Sparsholt College Hampshire

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Bevezetés Sparsholt College Hampshire az egyik vezető szolgáltatója az egyetemi szintű képzés a táj- és környezetvédelmi, a történelem kiterjedő több mint 100 éves. A kurzusokat érvényesítik a University of Portsmouth - rangsorolva a felső 2% -át egyetemek világszerte (The Times Higher Education World University Rankings 2014), és a nemzetközi hallgatók részesülhetnek páratlan lehetőség elosztva campus, amely felöleli csaknem 400 hektáros gyönyörű Brit vidéken.

A mai Diák, holnap szakértő Sparsholt College van egy nemzetközi hírnevét érkeznek hallgatók szerte a világon. Ezek a diákok - 28 ország és számolás - jön Sparsholt részt a kutatásban, és felkészülni a globális karrier területén az állati, állatkert és a ló irányítása, állatorvosi ápolási tudomány, ökológiai és természetvédelmi kezelése, a kertészet és a halászat.

A testület egy nagyon erős hagyománya keverési elméleti oktatás minden a gyakorlati készségek, hogy a modern ipar igényeit. Ennek eredményeként, Sparsholt diákok elhagyják a testület nagyon jól felkészült a foglalkoztatás; 91% -a diplomások mentek a foglalkoztatás vagy a további vizsgálat (Dlhé 2013). A testület azt is előírja, a támogató, barátságos környezetet, amelyben a diákok képesek virágozni, és elérni a maximális lehetséges. Ez egy tanuló-központú megközelítés, hogy úgy véljük, jelentős mértékben hozzájárul a megelégedésére hallgatói - Sparsholt Főiskola volt a legmagasabb a hallgatói elégedettségi arány (94%) az összes brit szárazföldi főiskolák 2015-ben (NSS adatok).

Helyszínek

Sparsholt

Sparsholt College

Address
Sparsholt College,
Westley Lane

SO21 2NF Sparsholt, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket