University of Strathclyde: Faculty of Science

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az egyik az Egyesült Királyság vezető karok a tudomány, a Strathclyde Egyetem egy élénk, dinamikus, támogató és barátságos hely a tanulásra.

A Természettudományi Kar vizsgálja a kihívásokat és lehetőségeket, a természeti és technológiai világon, gyógyszerkutatás és közegészségügyi környezetvédelmi aggályok, kezelése a számítógépes bűnözés és a megértés helyet. Által szállított világszínvonalú kutatók, a mesterképzésben biztosítja a lehetőséget, hogy megszerezzék felbecsülhetetlen posztgraduális képesítést, amely fokozza a karrierlehetőségeket. A diákok kínált magas színvonalú oktatás, tájékoztatta innovatív kutatási és szoros kapcsolatban áll az ipar, az NHS és a nemzetközi partnerekkel. A 2014-es kutatási kiválóság keretrendszer, a Fizika Tanszék értékelt 1. Az Egyesült Királyságban a kutatás minőségét.

Kutatási teljesítmény, Gyógyszertár & Biomedical Sciences volt 4. az Egyesült Királyságban és az 1. Skóciában, és a kémia volt 4. az Egyesült Királyságban. A választás, hogy tanulmányozza Science Strathclyde akkor lesz része egy nemzetközi közösséget az alkalmazottak és diákok több mint 40 országban. Több mint egynegyede a Kar posztgraduális hallgatók származik, ami túlmegy a brit és a személyzet lakosság hasonlóan kozmopolita. Szolgáltatások kiváló, jól felszerelt, modern laboratóriumok és oktatói szoba, valamint 24 órás hozzáférést biztosít egy fejlett számítógépes információs hálózat és kifinomult virtuális e-learning környezetben.

A Kar szerveződik a következő megyékben:

Pure and Applied Chemistry (beleértve a Centre for Forensic Science)

A Department of Pure & Applied Chemistry vannak az országos és nemzetközi szakmai kapcsolatok minden területén a kémia, beleértve a díjnyertes Strathclyde / GlaxoSmithKline MPhil és PhD program. A minisztérium működik minden méretű vállalatok multinacionális kkv-knak. Együttműködések a szerződések amerikai és koreai gyógyszerkutatás cégek, diagnosztikai kutatás Renishaw Diagnostics Kft, és a nano kémia kutatás British BIOCELL International. A diákok által vezetett "Kémia Clinic" szolgáltatás hozzáférést biztosít a kémia létesítmények és tanácsadói szolgáltatások, kisebb vagy a nagyobb projektek, a nagy vagy kis cégek.

Számítógép és Informatikai Tudományok

A Számítógép és Informatikai Tudományok Osztálya van egy jó eredményeket az ipari és szakmai elkötelezettség köztük egy egyedülálló és országosan vezető kutatási és oktatási partnerség Glasgow élet, az egyik legnagyobb kulturális konzorciumok Európában és átfogó Glasgow City Libraries, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a diákok felügyelt szakmai kihelyezések szerezni a gyakorlati könyvtári tapasztalat. Szakmai elkötelezettség is lehetővé teszi számunkra, hogy beágyazza gyakorlati projektek a mi osztályok, és biztosítja, hogy mi van a rendszeres meghívott előadók az ipar, hogy bemutassa a tanított tantárgyak a gyakorlatban.

Matematika és statisztika

A Matematika Tanszék és Statisztika erős nemzetközi hírnevét a használata az alkalmazott matematika, matematikai analízis és statisztika, hogy megoldja a problémákat, a különböző iparágakban. Dolgozunk a kutatók más egyetemek és az ipar között az Egyesült Királyságban, Európában és az USA-ban és az együttműködésen alapuló kapcsolatokat dolgoztak ki a kutatók számos intézményben szerte a világon. Ezek a következők: a közös vállalatot a University of Glasgow, hogy hozzon létre egy központot, amely úgy néz ki, a matematikai modellezés alkalmazható minden szempontból az orvostudomány és a biológia; A Marine Alliance for Science and Technology Scotland (villanyoszlopok), hogy a növekedés a tengeri környezetvédelmi kutatás és oktatási tevékenység elképzelt az akvakultúra, a halászat és a környezetet.

Fizika (beleértve az Institute of Photonics)

Az Egyesült Királyság vezető kutatás minőségének tanszék hazai és nemzetközi kapcsolatokat az iparral, dolgozó kkv-k, mint a TMD, és köztük sok spin-out vállalatok, mint az M2 és Cascade, egészen a multinacionális cégek, mint a koherens és E2V. A kapcsolatokat az iparral ide tartozik az új új sugárforrások keresztül a fejlesztés teljes mérési rendszerek cégeket, mint Horiba. A minisztérium volt az első, hogy egy brit partnerség a Fraunhofer Intézet.

Strathclyde Gyógyszerészeti Intézet és Biomedical Sciences

A Strathclyde Gyógyszerészeti Intézet és Biomedical Sciences egy nagyobb kutatási központ szívében Glasgow, amely országosan és nemzetközileg is elismert kutatási és iparági kapcsolatok. A tanszék ad otthont a EPSRC Centre for Innovative Manufacturing folyamatos gyártási és kristályosodási, a Cancer Research UK készítmény egység, a Skót Finanszírozási Tanács / Scottish Enterprise finanszírozott ipari Biotechnológiai Innovációs Központ és a Centre for Biophotonics. Az intézet régóta sikeres együttműködésben az ipar és lehetőséget ad a együttműködések és tanácsadó nagy és kis cégek.

Helyszínek

Glasgow

University of Strathclyde

Address
16 Richmond Street,
G1 1 XQ Glasgow, Skócia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 141 552 4400

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket