Hivatalos Leírás

Világszínvonalú egyetem

A Swansea Egyetem olyan kutatóközpontú egyetem, amely 1920 óta különbséget tesz. Az egyetemek közössége felderít és felfedez, és kiváló oktatási és kutatási egyensúlyt kínál, melyet irigylésre méltó az életminőség.

Az Egyetem óriási növekedésnek örvendett, és elértük azt a törekvésünket, hogy a legjobb 30 kutatóegyetem legyen, és a 2014-es kutatási kiválósági keretbázist a Nagy-Britanniában a 26. helyről nyerte el 2008-ban.

Továbbá egy ambiciózus Campus Fejlesztési Program is folyamatban van - az egyik legnagyobb tudásgazdaság-projekt az Egyesült Királyságban és az öt legjobb Európában.

Ez magában foglalja a Bay Campus létrehozását, egy új, 450 millió font sterling fejlesztést a város keleti megközelítésében, meglévő Singleton Park Campusunk átalakításával együtt.

A Swansea multikulturális kettős campus közössége globális perspektívát és lehetőségeket kínál az olyan képességek megszerzéséhez, amelyek egy életen át tartanak.

Igaz, hogy 1920-ban a Swansea Egyetem ipari alapítóinak látta:

 • Olyan környezetet kutatási kiválósági kutatási azaz a világ vezető, globálisan együttműködő és nemzetközileg elismert;
 • Deliver kitűnő tanuló tapasztalat, a kutatás-vezette és a gyakorlat-központú tanítás a legjobb minőségű, hogy termel globális diplomások képzett és felszerelt megkülönböztetett személyes és szakmai megvalósításához;
 • Használja a kutatási ereje, az iparággal és globális, hogy a gazdasági növekedést, elősegíti a jólétet, gazdagítják a közösségi és kulturális életének Wales, és hozzájáruljon az egészségügyi, szabadidős és a polgárok jóléte szempontjából.

Egy úttörő együttmûködés jelzõje

A 2014-es kutatási kiválósági keretrendszerben a Swansea Egyetem elkötelezte magát amellett, hogy UK top 30 kutatóintézetévé váljon.

A 26-os REF rangsorunk volt a "legnagyobb ugrás a kutatás-intenzív intézmények között", a Times Higher Education szerint. Most, amikor az egyetem közeledik az évszázados évhez 2020-ig, új célok vannak. Ezek a következők:

 • Legyen az Egyesült Királyság felső 30 rangú egyeteme 2018-ig
 • Folytassa ambiciózus bővítési terveinket
 • Kiterjeszti globális elérhetőségünket; és
 • Közelebb léphetsz ahhoz, hogy a világ egyik legnagyobb 200 egyetemévé válj.

A 2014-es REF-ben a Swansea kutatási eredményeinek minõségét hat Russell Csoport egyetemével végezték el. A kutatás hatására szintén a 22. helyen szerepeltünk.

Hiszünk abban, hogy ...

Egyenlő lehetőség

A Swansea Egyetem olyan átfogó és támogató munkaképes és tanulási környezetet biztosít, amely mentes a tisztességtelen megkülönböztetéstől, és lehetővé teszi a személyzet és a hallgatók számára, hogy teljesítsék személyes lehetőségeiket.

Az Egyetem Esélyegyenlőségi csapata aktívan támogatja a személyzetet és a hallgatókat az esetleges akadályok azonosítása és megszüntetése érdekében, és biztosítja, hogy az Egyetem egyenlő esélyt kínál minden személyzetnek és diákoknak, függetlenül a fajoktól, a nemtől, az életkoruktól, a fogyatékosságtól, a szexuális irányultságtól, a vallástól és a hittel szemben. a terhesség és a szülési státusz, illetve a házasság és a civil társas viszony.

A folyamatban lévő egyetemi egyenlőségi projektek közé tartozik az Athena SWAN, a Munkahelyi Egyenlőségi Index, a Race Charter Mark és a Stonewall Egyetemi Útmutató (AKA Gay By Degree). További információk találhatók az Equal Opportunities weboldalakon.

A méltóság a munkahelyen és a tanulmányok során

A munkahelyi méltóság és a tanulmányi politika elősegíti az egyetem hallgatóinak és munkatársainak méltóságát azáltal, hogy kiküszöböli a támadó viselkedés minden formáját, és létrehoz egy olyan munkaképes és tanulási környezetet, amely mentes a zaklatástól és az agressziótól. Az egyetem tagjai méltóságát és tiszteletét, és védeni kell a munkahelyi és tanulmányi zaklatásoktól és megfélemlítésektől.

A walesi nyelv támogatása

Elkötelezettek vagyunk a walesi kultúra és a walesi nyelv aktív támogatásával, előmozdításával és gazdagításával.

Vizsgálatunk részeként célunk, hogy fokozzuk hallgatói tapasztalatunkat a megnövekedett esélyekkel, hogy tanulmányozzuk a walesi médiumot és javítsuk a rendelkezésünket.

Az egyetem minden tagjának lehetőségeit is megnöveljük, akik a walesi nyelvet használhatják, és így erősíthetik az egyetem Walesben uralkodó képet kétnyelvű intézményként.

Mások életének gazdagítása

A Discovery egy önkéntes által vezetett, jótékonysági szervezet, amelynek célja a Swansea-i emberek életének gazdagítása. A szervezet olyan közösséget irányoz elő, ahol az embereket egyenlőnek tekintik, és nem hátrányos megkülönböztetés vagy a társadalom hátrányos megkülönböztetése.

A felfedezés célja:

 • Gazdagítsák az emberek életét Swansea-ban, hogy teljesíthessék potenciáljukat, mint felhatalmazott egyéneket, valamint a csoportok és közösségek tagjaként.
 • Új tapasztalatokat és lehetőségeket kínálnak a diákok által vezetett tevékenységek széles skáláján keresztül a közösségben, ami növeli a kölcsönös megértést és az egyenlőséget.
 • Aktívan támogassák a tanulókat, hogy tisztában legyenek a személyes fejlődésük és az önmagukra és a mások életére gyakorolt ​​hatással a közösségi alapú tevékenységekben.

Egészséges egyetem

Swansea-t az Egészségügyi Világszervezet "Egészséges Városok" egyikének nevezték el, csatlakozva egy olyan városok elitcsapájához, amelyek együtt dolgoznak a helyi közösségek egészségének javításában. Hasonlóképpen, a Swansea Egyetemet Egészséges Egyetemnek nevezték el, és egy egészséges hálózatot hoztak létre az egyetemen, amelynek feladata az egyetemi közösség egészségének és jólétének növelése.

Nemzetközi diákok

A Swansea Egyetem a World Top 200 egyetemeként ismerik el a nemzetközi hallgatókat, és üdvözöljük a nemzetközi diákok pályázatait a világ minden tájáról.

Bemutatjuk nemzetközi diákjainknak az alkalmazások online alkalmazási rendszerén keresztül történő alkalmazását. A Swansea Egyetemen végzett alapképzésre vagy posztgraduális alkalmazásra vonatkozó további információkért kérjük, látogasson el az alkalmazás oldalain.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Swansea University

A Biosciences MRes szakértői kutatási képzést nyújt a világszínvonalú kutatócsoportjainkba ágyazott beágyazva, amely egy vagy több biológiai tudományi kutatási témánkba á ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A Biosciences MRes szakértői kutatási képzést nyújt a világszínvonalú kutatócsoportjainkba ágyazott beágyazva, amely egy vagy több biológiai tudományi kutatási témánkba ágyazódik be. A valódi megkülönböztetés kutatói képesítésének elérése érdekében előnyöket fognak élvezni a speciális létesítményeink.

Szakterületünk a következőket tartalmazza:

Egyedi tervezésű 12,5 millió font tengerparti kutatóhajó.A fenntartható vízi kutatás egyedülálló központja.Fejlett számítási lehetőségek csúcskategóriás grafikus munkaállomásokkal.Testreszabott viselkedés és ökológiai laboratóriumi létesítmények.Dedikált molekuláris ökológia és endokrinológiai létesítmények és laboratóriumok.... [-]
Egyesült Királyság Swansea
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul

MA

Swansea University

A Digitális Média MA felfedezi a digitális média színes múltját, jelenét és jövőjét. Ideális a hallgatók számára vagy a jelenlegi szakemberek számára. Ez a kurzus friss k ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A Digitális Média MA felfedezi a digitális média színes múltját, jelenét és jövőjét.

Ideális a hallgatók számára vagy a jelenlegi szakemberek számára. Ez a kurzus friss kortárs látványt nyújt a mai legnagyobb társadalmi kérdésekben, a média- és kommunikációs tanulmányok tapasztalatainak felhasználásával.

Meg fogja vizsgálni a digitális média üzleti és politikáját a vezető tudósokkal, ötvözve az elméleti és alkalmazott perspektívákat, hogy szilárd keretet adjon a kortárs viták megértéséhez.

Ugyancsak a digitális média és a technológia tanulmányozásának tudományos tendenciáira, valamint a területen alkalmazható és a munkáltatók által nagyon kívánatos közös kutatási módszerekre terjed ki.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

A Fejlesztési és Emberi Jogok MA vizsgálja az emberi jogok és a nemzetközi fejlődés közötti viszonylag új felületet. ... [+]

A Fejlesztési és Emberi Jogok MA vizsgálja az emberi jogok és a nemzetközi fejlődés közötti viszonylag új felületet.

Főbb jellemzők

Ez az MA egy multidiszciplináris program, amely ötvözi a fejlesztési tanulmányok, a politika, a politikai elmélet és a nemzetközi jog területét. Megvizsgálja a huszonegyedik századi globális társadalmak előtt álló egyik kulcsfontosságú kérdést egy olyan dinamikus programon keresztül, amely ötvözi az elméleti és az alkalmazott perspektívákat, és a szakterületük vezető tudósainak egy csoportja tanítja őket.

A hallgatókat arra ösztönzik majd, hogy a jogi elméletet, a társadalmi és politikai elméletet és a kutatási eszközöket alkalmazzák a fejlesztés és az emberi jogok elemzésében és megértésében, valamint a kulcsfontosságú történelmi és politikai dimenziók és koncepciók tanításában.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

A Nemzetközi Biztonsági és Fejlesztési Ma bevezeti Önt a legfontosabb kérdésekre és a kritikus vitákra egy mélyen súlyos területen. A biztonság, az erőszak és a konfliktu ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A Nemzetközi Biztonsági és Fejlesztési Ma bevezeti Önt a legfontosabb kérdésekre és a kritikus vitákra egy mélyen súlyos területen.

A biztonság, az erőszak és a konfliktusok központi szerepet játszanak a nemzetközi politikában és a fejlesztési politikában. A modern világ megértése a konfliktusok és az erőszak teljes felértékelését igényli.

Ezen a kurzuson felfedezi a „hagyományos” biztonsági kérdések, például a háború és a konfliktusok lefedettségét, azon „nem hagyományos” kérdések mellett, mint például a gazdasági biztonság, a környezetbiztonság, az egészség és a migráció.

Kihasználva az osztályok biztonsági ismereteit, fejlett bevezetést kap a biztonság vizsgálatának fő megközelítéseiről.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

A Nemzetközi Újságírás MA egy dinamikus és robusztus megközelítést kínál a kortárs újságírás tanításához a globalizáció és a digitalizáció látványán keresztül. ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A Nemzetközi Újságírás MA egy dinamikus és robusztus megközelítést kínál a kortárs újságírás tanításához a globalizáció és a digitalizáció látványán keresztül.

Interdiszciplináris és kultúrák közötti módszereink a média- és kommunikációs tanulmányok tapasztalataira támaszkodnak.

Finomítja tudását és megértését az újságírásról a 21. századi társadalomban gyakorlati készségek és újságírói termelési technikák révén, megismerve az adott gyakorlatot elméleti és elemzési szempontból.

A kurzus végzettsége sikeres és kifizetődő karriert folytat az újságírásban, a médiában, a kommunikációban és a PR-ben, a műsorszórásban és a kiadványban.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

MA Cyber ​​Crime és terrorizmusunk az online bűncselekmények és a bűnözői magatartás folyamatosan változó természetét tárja fel, annak érdekében, hogy megértsük a fenyege ... [+]

MA Cyber ​​Crime és terrorizmusunk az online bűncselekmények és a bűnözői magatartás folyamatosan változó természetét tárja fel, annak érdekében, hogy megértsük a fenyegetéseket, trendeket, kérdéseket és válaszokat a terrorizmus és a kiberbiztonság terén, valamint a döntő etikai kérdéseket.

Főbb jellemzők

MA Cyber ​​Crime és Terrorizmus a diákoknak lehetőséget kínál arra, hogy:

Vizsgálja meg a cyber-birodalomhoz kapcsolódó kérdéseket egy interdiszciplináris és többdimenziós szempontból, amely egyedülálló pillantást vet a témákra.Közvetlenül a projektmunkához és az érdekeltekhez, akik betekintést nyújthatnak a tématerület legfrissebb ismereteihez.Válasszon a Hillary Rodham Law School különböző moduljai közül.Az internetes bűnözés és / vagy az online terrorizmus egyes területein szakosodott lehetőség az MA disszertáción keresztül.Leírás... [-]
Egyesült Királyság Swansea
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

Az Alkalmazott Büntetőjogi Igazságosság és Kriminológia területén szerzett oklevelünk segít megismerni a bűnözés okait, a büntető igazságszolgáltatási rendszert és az éle ... [+]

Az Alkalmazott Büntetőjogi Igazságosság és Kriminológia területén szerzett oklevelünk segít megismerni a bűnözés okait, a büntető igazságszolgáltatási rendszert és az élenjáró témákat a vezető szakemberek kriminológiai vitáiban. A különböző modulok izgalmas választéka áll rendelkezésre, amelyek a kriminológiai ismereteknek a büntető igazságszolgáltatási rendszer működésére összpontosulnak.

Főbb jellemzők

Az Alkalmazott Büntetőjogi és Kriminológiai Főiskolai Kar:

A kriminológiai elméletek mélyreható megértése és a büntető igazságszolgáltatás működéseA kriminológiai és büntető igazságügyi kutatás nemzetközi fejleményeinek ismereteLehetőség arra, hogy tanulmányozzák a társadalmi, politikai és gazdasági tényezők hatását a bűnözésre és a büntető igazságszolgáltatásraMegnövekedett foglalkoztathatóság a büntető igazságszolgáltatás, akadémia vagy kutatás területénLeírás... [-]
Egyesült Királyság Swansea
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

A bűnözés, annak okai és az, hogy hogyan kellene kezelnünk, soha nem marad távol a címsortól, és az e terület szakértelmét egyre inkább értékelik a kormányzati és más sze ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A bűnözés, annak okai és az, hogy hogyan kellene kezelnünk, soha nem marad távol a címsortól, és az e terület szakértelmét egyre inkább értékelik a kormányzati és más szektorok munkáltatói.

Tanulmányozza az alkalmazott büntető igazságszolgáltatás és a kriminológia mesterképzését, és mélyreható ismereteket szerez a bűncselekmények okairól, a büntető igazságszolgáltatási rendszerről és a kriminológiai viták aktuális témáiról.

A sok akadémiai és gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakértőktől tanulva olyan szintű ismereteket szerezhet, amelyek izgalmas karrierlehetőségeket nyitnak meg.

Miért alkalmazott az alkalmazandó büntető igazságszolgáltatás és a kriminológia Swanseában?... [-]
Egyesült Királyság Swansea
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

A fordítási és tolmácsolási MA (MATI) szakirányú változat, különös hangsúlyt fektetve a szakértelmre, a megalapított MA-ra a Szakmai Fordításban. Ez egy integrált program ... [+]

A fordítási és tolmácsolási MA (MATI) szakirányú változat, különös hangsúlyt fektetve a szakértelmre, a megalapított MA-ra a Szakmai Fordításban. Ez egy integrált program, melynek célja az idegennyelvű nyelvek sikeres és piacképes professzionális nyelvészeinek sikeres és piacképes nyelvészekkel történő bevonása.

Főbb jellemzők

A MATI legfontosabb szakasza az általános, adminisztratív és technikai szövegtípusokra épülő, az alábbi környezetekben: önkormányzat, egészségügy, rendőrség és bíróság egy vagy két nyelvén végzett tolmácsolás, valamint az iparági szabványos számítógépesített fordítás (CAT) eszközöket. Az oklevél 1. része magában foglalja továbbá az interpretáció, az audiovizuális fordítás, a gépi fordítás (MT) és a szoftver lokalizáció, a terminológia menedzsment, a videofelvétel vagy a digitális kiadványok további szakismereteinek fejlesztését, míg a Translation Work Experience modulban a diákok szimulált fordítóirodákat alkotnak, a helyi fordítóirodákkal együttműködve, és igazi jutalékokat vállal a szakmai szabványoknak és határidőknek.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

Akár a társadalmi média stratégiai megértését, kifinomult kreatív készségeket kívánja a szakmai írás során, vagy a kommunikáció érzékenységét, hogy vállalkozói hatást fej ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Akár a társadalmi média stratégiai megértését, kifinomult kreatív készségeket kívánja a szakmai írás során, vagy a kommunikáció érzékenységét, hogy vállalkozói hatást fejtsen ki, a kommunikáció, a média gyakorlata és a közönségkapcsolat (MA) vezetője ideális.

Vállal egy strukturált gyakorlatot a modern médiakészség területén, motivált ipari szakemberek által tanított, lenyűgöző tudományos hitelesítő adatokkal.

Az értékes szakmai médiatudás megszerzése javítja az újságírás, a közönségkapcsolat, a műsorszórás, a vállalkozói tevékenység, a reklám vagy a marketing sikeres karrierje kilátásait.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

A kommunikáció, a médiatanácsadás és a public relations (PR) MA olyan hallgatók számára készült, akik energiájukat a szociális média dinamikus világára szeretnék összpont ... [+]

A kommunikáció, a médiatanácsadás és a public relations (PR) MA olyan hallgatók számára készült, akik energiájukat a szociális média dinamikus világára szeretnék összpontosítani, kreatív gyakorlatukat és szakmai íráskészségüket fejleszteni, vagy vállalkozói környezetben dolgozni akarnak.

Főbb jellemzők

Az MA kínál tananyag-alapú gyakorlatot a szakmai, kortárs média készségek tanítják az iparági szakemberek akadémiai háttérrel. A program magában foglalja a modulokat a szakmai írás / újságírás, a vizuális kommunikáció és a média tervezés, videó és dokumentum-készítés és PR, branding, és a promóció. A kommunikáció, az elmélet, a film és a történelem egyéb moduljai is rendelkezésre állnak.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

A kreatív írás egyedülállóan inspiráló programja, amely integrált képzést nyújt az irodalmi és a médiaszövegek írása terén. ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A kreatív írás egyedülállóan inspiráló programja, amely integrált képzést nyújt az irodalmi és a médiaszövegek írása terén.

A nagy profilú tapasztalt írók tanítják, ez a kurzus számos műfajt tanít, beleértve a fantasztikus könyveket, novellákat, költészetet, drámakat, forgatókönyveket és kreatív nonfikciókat.

Tanulmányai összekapcsolódnak Wales egyedülálló irodalmi kultúrájával, ahol Európa egyik legrégebbi bardikus hagyománya él.

Miért kreatív írás a Swansea-n?

Az élénk Swansea írók és művészek közösségének részeként lehetősége nyílik személyes kapcsolatok kiépítésére a Wales Nemzeti Színházzal és nyílt mikrofon eseményekkel olyan helyszíneken, mint a Dylan Thomas Center és a Howl. A helyi kiadókkal kapcsolatban is van tapasztalati tapasztalat.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

A kínai-angol fordítási és nyelvi MA elérhető akkor, ha Ön első kínai mandarin nyelvű beszélő, akit az alkalmazott nyelvi karrier érdekli, például angol vagy kínai idegen ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A kínai-angol fordítási és nyelvi MA elérhető akkor, ha Ön első kínai mandarin nyelvű beszélő, akit az alkalmazott nyelvi karrier érdekli, például angol vagy kínai idegen nyelv fordítása és tanítása.

Ez a tanfolyam nyelvispecifikus készségeket nyújt a fordítási tanulmányok és az alkalmazott nyelvészet területén. Célja, hogy bezárja a fordítás széles körét egy speciális környezetbe, angol és kínai nyelvre fordítva.

Foglalkozni fog a nem anyanyelvűek angol nyelvtanárokkal, az alkalmazott nyelvtanulással, valamint az angol vagy a kínai mint második nyelv fordításával és tanításával.

Fokozatunk ugyanolyan vonzónak bizonyul a mandarin tanárok számára, akik tudást szeretnének építeni az alkalmazott nyelvészeti elméletben és gyakorlatban.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

A MA nemzetközi kapcsolatok célja, hogy nyitott az elméd és kiterjeszteni a készségeket. ... [+]

A MA nemzetközi kapcsolatok célja, hogy nyitott az elméd és kiterjeszteni a készségeket.

Főbb jellemzők

Ez az MA fejlett kutatást kínál a nemzetközi kapcsolatokban, amely a hallgatók számára részletes ismereteket szerez a nemzetközi rendszerről, a kulcskérdésekről, a kulcsfontosságú szereplőkről és a téma elemzésének és értelmezésének alternatív módjairól.

A globális dinamika felértékelődésével, akkor lehetősége nyílik arra, hogy szakosodjon a világ egy adott területének: az ázsiai-csendes-óceáni térség vizsgálatára.

A Művészeti és Bölcsészettudományi Főiskolán Graduate Center van. A Graduate Center támogatja és támogatja az egyéni és együttműködő kutatási tevékenység a nemzetközi kiválóság, és élénk és támogató környezetben hallgatók posztgraduális kutatás és tanított mester tanulmány. A Központ posztgraduális képzést biztosít az akadémiai és szakmai fejlődés fokozása, valamint a szemináriumi programok, workshopok és nemzetközi konferenciákon való részvétel megkönnyítésére.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

A professzionális fordítással foglalkozó MA (MAPT) kiváló idegennyelvű beszélõvé téve sikeres hivatásos nyelvészré válik. ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A professzionális fordítással foglalkozó MA (MAPT) kiváló idegennyelvű beszélõvé téve sikeres hivatásos nyelvészré válik.

A MAPT (korábban Translation with Language Technology) az Európai Mesterfordító Hálózat része, amelynek jelenleg 64 tagja van egész Európában. Swansea University csak egyetlen tagja Walesnek.

Haladó fordítási munkát vállal az általános, adminisztratív és műszaki szövegekről, valamint képzést az ipari szabványú számítógépes fordítási eszközökről.

A diploma első része magában foglalja a speciális készségek fejlesztésének lehetőségeit a közszolgálat tolmácsolásában, audiovizuális fordításban, gépi fordításban és szoftverek lokalizálásában, terminológia kezelésében, videó készítésben vagy digitális közzétételben.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

Swansea University

Anyagmérnöki és ipari MSc tanfolyamunk csak a nemzetközi hallgatók számára nyitott. Ez az új MSc az MSc Anyagmérnöki Tanulmányunk kiterjesztése, és magában foglalja a más ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Anyagmérnöki és ipari MSc tanfolyamunk csak a nemzetközi hallgatók számára nyitott.

Van egy kiválasztási folyamat ehhez a kurzushoz - lásd ezen az oldalon a „jelentkezés módja” részt.

Szerezzen kétéves tapasztalatot az Egyesült Királyságban és lehetőséget arra, hogy az iparral együttműködve dolgozzon ki egy valós kihívást.

Ez az új MSc az MSc Anyagmérnöki Tanulmányunk kiterjesztése, és magában foglalja a második évet, amely lehetővé teszi, hogy akár ipari elhelyezést, akár ipar-központú projektet vállaljon ipari partnerrel.

Miért kell az anyaggyártás az iparral foglalkozni Swansea-ban?

Tudtad?... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

Elektronikus és Villamosmérnöki MSc kurzusunk csak a nemzetközi hallgatók számára nyitott. ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Elektronikus és Villamosmérnöki MSc kurzusunk csak a nemzetközi hallgatók számára nyitott.

Van egy kiválasztási folyamat ehhez a kurzushoz - lásd ezen az oldalon a „jelentkezés módja” részt.

Szerezzen kétéves tapasztalatot az Egyesült Királyságban és lehetőséget arra, hogy az iparral együttműködve dolgozzon ki egy valós kihívást.

Ez az új MSc az MSc Elektronikus és Villamosmérnöki Tanulmányainak kiterjesztése, és magában foglal egy második évet, amely lehetővé teszi, hogy akár ipari elhelyezést, akár ipar-központú projektet vállaljon ipari partnerrel.

Miért az elektronikai és villamosmérnöki munka az iparral Swansea-ban?... [-]
Egyesült Királyság Swansea
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

Képzést kap a kalandos és izgalmas számítástechnikában, olyan valós kihívásokon dolgozik, amelyek átalakítják a társadalmat és a gazdaságot. ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Képzést kap a kalandos és izgalmas számítástechnikában, olyan valós kihívásokon dolgozik, amelyek átalakítják a társadalmat és a gazdaságot. Miközben alapos aggodalmak vannak amiatt, hogy a nagy adatok és a mesterséges intelligencia milyen hatással lehet az egyénekre, a közösségekre, a munkahelyekre és a társadalomra, ez a program az emberi potenciálra, a szükségletekre, a vágyakra és gondozásokra összpontosít, és arra, hogyan lehet ezeket a motivációkat felhasználni az innováció ösztönzésére.

Vállalja nagyprojektjét az egyik világszínvonalú partnerünkkel (köztük a Google, a Facebook, az NHS, a Tata Steel, a Ford, a Microsoft és még sok más) együttműködve, és számos további készségfejlesztő tevékenységben vesz részt, például homokozó, visszavonulások és fókuszált képzési események A szorosan összekapcsolt kohort részeként a hallgatók emberközpontú módszereket fognak megtanulni, széles körű elméleti, kísérleti, terület- és módszertani perspektívákra építve megérteni, hogy ezek miként erősíthetik és javíthatják a nagy adatok és az AI emberi potenciálját.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

Ezt a diplomát úgy tervezték, hogy áthidalja a szakadékot a kognitív idegtudomány, a kísérleti pszichológia és a képalkotó módszerek doktori kutatása és doktori kutatása ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Ezt a diplomát úgy tervezték, hogy áthidalja a szakadékot a kognitív idegtudomány, a kísérleti pszichológia és a képalkotó módszerek doktori kutatása és doktori kutatása között.

Megtanulja, hogyan kell megtervezni, elemezni és értékelni a neuroimaging kísérleteket, amelyek hozzájárulnak az agy mechanizmusainak megértéséhez, amelyek alátámasztják a megismerés és viselkedés aspektusait, például a memóriát, a figyelmet, a tárgy felismerését, a neurodegenerációt és az agyi traumákat.

Mélyreható képzést kap a kognitív idegtudományi kutatásban, bemutatva a neuroimaging alapelveit és gyakorlati tapasztalatokat szerezve a strukturális és funkcionális mágneses rezonancia képalkotás (sMRI és fMRI), elektroencephalography (EEG) és a transzkraniális egyenáram stimuláció (tDCS) területén.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

A rendellenes és a klinikai pszichológia mesterfokozatával magas szintű megértést kapunk a klinikai pszichológia elméletéről és gyakorlatáról az egészségügyi környezetben ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A rendellenes és a klinikai pszichológia mesterfokozatával magas szintű megértést kapunk a klinikai pszichológia elméletéről és gyakorlatáról az egészségügyi környezetben, felkészítve a doktori szintű szakmai klinikai képzésre.

Alapvető témákat fog tanulmányozni, beleértve az étkezési rendellenességeket, a pszichopatikát és a szexuális bántalmazást, a neuropszichológiát és a pszichoterápiát, a legfontosabb statisztikai és kutatási módszerek mellett.

Tanulmányai során finomítani fogja a klinikai pszichológia gyakorlatához kapcsolódó kritikai kutatási és elemzési készségeket.

Miért rendellenes és klinikai pszichológia a Swansea-ban?... [-]
Egyesült Királyság Swansea
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

Az adattudomány MSc szilárd alapot biztosít az adattudományi koncepciókban és technológiákban az információk kinyerésére és az adatokból való tudásépítésre. ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Az adattudomány MSc szilárd alapot biztosít az adattudományi koncepciókban és technológiákban az információk kinyerésére és az adatokból való tudásépítésre.

Ez a kurzus az adatbányászat, a gépi tanulás és a megjelenítés három alapvető műszaki témájára összpontosít.

Tanulmányozod a számítási elveket, módszereket és rendszereket számos olyan valós alkalmazás számára, amely matematikai alapokat, programozási ismereteket, kritikus gondolkodást és találékonyságot igényel.

A vadonatúj 32,5 millió forintos számítástechnikai öntödünk ezen kurzus középpontjában áll. A kifinomult oktató- és kutatóberendezések közé tartozik a Vision and Biometric Lab, a Maker Lab, a TechHealth Lab, az Theory Lab, a Cyber Security / Networking Lab, a User Lab és a Visualization Suite.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

A fenntartható mérnöki menedzsment MSc a nemzetközi fejlesztés számára egy magasan alkalmazott kurzus, tanított elemekkel és egy jelentős projekt megvalósíthatósággal. ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A fenntartható mérnöki menedzsment MSc a nemzetközi fejlesztés számára egy magasan alkalmazott kurzus, tanított elemekkel és egy jelentős projekt megvalósíthatósággal.

Megtanulod gyorsan és rugalmasan gondolkodni, határozottan, teljes információ hiányában, hogy javítsd az életminőséget a mérnöki megoldások révén.

A világ legtöbb épülete a „fejlődő országokban, elsősorban a déli féltekén” (UNDP) található. Ezek a környezetek kihívásokkal szembesülnek a szélsőséges szegénység és az élelmiszerhiány miatt, amelyet az ember okozta éghajlatváltozás és a biológiai sokféleség visszafordíthatatlan elvesztése okoz.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

A fenntartható mérnöki menedzsment MSc a nemzetközi fejlesztés számára egy magasan alkalmazott kurzus, tanított elemekkel és egy jelentős projekt megvalósíthatósággal. Me ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A fenntartható mérnöki menedzsment MSc a nemzetközi fejlesztés számára egy magasan alkalmazott kurzus, tanított elemekkel és egy jelentős projekt megvalósíthatósággal.

Megtanulod gyorsan és rugalmasan gondolkodni, határozottan, teljes információ hiányában, hogy javítsd az életminőséget a mérnöki megoldások révén.

A világ legtöbb épülete a „fejlődő országokban, elsősorban a déli féltekén” (UNDP) található. Ezek a környezetek kihívásokkal szembesülnek a szélsőséges szegénység és az élelmiszerhiány miatt, amelyet az ember okozta éghajlatváltozás és a biológiai sokféleség visszafordíthatatlan elvesztése okoz.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

Az MSc Advanced Computer Science with Industry csak a nemzetközi hallgatók számára nyitott. Van egy kiválasztási folyamat ehhez a kurzushoz - lásd ezen az oldalon a „jele ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Az MSc Advanced Computer Science with Industry csak a nemzetközi hallgatók számára nyitott. Van egy kiválasztási folyamat ehhez a kurzushoz - lásd ezen az oldalon a „jelentkezés módja” részt.

Szerezzen kétéves tapasztalatot az Egyesült Királyságban és lehetőséget arra, hogy az iparral együttműködve dolgozzon ki egy valós kihívást. Ez az új MSc az MSc Advanced Computer Science mesterképzésének kiterjesztése, és magában foglal egy második évet, amely lehetővé teszi, hogy akár ipari elhelyezést, akár ipar-központú projektet vállaljon ipari partnerrel.

Miért fejlett informatika az ipar számára a Swansea-ban?

A Swansea University számítástechnikáját széles körben elismerték az Egyesült Királyság vezető tanszékének, és számtalan lenyűgöző rangsorral rendelkezik, amelyek tükrözik az oktatást és a kutatási kiválóságot. Az Egyetem rangsorolása:... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

A földrajzi információ és az éghajlatváltozás oklevele multidiszciplináris képzést nyújt a GIS tudományos alapjairól, a műholdas távérzékelésről és a földrendszer modelle ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A földrajzi információ és az éghajlatváltozás oklevele multidiszciplináris képzést nyújt a GIS tudományos alapjairól, a műholdas távérzékelésről és a földrendszer modellezéséről, az éghajlatváltozás szempontjai mellett.

A GIS és a földmegfigyelés technikai szempontjaira, valamint a múlt, a jelen és a jövő globális és regionális környezeti és éghajlati változásaira fog összpontosítani.

A diploma megszerzésével gyakorlati tapasztalatokkal és műszaki ismeretekkel fog rendelkezni a GIS-ben és a távérzékelésben, amelyet az éghajlatváltozás alapjául szolgáló tudományos kérdések széles ismerete támaszt elő.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

Gépészmérnöki és ipari MSc kurzusunk csak a nemzetközi hallgatók számára nyitott. Ez az új MSc a gépészmérnöki diplománk kiterjesztése, és magában foglalja a második évet ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Gépészmérnöki és ipari MSc kurzusunk csak a nemzetközi hallgatók számára nyitott.

Van egy kiválasztási folyamat ehhez a kurzushoz - lásd ezen az oldalon a „jelentkezés módja” részt.

Szerezzen kétéves tapasztalatot az Egyesült Királyságban és lehetőséget arra, hogy az iparral együttműködve dolgozzon ki egy valós kihívást.

Ez az új MSc a gépészmérnöki diplománk kiterjesztése, és magában foglalja a második évet, amely lehetővé teszi, hogy akár ipari elhelyezést, akár ipar-központú projektet vállaljon ipari partnerrel.

Miért a gépgyártás az iparral Swansea-ban?

Tudtad?

A gépgyártás az Egyesült Királyságban a 9. helyen szerepel a The Times Good University Guide 2019 szerint.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

Az MSc Advanced Computer Science kurzus, akkor alaposan felkészült az karrier az informatikai vagy kapcsolódó iparágakban. A kurzus az Ön számára, ha számítástechnikusi v ... [+]

Az MSc Advanced Computer Science kurzus, akkor alaposan felkészült az karrier az informatikai vagy kapcsolódó iparágakban. A kurzus az Ön számára, ha számítástechnikusi végzettséggel rendelkezik, vagy ha számítástechnikában és programozásban szerezte tapasztalatait egy másik első fokozatban. A kemény munkára való hajlandóság és a problémamegoldási képesség ugyanilyen fontos ehhez az MSc-hez.

Az MSc a Haladó Számítástechnika kurzus fogja fejleszteni a készségek és ismeretek elsajátított az első fokozatot kiterjesztésével és elmélyítésével a tudás a Számítástechnika révén számos fejlett modulok és anyagok.

Leírás

Az MSc Advanced Computer Science kurzus, akkor alaposan felkészült az karrier az informatikai vagy kapcsolódó iparágakban. A kurzus az Ön számára, ha számítástechnikusi végzettséggel rendelkezik, vagy ha számítástechnikában és programozásban szerezte tapasztalatait egy másik első fokozatban. A kemény munkára való hajlandóság és a problémamegoldási képesség ugyanilyen fontos ehhez az MSc-hez.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

A kiberbiztonsági MSc kiterjed a modern technológiai kritikus kérdésekre, a személyes adatok biztonságától és magánéletétől kezdve a kiberorrorizmusig, a számítógépes bűn ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A kiberbiztonsági MSc kiterjed a modern technológiai kritikus kérdésekre, a személyes adatok biztonságától és magánéletétől kezdve a kiberorrorizmusig, a számítógépes bűnözésig és a mobil biztonságig.

A Swansea Számítástudomány ezen ága területén a holisztikus és interdiszciplináris megközelítés a penetrációs tesztelés, a formális modellezés, az információbiztonsági menedzsment, a kriptográfia és a mesterséges intelligencia moduljait egyesíti.

A vadonatúj 32,5 millió forintos számítástechnikai öntödünk ezen kurzus középpontjában áll. A kifinomult oktató- és kutatóberendezések közé tartozik a Vision and Biometric Lab, a Maker Lab, a TechHealth Lab, az Theory Lab, a Cyber Security / Networking Lab, a User Lab és a Visualization Suite.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

A Swansea University Cyber ​​Security kurzusán a tanulmányai olyan témákat tartalmaznak, mint a kriptográfia, a blokkhálózatok, a titkosító pénznemek, a személyes adatok ... [+]

A Swansea University Cyber ​​Security kurzusán a tanulmányai olyan témákat tartalmaznak, mint a kriptográfia, a blokkhálózatok, a titkosító pénznemek, a személyes adatok biztonsága és magánéletének védelme, a cyberterrorizmus, a számítógépes bűnözés és a mobil biztonság. Ebben a kurzusban a Swansea Computer Science holisztikus és interdiszciplináris megközelítést alkalmaz, amely különböző témákkal, például penetrációs teszteléssel, formális modellezéssel, információbiztonsági menedzseléssel, titkosítással és AI-val kapcsolatos modulokat foglal magában, hogy a hallgatókat megfelelő gondolkodásmódot biztosítsák a számítógépes biztonság terén .... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

Ha Ön jelenleg egészségvédelemmel foglalkozó vezetői szerepet tölt be, és tapasztalataire szeretne építeni, vagy ezen a területen szeretne karriert fejleszteni, akkor az ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Ha Ön jelenleg egészségvédelemmel foglalkozó vezetői szerepet tölt be, és tapasztalataire szeretne építeni, vagy ezen a területen szeretne karriert fejleszteni, akkor az egészségügyi ellátás menedzsmentje mesterfokozatunk tökéletes alapot nyújt Önnek.

Megtanulja, hogyan kell tervezni és megvalósítani szolgáltatási fejlesztéseket, kezelni a változásokat, másokkal együttműködni a szervezeti célok elérése érdekében, hatékonyan kommunikálni és az erőforrásokat a lehető legjobban felhasználni.

Tanulmányai során vezetői eszközöket szerez, amelyeket széles körű egészségügyi és kapcsolódó vezetési feladatokban alkalmazhat.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

Olyan közgazdász témájú területeken végzendő diplomások számára készült, akik korszerű programot keresnek a karrier és / vagy további kutatási lehetőségek fokozására. Fej ... [+]

Olyan közgazdász témájú területeken végzendő diplomások számára készült, akik korszerű programot keresnek a karrier és / vagy további kutatási lehetőségek fokozására. Fejlessze ki a professzionális közgazdász által megkövetelt készségeket és szakértelmet, ugyanakkor fejlessze az innovatív kutatások megértését és lefolytatását mind az elméleti, mind az alkalmazott helyzetekben.

Főbb jellemzőkMinden modulot világszínvonalú oktatóink tanítanak, akik széles ipari és tudományos ismeretekkel rendelkeznekSwansea Wales első helyezettje a nemzetközi rangsorolt ​​kutatások (REF 2014)A Swansea-hallgatók 93% -át foglalkoztatja, vagy a diploma megszerzésétől számított hat hónapon belül további tanulmányokat folytatMagas kapcsolattartási idő - minden modul tartalmaz egy 2 órás előadást (kb. 150 diák), majd minden egy héten 1 órás szeminárium / tutorial (30-as méretű felső osztály).Leírás... [-]
Egyesült Királyság Swansea
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

Ez az MSc program, az üzleti és az ipar (mind a nagy, mind a kicsi) konzultációján keresztül meghatározza azokat a kulcsképességi készségeket és attribútumokat, amelyek a ... [+]

Jól ismert tény, hogy a mérnökök és a műszaki diplomások képesek arra, hogy elérjék a vezetés és vezetés legmagasabb csúcspontját az üzleti életben és az iparban.

Ez az MSc program, az üzleti és az ipar (mind a nagy, mind a kicsi) konzultációján keresztül meghatározza azokat a kulcsképességi készségeket és attribútumokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy sikeresek legyenek a menedzsment és / vagy a vezető szerepet a mérnöki szektorban.

Főbb jellemzők

A multidiszciplináris tanfolyam tartalmát az iparág nagyon jól fogja tudni. A kulcsfontosságú modulok széles körű bevezetést nyújtanak a menedzsmentnek, a részletes műszaki specifikus modulok mellett:... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Augusztus 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

A mérnököknek és a műszaki diplomásoknak lehetősége van elérni a vezetés és vezetés csúcspontját. ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A mérnököknek és a műszaki diplomásoknak lehetősége van elérni a vezetés és vezetés csúcsát.

Az üzleti és az iparral folytatott külső konzultáció révén ezt a mérnöki vezetői és menedzsment MSc-t úgy tervezték, hogy felkészítse Önt a mérnöki menedzsment vagy vezetői szerep megszerzéséhez szükséges létfontosságú végzettséggel.

Ezt a programot a Menedzsment Iskola és a Mérnöki Főiskola közösen fejlesztették ki. A programban részt vevő hallgatók számára előnyös lesz, ha mind a menedzsment, mind a mérnöki tudósok tanítják őket, és képesek lesznek kihasználni a karok lehetőségeit.

Miért mérnöki és vezetői menedzsment a Swansea-ban?... [-]
Egyesült Királyság Swansea
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

A Nemzetközi Bankszövetség és Pénzügy MSc célja azoknak a jelölteknek a megszerzése, akik szilárd alapot kívánnak szerezni a nemzetközi banki és pénzügyminiszterek számár ... [+]

A Nemzetközi Bankszövetség és Pénzügy MSc célja azoknak a jelölteknek a megszerzése, akik szilárd alapot kívánnak szerezni a nemzetközi banki és pénzügyminiszterek számára, amelyek felkészítik őket a karrierre a banki, kereskedelmi vagy pénzügyi elemzések során.

Főbb jellemzőkEgy továbbfejlesztett speciális program, amely egy év alatt elkészíthetőMinden modulot világszínvonalú oktatóink tanítanak, akik széles ipari és tudományos ismeretekkel rendelkeznekSwansea Wales első helyezettje a nemzetközi rangsorolt ​​kutatások (REF 2014)A professzionális akkreditációk széles köre, hogy felgyorsítsa karrierjét az opcionális moduloktól függőenA Swansea hallgatók 93% -a foglalkoztatott hat hónapon a diploma megszerzése utánMagas kapcsolattartási idő - modulaink egy előadást tartanak (az osztályméretek körülbelül 150 diákra korlátozódnak) és a szeminárium / tutorial (30 év alatt lebontva) minden héten. Érdekli a létesítményeket? Vessen egy pillantást rájuk itt.Ösztöndíjak a kiváló diákok számára - kattintson ide további részletekértSwansea Wales első helyezettje a világ vezető hatásának - 60% 4 csillagos szinten (REF 2014)Leírás... [-]
Egyesült Királyság Swansea
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

Legyen a jövő sikeres marketing vezetője. Fejlessze magas szintű marketing és stratégiai készségeit, kritikusan megértse az aktuális problémákat és kihívásokat egy folyam ... [+]

Legyen a jövő sikeres marketing vezetője. Fejlessze magas szintű marketing és stratégiai készségeit, kritikusan megértse az aktuális problémákat és kihívásokat egy folyamatosan fejlődő iparágban. Ezt a kurzust a Chartered Institute of Marketing (CIM) akkreditálja, ideértve a CIM szakképesítések modulmentességét is (CIM Graduate Gateway rendszer).

Főbb jellemzőkMinden modulot világszínvonalú oktatóink tanítanak, akik széles ipari és tudományos ismeretekkel rendelkeznekVálasztható a disszertáció vagy a 3 hónapos iparosodási projektSwansea Wales első helyezettje a nemzetközi rangsorolt ​​kutatások (REF 2014)A Swansea-hallgatók 93% -át foglalkoztatja, vagy a diploma megszerzésétől számított hat hónapon belül további tanulmányokat folytatMagas kapcsolattartási idő - minden modul tartalmaz egy 2 órás előadást (kb. 150 diák), majd minden egy héten 1 órás szeminárium / tutorial (30-as méretű felső osztály).Ösztöndíjak állnak rendelkezésre a kiemelkedő hallgatók számáraLeírás... [-]
Egyesült Királyság Swansea
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

Szerezzen szakértői képzést a fejlett pszichológiai kutatási módszerekről, és alap- és alkalmazott kutatási projekteket hajtson végre a legkülönfélébb területeken ezzel a ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Szerezzen szakértői képzést a fejlett pszichológiai kutatási módszerekről, és alap- és alkalmazott kutatási projekteket hajtson végre a legkülönfélébb területeken ezzel a mesterképzéssel.

Meg fogja tanulni egy sor kutatási eszköz használatát, például adatbázisok, statisztikai szoftverek és számítógépes programok használatát, és széles körű gyakorlati kutatási készségeket fejleszt majd bármilyen környezetben történő alkalmazásra, ahol az emberi viselkedés fontos.

Fejleszti a tudományos módszer természetének és korlátainak, valamint a fő alternatíváknak a lelki megértését, valamint a pszichológiai és magatartástudomány alapjául szolgáló történelmi, elméleti és filozófiai kérdések ismeretét.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

Az MSc matematika és számítástechnika pénzügyek célja, hogy megfeleljen a kereslet a speciálisan képzett matematikusok a világ pénzügyi és biztosítási piacokon. ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Az MSc matematika és számítástechnika pénzügyek célja, hogy megfeleljen a kereslet a speciálisan képzett matematikusok a világ pénzügyi és biztosítási piacokon.

A bankoknak sürgõsen szükségük van fejlett matematikai készségekkel és a turbulens pénzügyi piacok vállalati szintû megértésének fejlesztésére képes alkalmazottakkal.

Tanulja majd a matematika és a számítástechnika különböző elemeit, és fejleszti kutatási, projektmenedzsment és írásbeli kommunikációs készségeit.

Széles körű szakértői támogatásunk révén a disszertáció kitűnő alapot teremt jövőbeli karrierjéhez.

A diploma megszerzése után Ön egy hozzáértő és szakosodott matematikus lesz, akinek bizonyított képessége van arra, hogy önállóan megvalósítson egy jelentős projektet, és bármilyen szervezetben komoly változást hozhat.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

Az energiamérnök és a fenntartható energia MSc felkészíti a félvezető eszközök és technológiák, a fejlett teljesítmény-elektronika és a fejlett energiarendszerek alapos i ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Az energiamérnök és a fenntartható energia MSc felkészíti a félvezető eszközök és technológiák, a fejlett teljesítmény-elektronika és a fejlett energiarendszerek alapos ismeretével.

Megtudhatja továbbá a megújuló energia előállításának technológiáit, a széles sávú elektronikát, az energiatermelést, a napelemeket és a bioüzemanyagokat.

Az üvegházhatású gázok kibocsátásával és a globális felmelegedéssel kapcsolatos növekvő aggodalmak azt mutatják, hogy az energiatermelés és a fenntartható energia kérdése soha nem volt fontosabb.

Miért az energetika és a fenntartható energia a Swanseában?

A Műszaki Főiskola elismert globális hírnevet szerzett magának az úttörő kutatás és oktatás terén az elektromos és elektronikai energia, valamint a fejlett félvezető anyagok területén.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

Az MSc Strukturális Mérnöki tanfolyamon résztvevő hallgatók mélyreható ismeretekkel és hagyományos és innovatív ötletekkel és technikákkal lesznek ellátva, amelyek lehető ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Az MSc Strukturális Mérnöki tanfolyamon résztvevő hallgatók mélyreható ismeretekkel és hagyományos és innovatív ötletekkel és technikákkal lesznek ellátva, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a strukturális mérnöki problémákra megbízható megoldásokat dolgozzanak ki.

Ez a strukturális tervezés sokrétű jellegét fedi le a mechanika, az anyagok, a szerkezeti elemzés és a szerkezeti tervezés ismereteinek integrálásával. A program kiterjed majd a legújabb műszaki trendekre a polgári és szerkezeti tervezésben, beleértve a fejlett számítási modellezési készségeket, és széles körben lefedi a nagyszabású infrastrukturális munkák során felmerülő technikai kihívásokat és megoldásokat.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Swansea University

Az MSc Construction Engineering kurzus hallgatóinak alapos ismereteket és ismereteket kell kapniuk a bevezetett és innovatív ötletekről és technikákról, amelyek lehetővé ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A szerkezetmérnök szerepe egyre növekszik a társadalom számára, mivel a népesség növekszik, és a világ összekapcsolódik. A felhőkarcolók magasabbak, a hidak pedig hosszabbak. A zöld energia forradalma megköveteli az energiatermelő infrastruktúra szerkezetét, hogy ellenálló képességet alakítson ki a zord környezetben, például erős szélben vagy mélytengeri területeken. Az építőipar, mint a szén-dioxid-termelés legfontosabb hozzájárulása (a globális kibocsátás 10% -a) az építőmérnököktől függ az energiahatékony épületek tervezésében, megfelelő anyagok felhasználásával az ágazat környezeti hatásainak minimalizálása érdekében.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK
SA2 8PP Swansea, Wales, Egyesült Királyság