Staffordshire University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mivel 1914 általunk felajánlott szakmailag inspirálta az oktatás fontos a kor. Akkoriban a hangsúlyt a bányászat és a kerámia. De az idők változtak, és mi is. Most már nyilvánított mindent Számítógépes játékok tervezése ide Törvényszéki tudományok.

A jövőkép és értékek képezik a Staffordshire University; ez hogyan csináljuk a dolgokat. Hogy soha nem változik.

Kik vagyunk?

Az agy ugratások. A gondolat provokers. Az elme bovítok.

Mi vagyunk a barátságos Egyetemen a globális szélén. Mi vagyunk a helyet szó közepén mindent, középpontjában az Egyesült Királyságban.

Mi nem csak a határok kitolását, törjük őket.

Mi nem csak nyissa könyvek, mi nyitottak.

A Campuses

Fő tevékenységünk középpontjában a két egyetemen a Stoke-on-Trent és Stafford, két további presence in Shrewsbury és Lichfield.

Staffordshire University

Célunk, hogy hozzon létre egy élénk és dinamikus szélén város campus ragyogó tanulási és oktatási létesítmények, a jó közlekedési kapcsolatokkal és a szociális tevékenységek.

Oktatói kar, amelyek korábban már oszlik két egyetemen fog találkozni ezzel sokkal koncentráltabb beruházásokkal. Nem lesz jelentős fejlesztése oktatás és a szociális terek. Már befektetett több mint £ 40m átalakításában a campus és így az egyetemi negyed egy igazán inspiráló hely, ahol élni és tanulni. Ez folytatódni fog.

Kiválósági Központok

A műholdas campusok Stafford, Lichfield és Shrewsbury lesz kiválósági központok egészségügyi, oktatási és ápolók és szülésznők és számára is előnyös a beruházás épületek és létesítmények.

Helyszínek

Stoke-on-Trent

Address
Staffordshire University,
College Road

ST4 2DE Stoke-on-Trent, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket