Hivatalos Leírás

Nottingham Egyetem: Műszaki Kar

AMérnöki Kar a NottinghamVilágklasszis kutatása, inspiráló tanítása és változatos tudományos közössége.

Azáltal, hogy csatlakozol hozzánk a Nottingham-ben, a világ minden tájáról több mint 150 különböző országból származó diákok közösségéhez tartozol.

 • Az Egyesült Királyságban a kutatási teljesítmény az Egyesült Királyságban a REF 2014-ben, a brit kutatási kiválósági keretben
 • A mérnöki kutatások több mint 98% -a nemzetközi színvonalú, 85% -a világelső vagy nemzetközileg kiváló (REF 2014)
 • A 10 legnépszerűbb mérnöki kar: A felsőoktatási világ egyetemi ranglistája 2017
 • A Nottingham az Egyesült Királyság legmagasabb 10-es pozíciója a gépipar és a villamosmérnök (QS World Rankings 2017)

Megtalálja a kari egy barátságos és támogató munkahelyi környezet. Majd a munka mellett kreatív és inspiráló az emberek, akik alig várják, hogy megosszák egymással tapasztalataikat.

Elkötelezettek vagyunk a tehetséges emberek támogatása és az ipar, a finanszírozó szervek és a kormányzati szervek közötti partnerségek kialakításában, annak érdekében, hogy olyan pozitív környezetet teremtsünk, ahol a felfedezés, az ösztöndíj, az innováció, a kereskedelmi hasznosítás és a közvélemény elkötelezettsége fellendül. A kar több száz élő kutatási projektben vesz részt, és szorosan együttműködik az iparral. Gyakorlati célunk és megközelítésünk segíthet abban, hogy olyan tudással és készségekkel rendelkezzenek, amelyekre a posztgraduális kutatásra vagy a világ bármely pontján a mérnöki karrierre kell törekedni.

Tanulmányozásával a Nottingham lesz:

 • Fejlett csúcsminőségű piacképes készségek kifejlesztése
 • Tanítson meg kivételes és magasan idézett oktatók, gyakran a világ vezetői a saját területén
 • Legyen részese egy globális posztgraduális közösségnek, amely az Egyesült Királyság, Kína és Malajzia nemzetközi egyetemek hálózatával rendelkezik
 • Pályakezdő nemzetközileg elismert és elismert képesítéssel

Akadémikusokat tanítanak, akik szenvedélyesen ismerik szakterületüket, és elkötelezettek a következő generációs jövőbeli mérnökök, építészek és kutatók fejlesztésében. Mint a posztgraduális hallgató a kar, akkor hozzáférést biztosít egy lenyűgöző csomag létesítmények és erőforrások támogatása tevékenységek különböző szakterületeken.

Számos kurzusunkat szakmai testületek akkreditálják, és sok kutatási projektünk multidiszciplináris jellegű, amely az egyetem, a kutatóintézetek, az ipari partnerek és a kormányzati szervek széles skáláját egyesíti, hogy új megoldásokat dolgozzon ki a globális problémák kihívásaira.

2012-ben nyitottuk meg az Aerospace Technology (IAT) Intézetet, amely a Marie Curie Innovatív Doktori Programot szervezi, amely a holnapi légi közlekedés tervének megvalósítására összpontosít. A Creative Energy Homes egy hét házfejlesztés, amely élő kísérleti helyet biztosít a vezető cégek számára, hogy együttműködjenek az egyetemmel az energiahatékony technológiák épületekbe való integrálásának vizsgálatához.

Kutatási erősségeink közé tartozik az összetett anyagok, az adalékanyaggyártás és a 3D nyomtatás, az energia, a fenntarthatóság és az űrkutatás. Az egyik legnagyobb teljesítményelektronikai kutatócsoport és az egyik legnagyobb adalékanyaggyártó kutatócsoport a világon.

A University of Nottingham

 • Az ausztrál Teaching Excellence Framework (TEF) 2017 kitüntetett oktatói számára arany minősítést kapott
 • Az egyik leginkább célzott egyetem az Egyesült Királyságban a posztgraduális munkaadók körében (az 1. számú legmeghatározóbb egyetem (2014-ben a posztgraduális piac) és a második leginkább célzott egyetem (a diplomák 2015-ben és 2016-ban) - High Fliers Research)
 • Nevezett egyetem az év a Graduate Employment a Times és a Sunday Times Good University Guide 2017

A Nottingham Egyetem Angol Nyelvi Oktatási Központja (CELE) magas színvonalú angol nyelvtudást és tanulmányi készségfejlesztést és támogatást nyújt a hallgatók tanulmányai előtt és alatt.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez a kurzus arra összpontosít, hogy a környezetvédelmi megfontolások az élvonalban az építészeti tervezés. ... [+]

Ez a kurzus célja, hogy a tervezők rendelkezzen a szükséges készségekkel ahhoz, hogy a tervezési folyamat korai szakaszában integrálja a környezettervezési elveket, lehetővé téve számukra, hogy igazán fenntartható épületeket biztosítsanak.

A 12 hónapos kurzus az építészet és a fenntartható tervezés egy tervezési alapú mesterfokozatot, amelyet arra terveztek, hogy fejlett képzést biztosítson az integrált környezettervezés és fenntarthatóság az építészetben. Elsősorban az építészmérnökök és az építőipar szakemberei számára készült, akik szeretnék bővíteni tudásukat a fenntartható épülettervezésben és a környezeti tervezési elvek és gyakorlatok alkalmazásával az építészeti projektekben.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez a kurzus középpontjában a kreatív design a közvilág, a városi területek és a városok, ötvözve az innovatív design, a kérdések a fenntarthatóság és a legújabb kutatások ... [+]

A 12 hónapos MArch Sustainable Urban Design tanfolyam a városi területek és városok tervezésére összpontosít, és egy kutatási és projektalapú program. A tanfolyam célja, hogy városaink minőségét javítsa azáltal, hogy újszerű kapcsolatot teremt a legújabb elméleti kutatásokkal a városi forma felépítésével és a városi helyek létrehozásával kapcsolatban, hogy megfeleljen a legfontosabb lehetőségeknek és kihívásoknak.

A program a tanszéken dolgozó akadémikusok kutatási és gyakorlati szakértelmére támaszkodik. Ide tartoznak a nemzetközileg elismert könyvek és folyóiratok szerzői a várostervezésről és a kapcsolódó területekről, valamint jelentős nemzetközi gyakorlati tapasztalattal, amely tájékoztatja a programot.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez a kurzus középpontjában a speciális építészeti ismeretek és a fejlett tervezési technikák és technológiák. ... [+]

A 12 hónapos MArch Architecture Design kurzus a speciális építészeti ismeretek és a fejlett tervezési technikák és technológiák fejlesztésére és alkalmazására összpontosít.

Ezt a kurzust eredetileg úgy alakították ki, hogy válaszoljon az épületek szakmai beszerzésének növekvő versenyére, valamint az építészeti kiválóság iránti törekvés iránti növekvő igényekre. Lehetőséget kínál arra, hogy az építészeti vagy várostervezésre, a humán tudományokra, a környezettervezésre és a technológiára koncentráljon, magas szintű kifinomultságra, anélkül, hogy egyetlen szakterületen kellene dolgoznia.

Legfontosabb tényeketFeladatának részeként az Építészeti és Épített Környezetvédelmi Minisztérium fejleszteni fogja a szakképzettségét és a környezet gyorsan változó világában szükséges környezetvédelmi hozzáállást.A tanszék erős együttműködési kapcsolatokat tart fenn a tengerentúli intézményekkel.Ez az interdiszciplináris program osztozik modulok más posztgraduális kurzusok az osztályon belül.... [-]
Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez a kurzus középpontjában az anyagok és a technológia szerepe és alkalmazása a kortárs építészet kialakításában. ... [+]

Ez a 12 hónapos MArch Architectural Design és Build a formatervezés és a fizikai térbeli teremtés közötti kapcsolatokra koncentrál. A tanfolyam feltárja a gyártás és a termelés természetét, mivel az építészeti tervezés és gyakorlat.

A kurzus célja annak biztosítása, hogy a diákok megismerjék az építészetet azáltal, hogy az alkalmazásuk során gyakorlati ismeretekkel, anyagokkal megértsék az anyagokat, és végül kritikus választ adnak a tervezési döntések emberekre és helyekre gyakorolt ​​hatásairól.

Ennek a kurzusnak az egyik legfontosabb vonása az 1: 1 méretarányú tervezési ötletek kidolgozása, és az építészettudósok integrációja különböző háttérrel és tapasztalati szintekkel jár.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez a kurzus speciális technikát, humán tényezőket és irányítást biztosít az additív gyártás szempontjából. ... [+]

Ez a posztgraduális kurzus az adalékanyaggyártásban és a 3D nyomtatásban olyan fejlett készségekkel és ismeretekkel látja el Önt, amelyek iparági szakmai vagy kutatóvá válnak ebben az izgalmas és bővülő területen.

A Nottingham ipari kapcsolatait és kutatási erősségeit előnyben részesítheti a fejlett gyártásban, például az Advanced Manufacturing (IfAM) Intézetben.

Hozzáférést kap az additív gyártási laborokhoz és létesítményekhez az új Advanced Manufacturing épületben, valamint a Coates Building L2 laborban. Az akadémiai felügyelet a Jubilee Campuson, valamint a University Park egyetemen végzett mérnöki karon is elérhető lesz.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez az új kétéves MSc kurzus két féléves tanított modulokból áll, amelyet egy évig tartó projekt valósít meg. Ahol lehetséges, a projekt az iparral együttműködve fog megva ... [+]

Ez a program célja, hogy kiterjessze korábbi tanulmányaidat, és megismerkedjen azzal a lehetőséggel, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzen egy kiterjedt iparilag releváns kutatási projektben, amely lehetővé teszi, hogy szakemberként szerezzen munkát ezen a területen. A rugalmasság érdekében a kurzus az opcionális modulok széles választékát is kínálja.

Tapasztalatot szerezhet az akadémiai és ipari kutatók által tapasztalt problémák típusairól mind tanított tanfolyamokon, mind projektmunkákon keresztül. Írásos előadásokat tartanak a tanfolyam különböző szakaszaiban.

Jelentős kiterjesztett egyéni projekt fog megvalósulni, fejleszti önálló önálló tanulásban való részvételének képességét, és előkészíti Önt posztgraduális kutatásra vagy karrierlehetőségre az iparban. A projekt az Ön írásos értekezésének alapját fogja képezni. Ön is fejleszteni képes logikusan és kritikusan gondolkodni, problémamegoldó készségeket szerezni, megfelelő eszközökkel és szoftverekkel válik kompetens felhasználókká, és eredményesen kommunikálhat.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez a kurzus széleskörű és mély megértést nyújt a műszaki anyagok feldolgozásának, természetének és tulajdonságainak. ... [+]

Tanfolyam tartalom

Az MSc Advanced Materials jófokú rugalmasságot nyújt az alapvető kötelező modulok és a választható modulok kombinálásával - ez azt jelenti, hogy olyan tanulási programot hozhat létre, amely tükrözi érdeklődését.

A kurzus magában foglalja a 120 kredit alapvető és opcionális tanított modulok mellett egy 60 kredit nagy egyéni kutatási alapú projekt nyert időszakban. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a modulok változhatnak.

A mag és az opcionális modulok keveréke révén a következőket fejleszti:

Az alapelvek ismerete és megértése, valamint a szükséges háttérismeret.Az ipar számára releváns fejlett gyártási technológia ismerete és megértése.Az anyagok mechanikai tulajdonságainak, mikroszerkezetének és feldolgozási történetének összefüggéseinek megértése.Az ötletek hatékony terjesztése az írásos jelentésekben, szóban és prezentációk révén csoportok számára.Képesség gyakorolni az eredeti gondolatot.Egyéni projekt tervezése és vállalása.Képesség megérteni és alkalmazni az iparág széles körében gyártott anyagok elméletét, módszereit és gyakorlatát.Interperszonális, kommunikációs és szakmai készségek.... [-]
Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 hét
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Erős alapot nyerhet a modern biotechnológiai technológiában. ... [+]

Ez a 12 hónapos kurzus célja, hogy tudományos és mérnöki végzettségeket kínáljon a sokféle háttérrel, amelyek szilárd alapokon nyugszanak a modern biotechnológiai technológiákban, valamint a biomechanikában és a bioméretekben, a bioimaging és a biosenzimek és a különböző emberi rendszerek digitális modellezésének lehetőségeivel diákok egy ipari, klinikai vagy kutatási környezetben való karrierhez.

Ez a kurzus két szorosan kapcsolódó bioengineering mesterkurzus, amely egy közös magból áll, és képes arra, hogy a bioengineering egyes aspektusaira összpontosítson.

A kurzus szélesebb körű, mint a másik kapcsolódó kurzus, lehetővé téve a diákok számára, hogy válasszanak modulok kapcsolatos bioméret, biomechanika és a digitális modellezés.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Erős alapot nyer a modern biotechnológiai technológiában, elsősorban a bioméreteket és a biomechanikát illetően. ... [+]

Ez a 12 hónapos kurzus célja, hogy tudományos vagy mérnöki diplomások a különböző háttérrel, szilárd alapot a modern biotechnológiai technológiák, valamint a hangsúlyt a biomechanika és a bioméret. Ez a kurzus felkészíti a hallgatókat egy ipari, klinikai vagy kutatási környezetben, önálló tanulásban, posztgraduális kutatásban vagy karrierben az iparban vagy a kórházakban.

Ez a kurzus egyike a két szorosan kapcsolódó biotechnológiai mesterképzésnek, amelyek egy közös magból állnak, és képesek arra, hogy a biotechnológia konkrét szempontjaira koncentráljanak.

Ez a multidiszciplináris MSc a bioengineering gyakorlati és elméleti aspektusa, beleértve:... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez a kurzus az Üzleti Iskolával együttműködve az új technológiák értékesítésére összpontosít. ... [+]

Ez a 12 hónapos kurzus lehetőséget ad arra, hogy megszerzi az elektromos és elektronikus mérnöki új technológiák kifejlesztéséhez és forgalmazásához szükséges készségeket.

Ez a kurzus összefogja mind az Elektrotechnikai és Elektronikai Tanszék, mind a Nottingham Egyetem Üzleti Iskola erejét és erőforrásait.

Mivel Önnek felbecsülhetetlen értékű tapasztalata lesz a technikai ötlet kereskedelmi megvalósításához szükséges lépések megtételére, ez a program kitűnő alapot nyújt azoknak a mérnököknek, akik ötletüket vagy diplomásukat kívánják forgalmazni, akik szeretnék felfedezni a kereskedelmi élet izgalmas világát.

Legfontosabb tényeketEz a kurzus együttműködése a BME és a Nottingham Egyetem Üzleti Iskola, a vezető menedzsment-központ, hatodik helyet az Egyesült Királyságban a kutatási teljesítmény.A BME 3. helyezést ért el az Egyesült Királyságban a REF 2014, a British Government Research Excellence Framework (REF 2014) kutatási teljesítményéért. A mérnöki kutatások több mint 98% -a nemzetközi minőségben rangsorolható, 85% -a világelső vagy nemzetközileg kiváló.Tanfolyam részletei... [-]
Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez a kurzus egy széles körű MSc, amely számos lehetőséget kínál a szoftverfejlesztés és a hardveres elektronikus rendszertervezés között. ... [+]

Ez a 12 hónapos MSc az elektronikus kommunikáció és számítástechnika lehetővé teszi a tanulmány különböző témák, beleértve az elektronikus tervezés, kommunikáció és szoftverfejlesztés.

A kurzus széles körű ismereteket nyújt az elektronikus mérnöki tudományok művészetéről, valamint az elektronikus mérnöki és kommunikációs rendszerek korszerű technikáit lefedő témák alapos tanulmányozására.

Célunk, hogy segítsünk Önnek abban, hogy professzionálisként dolgozhasson, megkönnyítve a diszciplína egyezményeit, és készen áll az elektronikus mérnöki kutatások bármely területének kezelésére.

Legfontosabb tényeket

A diákok tapasztalatot szereznek az akadémiai és ipari kutatók által tapasztalt problémák típusárólEzt a kurzust az IET (Institute of Engineering and Technology) akkreditálja, hogy megfeleljen a Chartered Engineer további tanulási követelményeinek.Tanfolyam részletei... [-]
Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez a kurzus megvizsgálja a tudás és készségek szükségesek a termékek és a környezet emberi szempontból. ... [+]

Ez az MSc az emberi tényezők és az ergonómia célja, hogy felkészítse a hallgatók a szükséges ismeretek és készségek tervezése termékek, munkahelyek / feladatok és a környezet az emberi szempontból. Ha érdekli az emberek, a technológia és a design, akkor ez lehet a tanfolyam az Ön számára.

Ebben a kurzusban megismerkedhet egy sor emberi tulajdonsággal (fizikai, kognitív, szociális és érzelmi), amelyek a munkahelyekkel, környezetekkel, termékekkel, szolgáltatásokkal és más emberekkel való kölcsönhatásainkra vonatkoznak. Ön végzős posztgraduális képesítést, amely egyre inkább kívánatos az iparban, és biztosítja a szükséges ismereteket és készségeket, hogy foglalkozzon emberi tényezők kérdéseit a 21. században.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez a több egyetemes partnerségi tanfolyam szilárd alapokat nyújt a hatékony fosszilis energia technológiák terén. ... [+]

Ez az MSc kurzus része a Midlands Energy Graduate School (MEGS), a partnerség Nottingham, Birmingham és Loughborough egyetemek. A diákok egyedülálló lehetőséget kapnak arra, hogy modulokat vegyenek fel a partneregyetemeken, és tanulmányozzák a többi egyetem egyetemi hallgatói mellett a legjobb kutatást, forrásokat és támogatást az egyetemeken. A vizsgált modulok az egyes egyetemek által kínált akadémiai specializációt képviselik, és a nyilvántartásba vett egyetemen végzett kutatási projekt a fosszilis energiatechnológiák sajátos szempontjaira összpontosít.

Tanfolyam részletei

Minden egyetem egy másik területre szakosodott:

Birmingham specializálódott a kémiai reakciók, a növénytervezés és a szén-dioxid-leválasztási technológiák kezelésében.A Loughborough az energiatermelés és a magas hőmérsékletű alkalmazások anyagtechnológiájára szakosodott.Nottingham az égéstechnológiákra, az energiatermelésre, a környezetvédelemre és a szén-dioxid-leválasztásra összpontosít.... [-]
Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez a kurzus célja, hogy lehetővé tegye a tudomány és a mérnöki diplomások számára, hogy értékelje a különböző energiaellátási lehetőségeket és elemezze a fenntartható ene ... [+]

Ez a 12 hónapos kurzus célja, hogy lehetővé tegye a tudomány és a mérnökök számára, hogy értékeljék a különböző energiaellátási lehetőségeket. A diákok átfogó ismereteket szereznek a modern fenntartható, megújuló és hagyományos technológiák széles körű alkalmazásokat.

Az energiaágazat egyre növekvő készséghiánya miatt, különösen a feltörekvő energetikai technológiákban, az ipar szakosodott és multidiszciplináris képességű diplomásokra van szüksége. Az energetikai technológiák és gyakorlati mérnöki ismeretek széles körű megértése az egész tanfolyamon keresztül valósul meg.

Legfontosabb tényeketEzt a kurzust a Gépészmérnöki Intézet akkreditáljaProjektmenedzsmentet nyújt a Project Organisation és Design modul részeként, valamint a pénzügyi értékelést az Energy Systems teljesítmény- és értékelés modul részeként.... [-]
Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez a kurzus az Ön rendelkezésére áll a fejlett készségek a megújuló energia, az energiahatékonyság és az üzleti. ... [+]

Az MSc fenntartható energiát és vállalkozást kínálja a Department of Architecture és az Épített Környezet együtt a Nottingham University Business School. Ez a képzés biztosítja a hallgatók a fejlett készségek a megújuló energia, az energiahatékonyság és az üzleti.

A kurzus célja a diákok számára, akik háttérrel a mérnöki (pl. Gépészmérnöki, vegyészmérnöki, energetikai stb.) Vagy tudomány (fizika, kémia, környezettudomány) vagy közgazdaságtan.

A tanfolyam alkalmas az építészmérnöki, földrajzi, üzleti, menedzsment vagy egyéb hasonló témákban részt vevő pályázók számára is, akik bizonyítják az alapvető matematikai készségüket, valamint az alapvető ismereteiket vagy tapasztalatukat az energia területén.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez a kurzus azt vizsgálja, hogy a megújuló és fenntartható energiatechnológiák hogyan tudnak környezetbarát épületeket létrehozni. ... [+]

Az MSc fenntartható építési technológia kifejezetten az építészmérnökök, az építészeti környezettervezés, az építészet és más kapcsolódó tudományok diplomások számára készült.

A kurzus gondosan felépítésre került, hogy megfeleljen azoknak az érdekeknek és készségeknek, akik kapcsolódnak az épülettervezéshez és a technológiához, valamint az épületenergiához és a környezetvédelmi teljesítményhez.

Az erős hangsúly a megújuló és fenntartható energiatechnológiák épületekben való sikeres integrációjára irányul, amely megköveteli a tervezés és a technológia megértését, és ezáltal az építészet és a műszaki tervezés szoros együttműködését.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez a kurzus fejlett tudást biztosít a gépészet számára, amely egy speciális specializációhoz kínál streameket. ... [+]

Ez az MSc kurzus lehetőséget kínál arra, hogy tanulmányozza a gépészmérnöki szakterületeket, amelyek kiterjednek a mérnöki tudományokra, a tervezésre és a technológiára.

Ezen a széles alapon építve számos olyan folyamatot kínálunk, amelyek lehetővé teszik, hogy szakosodjon egy adott területen, beleértve az űrkutatást, a gépjárművet, a biomérnököket, az anyagokat és a gyártást. Ezek a folyamatok a legfontosabb kutatási és tudományos erősségeinken, valamint az erős ipari kapcsolatokon alapulnak.

A modulokat és projekteket a területen nemzetközileg elismert szakemberek szállítják, ideértve az iparági szakértőktől érkező speciális előadásokat is.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez a kurzus középpontjában a környezeti értékelés, az erőforrás-gazdálkodás, a folyamat-műszaki tervezés és a technológia. ... [+]

Az MSc Környezetvédelmi Mérnöki kurzus magasan alkalmazható diplomások, akik vezető szerepet töltenek be és vezetők szolgálják a környezetvédelmi igényeit a feldolgozó iparágak. A program olyan környezeti problémákat vizsgál meg, mint a mérgező hulladékok, a levegőszennyezés, a hulladékkezelés, az energiahatékonyság, a szennyezett területek és a víz, valamint a folyamatmérnöki tervezés, a környezeti vizsgálat, az erőforrás-gazdálkodás és a technológiai innováció magas szintű kompetenciáját.

A kurzus kínál a hallgatók BEng, BSc vagy nem akkreditált mérnöki végzettséggel szükséges készségek ahhoz, hogy jogosultak Chartered Engineer státusza.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

A két Pathways , a fenntartható autópályákon vagy a fenntartható vasutaknál elérhető, ez az egyéves, teljes munkaidő folyamatosan közel áll a mérnöki gyakorlathoz. Célja, ... [+]

Ennek a kurzusnak két különböző Pathways ; Fenntartható autópályák és fenntartható vasutak.

Az autópálya-tervezés az autópályák tervezésével, tervezésével, építésével, karbantartásával és üzemeltetésével foglalkozik, beleértve a jármű-, kerékpár- és gyalogos autópályákat, valamint hatékony irányítását. Mindezt el kell érni a lehető legrugalmasabban.A vasútépítés a vasút tervezésével, tervezésével, építésével, karbantartásával és üzemeltetésével foglalkozik, amely kiterjed a gyorsszállítási (villamos) rendszerekre és hatékony irányításukra. Mindezt el kell érni a lehető legrugalmasabban.

Mindkét Pathways ezen az MSc programon radikális, gyakorlati megközelítést alkalmaz, összekötve a hagyományos tanítást szorosan a közel valós életút és vasúti mérnöki problémákkal. A technikai tudást és készségeket biztosítja az analitikus, döntéshozó és kritikus hatáskörök kifejlesztéséhez, amelyek fenntartható módon, valódi, gyakorlatias autópályák és vasúti mérnöki problémák megoldásához szükségesek. Segítséget nyújt az átruházható készségek fejlesztésében, amelyek sikeres pályafutáshoz vezethetnek az autópályán vagy a vasútépítésben.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez a kurzus középpontjában a megújuló energia és a fenntartható technológiák integrálása a kényelem és az éghajlat javítása érdekében. ... [+]

Az MSc Megújuló Energia és Építészet egy multidiszciplináris kurzus a világméretű integráció a megújuló energia, a fenntartható energia és az építési technológiák a helyszínen tervet és az épület formája, a szövet és a szolgáltatások középpontjában az éghajlat és az emberi kényelem, az építészeti és mérnöki technikák és erőteljes számítógép és laboratóriumi szimulációk.

Ez a nemzetközi tanfolyam gondosan felépítésre került, hogy megfeleljen azoknak az érdekeknek és készségeknek, akik kapcsolódnak az épülettervezéshez és a technológiához, valamint az épületenergiához és a környezeti teljesítményhez. A pályázók különböző háttérrel rendelkeznek, beleértve az építészetet, a mérnöki (gépészeti, polgári / szerkezeti, villamos és épületgépészeti), várostervezés / várostervezést.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

A lengyelországi és a nottinghami Wroclaw-i székhelyű kurzus a távközlési technológia fejlett képzését biztosítja. ... [+]

Az Msc Modern Telecommunications egy közös kurzus az Elektromos és Elektronikai Tanszék között a Nottinghami Egyetemen, az Egyesült Királyságban és a Wroclawi Műszaki Egyetemen, Lengyelországban.

Legfontosabb tényeketA kurzus biztosítja a technikai tudást és készségeket, hogy felkészítse Önt egy vezető karrier a kommunikáció, az elektronikus vagy fotonikus mérnöki és számítástechnikai.A Nottingham-i Egyetem elismert, hogy arany szabványt ad a Teaching Excellence Framework (TEF) számára, amelynek célja a kiváló tanulás és tanítás elismerése és jutalmazása.Tanfolyam részletei

A kurzus három félévre tagolódik, januárjában Wroclawban kezdődik és szeptember második felében Nottinghambe költözik. A harmadik félévben visszaadja Wroclawba, hogy vállalja kutatási projektjét.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Január 2020
Angol
Nappali
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez a tanfolyam jó minőségű földmérési és pozícionálási és térinformatikai elemzést és irányítást eredményez. ... [+]

Az építőipari világ folyamatos igényeivel és a kommunikáció, a közművek és a közlekedés támogatására szolgáló infrastruktúra fejlesztésével szükség van a mérnökök felmérésére.

A mérnöki felmérő szakismeretei és ismeretei gyakran az első tervezési szakaszoktól kezdve szükségesek az építési szakasz végéig egy projekt végéig. A mérnöki felmérő szerepe tehát nem áll meg, mivel a rövid vagy hosszú távú mozgás vagy az épületek deformációjának megfigyelése épületekre vagy talajra lehet szüksége biztonsági vagy egyéb célokra

Ez a kurzus a korábban sikeres MSc kurzusokat kínált a University of Nottingham a földmérési, geodéziai és általában geomatika területén.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez a kurzus speciális oktatást biztosít a teljesítményelektronika és a meghajtó technikák és a jelenlegi gyakorlat. ... [+]

Ez a tréningprogram arra lett kifejlesztve, hogy naprakész és dinamikus tanfolyamot biztosítson az energiaelektronikában és a meghajtókban és alkalmazásukban.

Az elektromos áram ellenőrzése és átalakítása szilárd állapotú technikákkal mind általános, mind a hazai és az ipari környezetben elterjedt. Egy közelmúltbeli becslés szerint az összes villamos energia több mint 40% -a áthalad szilíciumon, mielőtt elérné a végső célállomást.

A teljesítmény-elektronika - a készülékek, a konverterek, az irányításelmélet és a hajtásrendszerek - körébe tartozó különböző tudományok ismerete és megértése ezért elengedhetetlen minden villamosenergia-mérnök számára.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 hét
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez a nappali tagozatos képzés szakirányú műszaki ismeretekkel és készségekkel rendelkezik a diákok számára, akik szakirányra szakosodnak. ... [+]

Ez a posztgraduális program lehetővé teszi, hogy kifejlesszen egy részletes elméleti megértést a szerkezeti tervezésről, és hogyan alkalmazza ezt a megértést a gyakorlati tervezési helyzetekre. Ezek közé tartozik a szélsőséges terhelésű szerkezetek reakciója, például a szél és a földrengések.

A tanfolyam integrálja az elméletet, az alkalmazást és a tervezést. Az elméletet az alkalmazásával párhuzamosan a fejlett szoftverek és számítógépes modellezés, a szerkezeti mérnöki és a BIM alkalmazásával vezetik be, így láthatja, hogyan viszonyul a valós problémákhoz.

A szerkezeti tervezés a tanfolyam egyik központi eleme, amely lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy kiterjessze az acél és a betonszerkezetek ismeretét. A magas épületek és hidak további lehetőségeket kínálnak arra, hogy gyakorlati környezetben integrálják a fejlett elemzést a tervezéssel.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez az akkreditált tanfolyam középpontjában a fejlett mérnöki gyakorlat; tervezés, műveletek és gyakorlati problémák megoldása. ... [+]

Az MSc vegyészmérnöki tanfolyam biztosítja a további képzési cégek már elvárják a következő generációs vegyészmérnökök, termelő kiválóan képzett diplomások képesek lesznek jövőbeli iparági vezetők.

Megszerzett készségeket a fejlett műszaki gyakorlatban, amely magában foglalja a tervezést, a műveleteket, a problémamegoldást és a gyakorlati elemeket. A fejlett gyakorlat a fenntartható folyamatfejlesztés és energia megoldások témáira koncentrál.

Jelentős tapasztalatokat szerezhet olyan területeken, mint a kémiai és a kőolajfeldolgozás, az energiahatékonyság, a szén-dioxid-leválasztás és a vízkezelés.

A kurzust az Intézet kémiai mérnökei (IChemE) akkreditálja, és úgy tervezték, hogy megfeleljen az ICEME UK-SPEC követelményeinek azoknak a hallgatóknak, akik már rendelkeznek BEng, BSc vagy nem akkreditált kémiai mérnöki diplomával, és szeretnék folytatni a bérelt állapotot .... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez a kurzus számos különböző modulot kínál. A témák közé tartoznak az elektromos gépek, az elektromos elektronika és az elektromos alkalmazások. ... [+]

Ez a villamosmérnöki MSc lehetővé teszi, hogy tanulmányozza számos témát az elektromos mérnöki területen. Ezek közé tartoznak az elektromos hálózatok, az elektromos gépek, a hajtások és a motorvezérlés, az energiaátalakítás, a teljesítményelektronikus átalakítók és azok tervezése és korszerű ellenőrzési módszerei.

Szintén rendelkezésre állnak olyan alkalmazási célú modulok, amelyek olyan témákkal foglalkoznak, mint a közlekedési és a megújuló energiaforrások.

Célunk, hogy segítsünk Önt abban, hogy a szakemberként dolgozzon, és könnyű legyen a fegyelmezés konvencióival szemben, és készen áll arra, hogy az elektrotechnika bármely területén foglalkozzon.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez a kurzus ötvözi a fenntartható és megújuló energiák elveit és fejlesztéseit az elektrotechnika területén. ... [+]

A fenntartható és megújuló energiára szakosodott elektrotechnika célja, hogy útmutatást nyújtson a fenntartható energia és a megújuló technológiák elveihez. Ezeket az elveket az elektrotechnika, köztük az elektromos elektronika, az elektromos gépek és az energiarendszerek tanulmányai mellett oktatják.

Ez a 12 hónapos kurzus biztosítja Önt az elektrotechnika területén működő, megújuló és fenntartható energiarendszerekkel foglalkozó mérnökök speciális mérnöki készségeinek fejlett lefedettségével.

Célunk, hogy segítsünk Önnek abban, hogy professzionálisként dolgozhasson bizalommal, könnyedén a fegyelem konvencióival.

Legfontosabb tényeketA Nottingham-i Egyetem elismert, hogy arany szabványt ad az oktatási kiválósági keretrendszerben (TEF), amelynek célja a kiváló tanulás és tanítás elismerése és jutalmazása.Ezt a kurzust az IET (Institute of Engineering and Technology) akkreditálja, hogy megfeleljen a Chartered Engineer további tanulási követelményeinek.... [-]
Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez a kurzus egy széles körű MSc, amely széles skáláját kínálja az elektromos áramtól a mikroelektronikaig. ... [+]

Az MSc Elektromos és Elektronikai Mérnöki lehetővé teszi a tanulmány a különböző témák, beleértve az elektronikus tervezés, kommunikáció, szoftverfejlesztés, villamosenergia-termelés és -elosztás, elektromos gépek és megújuló energia rendszerek.

A kurzus széles körű ismereteket nyújt az elektrotechnika és elektronika művészetéről, valamint a modern elektronikai és elektronikai technológiák témaköreinek mélyreható tanulmányozására.

Célunk, hogy segítsünk Önnek abban, hogy professzionálisként dolgozhasson, megkönnyítve a fegyelem konvencióit, és készen áll az elektromos és elektronikus mérnöki kutatások bármely területének kezelésére.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez a tanfolyam célja, hogy felkészítse Önt a készségek, a tudás és a képesség, hogy legyen egy szakmai élelmiszer-feldolgozó mérnök. ... [+]

Ez a mester az Élelmiszeripari Folyamat mérnöksége számára az elméleti és gyakorlati tudást az élelmiszeriparban, amely a megfelelő ipari képzéssel és tapasztalattal kombinálva segíthet a bérelt mérnökévé válás útján.

A képzés az élelmiszeripari folyamatelméleti elmélet, módszerek és gyakorlat részletes megértését nyújtja, és szakemberekből áll, köztük az élelmiszeripar előadóival vagy az élelmiszeripar tapasztalatával.

Legfontosabb tényeket Az Ön tanulásáról az élelmiszeripar előadásait, vagy az élelmiszeripar tapasztalatait fogják tájékoztatni. Ez a kurzus szakképzést biztosít, amelyet az ipar és a tudomány kutatási erősségei, az élelmiszer-anyagok tulajdonságainak feldolgozásával, a gazdaságtól a villaig biztosít. A Nottingham-i Egyetemnek erős kutatási hírneve van az élelmiszer-tudomány területén. A biotudományi iskola rangsorolva nem. 1 kutatási környezet az Egyesült Királyságban a mezőgazdaságért, az állategészségügyért és az élelmiszer-tudományért (2014 Research Excellence Framework). ... [-]
Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez a kurzus átfogó programot nyújt az építőmérnöki tanulmányokról egy sor tárgykörben. ... [+]

Az építőmérnöki problémák az analitikus, döntéshozó és a kritikus gondolkodási készségek alkalmazását igénylik, ez a kurzus a hallgatók számára biztosítja a technikai tudást és tapasztalatot ezen ismeretek fejlesztéséhez. A diákoknak is átruházható készségek széles skálájával kell rendelkezniük; ideális kombináció egy vezető építészmérnöki karrierhez.

Ezt a kurzust a Nottingham's Malaysi Campus Egyetemen is tanítják.

Legfontosabb tényeketNemrégiben több mint 3 millió fontot fektettünk be létesítményeink korszerűsítésébe.A tanszék kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik ipari szponzorokkal és más szervezetekkel, helyi, országos és nemzetközi szinten.Kutatásainkat a Mérnöki és Fizikai Tudományos Kutatási Tanács (EPSRC), az Egyesült Királyság ipari és kereskedelmi társaságai, az Egyesült Királyság kormányzati szervezetei, a jótékonysági szervezetek és az Európai Unió támogatja.Ezt a diplomát az ICE, az IStructE, a CIHT és az IHE Moderátorainak Közös Testülete akkreditálja.Tanfolyam részletei... [-]
Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ez a kurzus az energiaátalakítási folyamatokra és gyakorlati képességekre összpontosít a vezetéshez kapcsolódó kérdésekben. ... [+]

Az MSc Building Performance Engineering célja, hogy magas szintű mérnöki és technikai szakértelmet biztosítson az energiaátalakítási folyamatokban, kombinálva a gyakorlati képességekkel a vezetéssel kapcsolatos kérdésekben.

Ez a tanfolyam a mérnökök, a tudomány és a kapcsolódó tudományok diplomások számára készült. A tudományra, a technológiára és a mérnöki tevékenységre fektetett kiemelt hangsúlyt a megújuló és fenntartható energiatechnológiák és az épített környezet összefüggésében a tématerületekre irányítják, és egyedülálló módon összekapcsolja ezt a hatékony irányítási képességekkel, gazdasági értékeléssel és a jelenlegi politikák és előírások megértésével. az Egyesült Királyságban, az EU-ban és nemzetközi szinten is alkalmazható.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Location address
Faculty of Engineering,
The University of Nottingham,
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB