University Centre Grimsby

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözölve a világ tanulni és sikerül

Egyetemi Központ Grimsby és Grimsby Intézet tartoznak a Grimsby Intézet Group, az egyik az Egyesült Királyság legnagyobb szolgáltatók újabb és Felsőoktatási, található a történelmi város Grimsby, Lincolnshire.

Grimsby régóta, mint egy virágzó halászati ​​kikötő, a kávézó, bárok, pubok és éttermek, pár mérföldre, megtalálod vidék és a homokos strandok és hagyományos tengerparti szórakoztató Cleethorpes, közel a forgalmas városban; Lincoln, York és Hull, amelyek mind tökéletes bevásárló és kulturális látnivalók, mint például a múzeumok és színházak.

Amellett, hogy egy nagyon barátságos és megfizethető hely élni és tanulni, akkor rengeteg látni és csinálni, Grimsby. Pár percre a campus megtalálod a kiváló minőségű lakóépületek. Kiváló körű továbbképző és felsőfokú oktatási tanfolyamok szállítják forrásokkal jól ellátott oktatási létesítmények.

Mi segít elérni a sikereket és céljait, és rengeteg támogatást - mind, és ki az osztályteremben.

Tanfolyamok

Van egy széles körű egyetemi és posztgraduális programok nemzetközi diákok számára. Fontos, hogy segít kiválasztani a pályán, amely pontosan így van az Ön számára, hogy biztosítani tudjuk, hogy van egy tökéletes és élvezetes külföldi tanulmányi tapasztalat. Ahhoz, hogy jogosult legyen a Tier 4 Student Visa során, amit alkalmazni kell a teljes munkaidőben, és minimális szinten 3-án a nemzeti képesítési keretrendszer.

Hogy lehet jelentkezni

Ha egy nemzetközi diák, akik szeretnék alkalmazni a tanfolyam a Grimsby Intézet vagy Egyetemi Központ Grimsby akkor kell, hogy kövesse egy sor szigorú utasításokat, különösen, ha egy nem uniós polgár, valamint vízum szükséges, hogy tanulmányozza az Egyesült Királyságban .

Attól a naptól kezdve alkalmazza leszünk a rendszeres kapcsolatot e-mailben értesítjük, a haladás, az alkalmazás. Miután a kérelem befogadásáról, valamint megkapta a hivatalos dokumentumok támogatni fogjuk, hogy tanácsot egész Visa folyamatot.

Amikor megkapja egy érvényes Student Visa lesz majd, hogy a utazásszervezéssel, és minket tájékoztatni. Ha bármilyen kérdése vagy problémája van bármely pontján vagyunk itt, hogy segítsünk bármikor és bármilyen módon tudunk. Ez az az idő, amikor meg tudjuk rendezni szállást a mi Kollégium.

A Grimsby Intézet & Egyetemi Központ Grimsby feladatait, mint egy engedéllyel szponzor

Van egy licencet, hogy egyedül a diákok, amely kötelezettségeket ró ránk. Annak érdekében, hogy megfeleljenek ezeknek a feltételeknek is meg kell: - Tartson egy másolatot az útlevél (ek), a Visa (ek) és / vagy biometrikus adatok (k) - naprakész nyilvántartást vezetni, naprakész nyilvántartást telefonos elérhetőségét és brit címét. Ez felügyeli a Nemzetközi Iroda és jelentették a UKBA ha szükséges

Mi fog beszámolni, hogy a UK Border Agency (UKBA), ha:

Meg nem jár iskolába időben Ön távol engedély nélkül az előírt ideig Többé már nem vagyunk a licencelt szponzor Ön a körülmények megváltoznak, ha például a tanulmányok változások, vagy még rövidebb, hosszabb Van bizonyíték arra, hogy megszegik a feltételeket, a Visa

Élet Grimsby

Grimsby található, a keleti parton az Egyesült Királyság és lakossága mintegy 160.000 fő. Grimsby-ben alakult a halászati ​​ipar és a régi időkben, az egyik legnagyobb halászati ​​kikötő a világon. Ma Grimsby támogatja a nagy élelmiszer-feldolgozás, vegyi és kőolaj-társaságok a mi kiterjedt kikötők, mint az export átjáró Európában és a világ. A környező vidék bemutatja rengeteg lehetőséget kínál a szabadidős tevékenységek. A szép és nyugodt Lincolnshire Wolds, a kíváncsi tengerpartok, és a hosszú, homokos strandok, sok felfedezni kerékpárral vagy gyalog.

Első alkalommal a látogatók a területet gyakran meglepte a létesítmények számát szórakoztató, sport és szabadidős tevékenységek és környékén Grimsby. Ha érdekel a sport, élvezheti a felkínált lehetőségeket a két modern szabadidős központok, ahol az úszás, jégkorcsolya, squash, tollaslabda és fitness lakosztályok sok egyéb más tevékenységeket is minden élvezte.

Van még egy atlétikai stadion és egy up-to-date vízi komplexum közel Intézet. Ha szeretsz nézni, sport, Blundell Park ad otthont a Grimsby Town Football Club, és a terület számos krikett klubok, valamint hozzáférést biztosít az összes főbb sportágak.

A szomszédos tengerparti városa Cleethorpes is van egy bowling-pályán központja, több termes mozi és a nagysikerű Pleasure Island vidámpark.

Grimsby Auditorium funkciók minden élő, szórakozás, koncertek és a Royal Shakespeare Company, a kisebb helyeken, mint a Caxton Színház és Parkway Mozi széles skáláját kínálja a színdarabok, musicalek és egyéb színház és a művészetek.

Mindkét Grimsby és Cleethorpes, remek vásárlási és egy sor, nagy név a kiskereskedők és butikok. Egy jó éjszakai élet is kínálnak széles választéka pubok, klubok, éttermek és konklúziói.

Ez az iskola kínál programokat:

Angol

Programok

Bachelor in Business Management Bachelor in Business Management Marketing Bachelor film és televíziós produkciós Bachelor Játékok tervezés és fejlesztés MBus stratégiai üzleti környezet HND Engineering International Foundation Year in Business

Helyszínek

Grimsby

University Centre Grimsby International Office

Address
University Centre Grimsby - International Office
Nuns Corner,

DN34 5BQ Grimsby, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 1472 311222

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket