Stafford

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Stafford t 1993-ban alapították az Egyesült Arab Emírségekben, azzal a céllal, hogy távoktatási segítséget nyújtsanak a Közel-Kelet üzleti szakemberei számára a nemzetközileg elismert, jó minőségű képesítések elérése érdekében, amelyek komoly menedzserként jelölnék meg őket és elősegítik karrierjukat.

Kezdetben 7 hallgatóval 1993-ban, egy évtizeddel később, évente átlagosan 1000 hallgatóval veszünk részt, akik távoktatásban részesülnek. Mindegyik komoly gondolkodású, elfoglalt menedzser, bizonyítva a világ számára, hogy sikert jelent.

Stafford teljes egészében a teljes munkaidőben foglalkoztatott szakembereknek nyújt segítséget az üzleti életben a minőségi távoktatás révén, hogy független tanulmányok útján felgyorsítsák karrierjét.

Stafford egész Közel-Keleten és a Levant régióban működik, távoktatásban Executive MBA, doktorátusok, BA, diplomák és egyebek mellett.

Büszkék vagyunk arra, hogy elkötelezettek vagyunk a hallgatók tudományos és üzleti sikere iránt, kiváló kapcsolataink vannak az Egyesült Királyság egyetemeivel, integritásunkkal és tudományos és adminisztratív támogató személyzetünk magas színvonalával.

Az évek során azt figyeltük, hogy sok hallgató felmászik a vállalati létrára, és hozzáadott tudásukkal éri el a csúcspontját az MBA távoktatás és más kurzusok, például doktori és mesterképzések révén. Az MBA távoktatás eredményeként a hallgatók sikeresen nyitották meg saját vállalkozásukat, vagy pedig multinacionális vállalatok igazgatói lett. Néhányan teljesen megváltoztatták karrierjeiket, és elégedettséget nyertek azzal, hogy tudták, hogy valódi elemükben vannak évek után kevésbé jutalmazó munkában.

Most, hogy több mint 2000 diplomás szakemberekkel állunk barátok között, arra törekszünk, hogy távoktatási küldetésünket továbbadjuk a hallgatók következő generációjának. Diákjaink iránti büszkeségünk megkétszereződik minden alkalommal, amikor magán az egyetemen veszünk részt az érettségi ünnepségen.

Stafford-banner-partner-uk-universities" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/51/51687_51653_Stafford-banner-partner-uk-universities.jpg" alt="51653_Stafford-banner-partner-uk-universities" />

Helyszínek

Northampton

Address
University Drive
NN1 5PH Northampton, Anglia, Egyesült Királyság

Leicester

Address
University Road
LE1 7RH Leicester, Anglia, Egyesült Királyság

Nottingham

Address
NG7 2RD Nottingham, Anglia, Egyesült Királyság

Northampton

Address
University Drive
NN1 5PH Northampton, Anglia, Egyesült Királyság

Dundee

Address
Nethergate
DD1 4HN Dundee, Skócia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket