UCFB

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ról ről

UCFB a sportoktatásban elsőként a világon, egyetemi diplomát kínál a futball- és sportiparban. Kivételes környezetet biztosítunk az élethez és a tanuláshoz, a legmodernebb létesítményekkel, két inspiráló campusban Londonban és Manchesterben, amelyek szívében az ikonikus Wembley és az Etihad stadionok találhatók.

UCFB a futball és a sport stratégiai, operatív és üzleti vonatkozásában úttörő posztgraduális képzési programok végrehajtására törekszik. UCFB kifejlesztett egy úttörő képesítést, hogy lehetővé tegye az iparágban dolgozók számára a karrierjük továbblépését, és kaput biztosítson számára azoknak, akik törekvéseikre törekszenek a globális, több milliárd fontot meghaladó piaci szektorban való munkájuk érdekében. Az UCFB oklevele részeként választhatunk online és vegyes programokat is, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy tovább fejlesszék karrier ambícióikat saját otthonuk kényelme alapján és az életmódjukhoz jobban megfelelő időkeretben.

UCFB számos partnerkapcsolatot folytat a sport egyik vezető nevével, köztük a Labdarúgó Szövetséggel, a Ligavezetõk Szövetségével, a Nemzeti Ligával és a Rögbi Labdarúgó Ligával, így a hallgatók hozzáférhetnek a labdarúgás és a sport legnagyobb és legjobb elméihez.

Büszkék vagyunk arra, hogy a diplomások 92% -a teljes munkaidőben foglalkoztat hat hónapon belül, 82% pedig sportol.

Posztgraduális fokozatok

UCFB kifejlesztette az úttörő posztgraduális képesítések profilját, hogy lehetővé tegye az iparágban dolgozók számára a karrierjük továbblépését, és kaput biztosítson számára azoknak, akik törekvéseikre törekednek ezen az izgalmas globális, több milliárd fontot elérő globális piaci szektorban való munkájuk érdekében.

Mint minden programunkban, posztgraduális diplomainkat a labdarúgó üzleti és sportegyetemek vezetõi tanítják. Diákjainknak lehetősége nyílik arra, hogy meghallgassanak és együttműködjenek az ipar vezetőivel, és dolgozzanak ki specifikus érdekeket egy kutatási disszertáción keresztül.

Mindegyik programot az egész világra kiterjedő iparággal tervezték, hogy mindegyik tanuló megkapja a legmagasabb osztályú üzleti és vezetési készségeket, amelyek sikeresek lehetnek a futball-, a sport- és az eseményiparban.

Posztgraduális képzési programok

 • MSc Sport Management
 • MSc International Sport Management
 • MSc International Sport Management (Online)
 • MSc Labdarúgó Edzés és Elemzés
 • MSc Football Business
 • MSc Football Business (Online)
 • MSC Futball Kommunikáció és Digitális Marketing
 • MA labdarúgó edzés (kevert)

Felszerelés

UCFB Wembley

UCFB londoni UCFB Wembley UCFB központjában található a ikonikus Wembley stadion. Mi motiválhatná a jövőben a sportipar karrierjét, mint a világ leghíresebb stadionjába sétálni?

Az UCFB Wembley egyetemen kiváló lehetőségeket kínál előadásszínházak, szemináriumtermek, csendes tantermek, könyvtári és médiakomplexumok.

Az UCFB Wembley páratlan lehetőségei között szerepel:

 • Wembley Stadion - az UCFB Wembley campus központja;
 • The Hive, London - az UCFB Akadémia otthona, Wembley;
 • Bridge Park Közösségi Szabadidő Központ - egy több sportos szabadidős központ;
 • A Dob Színház és Konferencia Központ - közvetlenül a Wembley stadionral szemben helyezkedik el. A The Drum kortárs eseményterület a Brent újjászületésének központjában. A modern rendezvényterületek mellett a létesítmény helyszíni vendéglátást kínál, és nagyszerű hozzáférést kínál London központjában;
 • Vale Farm Sportközpont - Csak egy rövid sétára a North Wembley metróállomástól (Bakerloo), a Vale Farm számos létesítménnyel rendelkezik, beleértve egy 3G futballpályát, teniszpályát, korszerű edzőtermet és sportcsarnokot számos sporttevékenységhez. ;
 • UCFB Study Hub - egy modern hallgatói létesítmény könyvtárat, tanulmányi központot és társadalmi teret, valamint lelkészi és tanulási támogatási lehetőségeket kínál;
 • Purushottam Mahal Sports Hall - A Shree Muktajeevan Swamibapa komplexum része, Kingsbury városában, a sportcsarnok csak egy rövid sétára a Kingsbury metróállomástól (Jubileum);
 • Forum House - az UCFB Study Hub otthona, könyvtár, médiacsomag és kortárs előadó színházak;
 • Crescent House - modern tanulási terekkel rendelkezik;
 • Hendon FC - otthona különféle UCFB labdarúgó-csapatoknak, és gyakorlati és elméleti UCFB az edzői programok számára.

UCFB Etihad Campus

UCFB Etihad Campus a UCFB amely a labdarúgás iparának szentelt Manchester központjában - a világ egyik leghíresebb futballvárosában, amely virágzó hallgatói létszámmal rendelkezik.

Az Etihad Stadionban, a campus szívében, a diákok élhetnek, tanulhatnak és dolgozhatnak Európa egyik legfejlettebb futballközpontjának központjában. Lenyűgöző helyszíni létesítményekkel, amelyek segítséget nyújtanak tanulmányainak támogatásához, beleértve a lenyűgöző előadóműveket és szemináriumokat, a hallgatói szociális területeket és a kávézót, a könyvtárat, a médiatartalmakat és a csendes tanulási zónákat, nehezen lehet inspirálni a környezetedből.

Az Etihad Campus világszínvonalú szolgáltatásai:

 • Etihad Stadion - Az 55 000 férőhelyes Etihad Stadion az Etihad Campus központjában helyezkedik el;
 • Manchester Sports Village, Belle Vue - a nem labdarúgásban részt vevő összes hallgató oktatási helye az UCFB Etihad Campus-ban;
 • Curzon Ashton - Az UCFB kihasználja a Curzon UCFB elérhető lehetőségeket, beleértve egy 3G hangmagasságot is;
 • Nemzeti Kosárlabda Központ - A Manchester Sports Village mellett található Nemzeti Kosárlabda Központ három bíróságokkal rendelkezik, amelyek kosárlabda és netball jelöléssel vannak ellátva. Ide tartozik egy szabadidős központ, táncstúdió és közösségi tornaterem;
 • UCFB Study Hub @ Piccadilly Place - közvetlenül a Piccadilly állomással szemben és Manchester szívében található, ez a vadonatúj, modern hallgatói létesítmény;
 • A Manchester Regional Arena - egy nyolcsávos terepterületen, ahol 6,500 nézőtér van. A helyet eredetileg felmelegedésként használták fel a 2002-es Nemzetközösségi Játékok során;
 • Nemzeti Squash Center - a hazai Anglia Squash és a Manchester Squash Club;
 • Manchester tenisz- és futballközpont - hat beltéri és három kültéri pálya keveréke, teljesen megvilágítva az LTA szabványoknak, valamint három öt oldalsó 3G futballpálya;
 • A Nemzeti Speedway Stadion - a Belle Vue Aces otthona és számos oktatási helyiség;
 • Nemzeti Kerékpáros Központ - a világ egyik legszebb és leggyorsabb táblája, a British Cycling otthona és az Egyesült Királyság egyetlen állandó beltéri BMX pályája;
 • Ten Acres Lane Sportkomplexum - a Nemzeti Taekwondo Központ otthona. A létesítmény modern 3G futballpályát is kínál.

Könyvtári szolgáltatások

Mindkét egyetemen könyvtárak találhatók, a tankönyvek széles választékával elérhetők a tanulmányaik támogatása érdekében. Korszerű számítógépes csomagok is rendelkezésre állnak, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára a napi szinten elérhető legjobb technológiák és felszerelések elérését.

Diákélet

A Diákszövetség szerepe az UCFB hallgatói képviselet, és az itt töltött idő lehető legizgalmasabb és kifizetődőbbé tétele. Az SU felelõs a hallgatók részvételéért is az egyes egyetemek körül, például felejthetetlen társadalmi események megtervezéséért, valamint a hallgatói hang és kapcsolattartásért a vezetõkkel.

Az SU minden tagját megválasztják posztjukba, és nagyon büszke az UCFB ben betöltött szerepére. Az SU felel a mindig hihetetlen éves Frissítő Hét szervezéséért minden tanév kezdetén. A heti hosszú parti alkalom nagyszerű lehetőséget kínál az új hallgatók találkozására, és magában foglalja az élő zenét, a futball-mérkőzést és a szórakoztató játékokat London és Manchester környékén - a campus függvényében - a környék megismeréséhez.

Az UCFB nél UCFB ideje alatt lehetősége nyílik számos szórakoztató és egyedi utazáson részt venni, amelyek sokáig élnek a memóriában. A korábbi utak között szerepelt egy nap a Cheltenham versenyen, hajópartik és exkluzív éjszakai klub események.

Az UCFB Atlétikai Unió lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy UCFB ideje alatt számos sportágban részt vegyenek, legyen az verseny- vagy rekreációs sport.

Mindkét egyetemen férfiak és nõk hallgatói vannak, köztük labdarúgás, rögbi, squash és kosárlabda, és egyre több sportot adnak hozzá.

Számos csapatunk versenyez a brit egyetemek és a Colleges Sport (BUCS) ligában és bajnokságban - az egyetemek közötti verseny fő szervezője. Mindkét egyetemen futballista csapataink különleges sikereket élveztek az utóbbi években. Ha egy játékban szereplő sportnak nincs csapata az UCFB , akkor lehetősége van annak létrehozására. Sportkoordinátoraink mindig szívesen segítenek és megbeszélnek új ötleteket a diákok számára kínált tevékenységek kibővítése érdekében.

UCFB a hallgatókat, akik egyéni sporttevékenységekben kívánnak részt venni, szintén ösztönzik a versenyre, és az UCFB támogatja őket, hogy UCFB egész ideje alatt részt UCFB .

Azoknak a hallgatóknak, akik inkább a megfigyelést, mint a részvételt részesítik előnyben, lehetősége van arra is, hogy csatlakozzanak az UCFB felek UCFB . A meccsek filmkészítésének, a játékosok megkérdezésének és a mérkőzésekről szóló jelentések készítésének lehetősége nemcsak segíti a hallgatókat, hogy előmozdítsák egymás sikereit, hanem lehetőséget kínál a kezdő sport-média szakemberek számára is, hogy fejlesszék készségeiket.

Londonban él

London a világváros testülete. Az utóbbi években a nagy tanulmányok rámutattak, hogy ez a legkívánatosabb munkahely a Földön, az Egyesült Királyság kedvenc városa, „Európa fővárosa” és a világ legnépszerűbb turisztikai célpontja. Nem rossz az ország fővárosában megy, amely Kalifornia méretének kissé több mint fele.

Míg a Wembley London északnyugati részén található, a metró metróövezetéhez és a Jubilee Lineshez való kényelmes megközelítés azt jelenti, hogy a központi látnivalók és a kényelmi szolgáltatások mindössze 20 perc alatt elérhetők vonattal. Ezt szem előtt tartva könnyű belátni, hogy miért olyan sok diák úgy dönt, hogy beiratkozik az UCFB Wembley-re.

Élni Manchesterben

Manchester a labdarúgás sikerével szinonim, és otthont ad a Premier League óriásoknak, a Manchester Citynek és a Manchester Unitednek. A labdarúgás mellett nagy a rögbi bajnokság, a rögbi-szövetség, a krikett és a kerékpározás is. Élőzenekar is a város szívében áll, számos híres helyszínen, ahol az Oasis és a The Stone Roses kedvelői éjszakai alapon mutatják be a bemutató zenekarokat. Vásárlás, múzeumok, bárok és éttermek teszik ezt a várost az Egyesült Királyság egyik legszebb helyéről.

UCFB globális tanulmányi központjai

UCFB globális tanulmányi központjai a világ néhány legizgalmasabb UCFB találhatók. A New York-i Red Bull Arena, az Atlanta vadonatúj Mercedes-Benz stadionja, a Toronto FC BMO UCFB és a Melbourne-i krikettpálya mind hetente tartó UCFB globális csúcstalálkozókat fognak játszani szerte a világon, lehetővé téve a hallgatók és diplomások számára, hogy továbbfejlesszék tudásukat és szakértelmüket. a nemzetközi sportipar.

Helyszínek

Manchester

Address
UCFB Etihad Campus
Etihad Stadium
Etihad Campus

M11 3FF Manchester, Anglia, Egyesült Királyság

Wembley

Address
UCFB Wembley
Wembley Stadium, Wembley HA9 0WS, United Kingdom

Wembley, Anglia, Egyesült Királyság

London

Address
UCFB Wembley
Wembley National Stadium
Wembley

HA9 0WS London, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket