The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Bevezetés

Hivatalos Leírás

University of Nottingham: Faculty of Engineering

A nottinghami Műszaki Kar világszínvonalú kutatásairól, inspiráló tanításáról és sokszínű tudományos közösségéről ismert.

Ha csatlakozik hozzánk Nottinghambe, akkor a világ több mint 150 különböző országából érkező diákok közösségének része lesz.

  • 3. hely az Egyesült Királyságban a kutatási erő tekintetében a REF 2014, a brit kormány kutatási kiválósági keretrendszere alapján
  • A mérnöki kutatás több mint 98% -a nemzetközi színvonalú, 85% -át világelsőnek vagy nemzetközileg kiválónak minősítik (REF 2014)

Meg fogja találni, hogy a kar barátságos és támogató munkakörnyezet. Kreatív és inspiráló emberek mellett fogsz dolgozni, akik szívesen megosztanák tapasztalataikat.

Elkötelezettek vagyunk a tehetséges emberek támogatása, valamint az iparral, a finanszírozó szervekkel és a kormányzati szervekkel való partnerség kialakítása érdekében annak érdekében, hogy olyan pozitív környezetet teremtsünk, ahol a felfedezés, az ösztöndíj, az innováció, a kereskedelmi hasznosítás és az állami szerepvállalás virágzik. A kar több száz élő kutatási projektben vesz részt, és szorosan együttműködik az iparral. Gyakorlati fókuszunk és megközelítésünk segítséget nyújthat abban, hogy megszerezzék azokat az ismereteket és készségeket, amelyekre szükség van a posztgraduális kutatásokhoz, vagy a mérnöki karrier folytatásához a világ bármely pontján.

Nottinghamben tanulva:

  • Fejleszteni kell a csúcskategóriás piacképes készségeket
  • Kivételes és sokat idézett akadémiai személyzet taníthatja, akik gyakran a világ vezetői a szakterületükön
  • Legyen része egy globális posztgraduális közösségnek, amelynek nemzetközi egyetemeinek hálózata van az Egyesült Királyságban, Kínában és Malajziában
  • Pályakezdő nemzetközileg elismert és értékelt képesítéssel

Olyan akadémikusok fogják tanítani, akik rajonganak szakterületükért és elkötelezettek a jövő generációs jövőbeli mérnökeinek, építészeinek és kutatóinak fejlesztése mellett. A kar posztgraduális hallgatójaként hozzáférhet egy lenyűgöző létesítményekhez és erőforrásokhoz, amelyek támogatják a különféle szakterületeken folytatott tevékenységeket.

Számos tanfolyamunkat szakmai testületek akkreditálták, és sok kutatási projektünk multidiszciplináris jellegű, és az Egyetem, a kutatóintézetek, az ipari partnerek és a kormányzati szervek szakembereinek sokféle körét egyesíti, hogy újszerű megoldásokat dolgozzon ki a globális kihívások kihívására.

2012-ben megnyitottuk az Űrkutatási Intézetet (IAT), amely a Marie Curie Innovatív Doktori Programnak ad otthont, amelynek középpontjában a holnapi légi közlekedés tervének elkészítése áll. A Creative Energy Homes egy hét házból álló fejlesztés, amely megélhetési lehetőséget kínál a vezető vállalatok számára, hogy az egyetemmel együttműködve vizsgálják az energiahatékony technológiák épületekbe történő integrációját.

Kutatási erősségeink közé tartoznak a kompozit anyagok, az adalékanyagok gyártása és a 3D nyomtatás, az energia, a fenntarthatóság és az űrkutatás. Jelenleg az egyik legnagyobb teljesítményelektronikai kutatócsoport és az egyik legnagyobb adalékanyag-gyártási kutatócsoport van a világon.

A Nottingham Egyetem

  • Arany minősítést kapott az Egyesült Királyság 2017. évi tanítási kiválósági keretrendszerében (TEF) nyújtott kiemelkedő tanításunkért
  • Az Egyesült Királyság egyik legcélzottabb egyeteme a diplomás munkaadók részéről (1. számú legcélzottabb egyetem (The Graduate Market 2014-ben) és a második legcélzottabb egyetemen (The Graduate Market 2015-ben és 2016-ban) - High Fliers Research
  • A The Times és a The Sunday Times Good University Guide 2017 címet viseli az év egyetemének a diplomások foglalkoztatásáért

A University of Nottingham Angol Nyelvoktatási Központja (CELE) magas színvonalú akadémiai angol és tanulmányi készségek előkészítését és támogatását nyújtja a hallgatók tanulmányai előtt és alatt.

Helyszínek

Nottingham

Address
Faculty of Engineering,
The University of Nottingham,
University Park

NG7 2RD Nottingham, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok