek a kollégiumunk 20 éves fennállása után visszatérnek. A fenntarthatóság és az ökológiai élet egyik legnagyobb neve meglátogatott minket ebben az időben, és gyűjteményünk ezt tükrözi. A diákok, írók és újságírók gyakran látogatnak bennünket a visszavonulásra, hogy ezt a lehetőséget használhassuk. Diákként hetente hét nap korlátlan hozzáférést kap.

Egészséges test - egészséges tudat

Néhány ember visszajön a Főiskolára az egyedül egyedül! Csapatunk házon belüli szakácsok (maguk támogatásával) ízletes vegetáriánus, szerves és helyi eredetű ételeket készít minden ételben. Az élelmiszerek színvonala annyira jó, hogy a rendszeres főzőtanfolyamok hamar előre értékesítenek.

A táplálék jelentős részét az Akadémián található 3,5 hektáros területeken termesztik, amelyeket a Főiskola kezel, hallgatók és önkéntesek segítségével. A tápláléktermesztés mellett az indokok a vadon élő állatokra, a szemlélődésre és a természet inspirációjára is kiterjedő területeket tartalmaznak. A kerteket ökológiai alapelvekkel és permakultúra-tervezési megközelítésekkel kezelik.

Az egészséges test és az elme táplálására is van egy célzott helyiség a meditációhoz és a csendes tükröződéshez, ahol a reggeli előtt könnyedén elindíthatjuk a napot. (Nem szeretem azt a következtetést, hogy a kertészkedés vagy a főzés nem lehet csendes üldözés, de szétszedem a szőrszálakat!)

A kollégiumon túl a Dartington Hall Estate farmja és gyönyörű területe. Sétáljon a kollégiumot körülvevő vegyes erdőkön, a Dart folyó mentén, amely átmegy az ingatlanon, vagy a Dartington Hall díszkertjein keresztül művészeti eseményekhez és fesztiválokhoz, valamint moziba, színházhoz és művészeti terekhez.

Távolabb a városig, Totnes városától, mindössze 20 perc gyalog, hogy megtapasztalhassa a legjobbat a városnak az alternatív élet, a zöld közösség és a kiegészítő egészségügyi ellátás szempontjából. Vagy hajtson végre egy kirándulást a közeli Dartmoor vadregényeire - a szomszédos tájunk hatalmas természeti szépségeire. A lenyűgöző dél-devoni tengerpart is közel van, vad sziklás sziklák és homokos strandok.

19364_photoset-2.jpg

Helyszínek

Totnes

Schumacher College

Address
The Old Postern, Dartington,

TQ9 6EA Totnes, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 1803 865934

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket