Swansea University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Világszínvonalú egyetem

A Swansea Egyetem olyan kutatóközpontú egyetem, amely 1920 óta különbséget tesz. Az egyetemek közössége felderít és felfedez, és kiváló oktatási és kutatási egyensúlyt kínál, melyet irigylésre méltó az életminőség.

Az Egyetem óriási növekedésnek örvendett, és elértük azt a törekvésünket, hogy a legjobb 30 kutatóegyetem legyen, és a 2014-es kutatási kiválósági keretbázist a Nagy-Britanniában a 26. helyről nyerte el 2008-ban.

Továbbá egy ambiciózus Campus Fejlesztési Program is folyamatban van - az egyik legnagyobb tudásgazdaság-projekt az Egyesült Királyságban és az öt legjobb Európában.

Ez magában foglalja a Bay Campus létrehozását, egy új, 450 millió font sterling fejlesztést a város keleti megközelítésében, meglévő Singleton Park Campusunk átalakításával együtt.

A Swansea multikulturális kettős campus közössége globális perspektívát és lehetőségeket kínál az olyan képességek megszerzéséhez, amelyek egy életen át tartanak.

Igaz, hogy 1920-ban a Swansea Egyetem ipari alapítóinak látta:

  • Olyan környezetet kutatási kiválósági kutatási azaz a világ vezető, globálisan együttműködő és nemzetközileg elismert;
  • Deliver kitűnő tanuló tapasztalat, a kutatás-vezette és a gyakorlat-központú tanítás a legjobb minőségű, hogy termel globális diplomások képzett és felszerelt megkülönböztetett személyes és szakmai megvalósításához;
  • Használja a kutatási ereje, az iparággal és globális, hogy a gazdasági növekedést, elősegíti a jólétet, gazdagítják a közösségi és kulturális életének Wales, és hozzájáruljon az egészségügyi, szabadidős és a polgárok jóléte szempontjából.

Egy úttörő együttmûködés jelzõje

A 2014-es kutatási kiválósági keretrendszerben a Swansea Egyetem elkötelezte magát amellett, hogy UK top 30 kutatóintézetévé váljon.

A 26-os REF rangsorunk volt a "legnagyobb ugrás a kutatás-intenzív intézmények között", a Times Higher Education szerint. Most, amikor az egyetem közeledik az évszázados évhez 2020-ig, új célok vannak. Ezek a következők:

  • Legyen az Egyesült Királyság felső 30 rangú egyeteme 2018-ig
  • Folytassa ambiciózus bővítési terveinket
  • Kiterjeszti globális elérhetőségünket; és
  • Közelebb léphetsz ahhoz, hogy a világ egyik legnagyobb 200 egyetemévé válj.

A 2014-es REF-ben a Swansea kutatási eredményeinek minõségét hat Russell Csoport egyetemével végezték el. A kutatás hatására szintén a 22. helyen szerepeltünk.

Hiszünk abban, hogy ...

Egyenlő lehetőség

A Swansea Egyetem olyan átfogó és támogató munkaképes és tanulási környezetet biztosít, amely mentes a tisztességtelen megkülönböztetéstől, és lehetővé teszi a személyzet és a hallgatók számára, hogy teljesítsék személyes lehetőségeiket.

Az Egyetem Esélyegyenlőségi csapata aktívan támogatja a személyzetet és a hallgatókat az esetleges akadályok azonosítása és megszüntetése érdekében, és biztosítja, hogy az Egyetem egyenlő esélyt kínál minden személyzetnek és diákoknak, függetlenül a fajoktól, a nemtől, az életkoruktól, a fogyatékosságtól, a szexuális irányultságtól, a vallástól és a hittel szemben. a terhesség és a szülési státusz, illetve a házasság és a civil társas viszony.

A folyamatban lévő egyetemi egyenlőségi projektek közé tartozik az Athena SWAN, a Munkahelyi Egyenlőségi Index, a Race Charter Mark és a Stonewall Egyetemi Útmutató (AKA Gay By Degree). További információk találhatók az Equal Opportunities weboldalakon.

A méltóság a munkahelyen és a tanulmányok során

A munkahelyi méltóság és a tanulmányi politika elősegíti az egyetem hallgatóinak és munkatársainak méltóságát azáltal, hogy kiküszöböli a támadó viselkedés minden formáját, és létrehoz egy olyan munkaképes és tanulási környezetet, amely mentes a zaklatástól és az agressziótól. Az egyetem tagjai méltóságát és tiszteletét, és védeni kell a munkahelyi és tanulmányi zaklatásoktól és megfélemlítésektől.

A walesi nyelv támogatása

Elkötelezettek vagyunk a walesi kultúra és a walesi nyelv aktív támogatásával, előmozdításával és gazdagításával.

Vizsgálatunk részeként célunk, hogy fokozzuk hallgatói tapasztalatunkat a megnövekedett esélyekkel, hogy tanulmányozzuk a walesi médiumot és javítsuk a rendelkezésünket.

Az egyetem minden tagjának lehetőségeit is megnöveljük, akik a walesi nyelvet használhatják, és így erősíthetik az egyetem Walesben uralkodó képet kétnyelvű intézményként.

Mások életének gazdagítása

A Discovery egy önkéntes által vezetett, jótékonysági szervezet, amelynek célja a Swansea-i emberek életének gazdagítása. A szervezet olyan közösséget irányoz elő, ahol az embereket egyenlőnek tekintik, és nem hátrányos megkülönböztetés vagy a társadalom hátrányos megkülönböztetése.

A felfedezés célja:

  • Gazdagítsák az emberek életét Swansea-ban, hogy teljesíthessék potenciáljukat, mint felhatalmazott egyéneket, valamint a csoportok és közösségek tagjaként.
  • Új tapasztalatokat és lehetőségeket kínálnak a diákok által vezetett tevékenységek széles skáláján keresztül a közösségben, ami növeli a kölcsönös megértést és az egyenlőséget.
  • Aktívan támogassák a tanulókat, hogy tisztában legyenek a személyes fejlődésük és az önmagukra és a mások életére gyakorolt ​​hatással a közösségi alapú tevékenységekben.

Egészséges egyetem

Swansea-t az Egészségügyi Világszervezet "Egészséges Városok" egyikének nevezték el, csatlakozva egy olyan városok elitcsapájához, amelyek együtt dolgoznak a helyi közösségek egészségének javításában. Hasonlóképpen, a Swansea Egyetemet Egészséges Egyetemnek nevezték el, és egy egészséges hálózatot hoztak létre az egyetemen, amelynek feladata az egyetemi közösség egészségének és jólétének növelése.

Nemzetközi diákok

A Swansea Egyetem a World Top 200 egyetemeként ismerik el a nemzetközi hallgatókat, és üdvözöljük a nemzetközi diákok pályázatait a világ minden tájáról.

Bemutatjuk nemzetközi diákjainknak az alkalmazások online alkalmazási rendszerén keresztül történő alkalmazását. A Swansea Egyetemen végzett alapképzésre vagy posztgraduális alkalmazásra vonatkozó további információkért kérjük, látogasson el az alkalmazás oldalain.

Helyszínek

Swansea

Address
Swansea University
Singleton Park
Swansea
SA2 8PP
Wales, UK

SA2 8PP Swansea, Wales, Egyesült Királyság

Dubai

Address
University of Bradford Regional Hub, Dubai
Block 2A - F164
Dubai Knowledge Village
P.O. Box 501723
Dubai, U.A.E

Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek

Programok

Executive kurzusok
MA