University College London (UCL) Institute of Cardiovascular Science

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Kardiovaszkuláris Tudomány Intézetét 2011-ben hozták létre, és célja, hogy világszínvonalú kiválósági központ legyen a megelőző és terápiás szív- és érrendszeri gyógymód újszerű, integratív stratégiái terén. Az UCL Népegészségtudományi Karon alapozva az UCL Kardiovaszkuláris Tudományok Intézete az UCL és az UCL partner kórházak klinikai szakembereit alapozza meg és klinikai tudósai.

Ról ről

Az UCL kardiovaszkuláris tudományi intézete az UCL és az UCL kórházak klinikai szakembereinek alap- és klinikai tudósait egyesíti:

  • Innovatív kutatás a szívbetegségek és a keringés megelőzésére és kezelésére
  • Világszínvonalú oktatás és képzés a kardiovaszkuláris tudományokban
  • A hatékony kardiovaszkuláris betegségek kezelése érdekében előre gondolkodó politikafejlesztés

Körülbelül 140 alkalmazottunk és 40 kutató hallgató van, akik a Bloomsbury campus különböző kutatóközpontjaiban és az UCL partner kórházakban találhatók.

Kutatásunk széles körű, a felfedezés alapú laboratóriumi tudomány, a klinikai fordítás és a kísérleti orvoslás, valamint az egészségügyi értékelés, végrehajtás és politika területén. A munka nagy része interdiszciplináris, integrálva az UCL Engineering, a Nanotechnológia, a Kémia, a viselkedési tudomány és az UCL Genetikai Intézet. Van egy virágzó kapcsolat a vezető kardiovaszkuláris tudósokkal és klinikusokkal a Yale Egyetemen a Yale UCL Collaborative-on keresztül.

Tanítás

A Kardiovaszkuláris Tudomány Intézetének hallgatói hasznot húznak a tudósok és a klinikai kutatók közötti produktív együttműködésekből, valamint a kutatási tevékenységek klinikai vonatkozásainak való kitettségből, valamint a világszínvonalú létesítményekhez való hozzáférésből.

Tevékenységünk középpontjában az ipar, a klinikák és az egyetemek közötti szoros együttműködés áll. A tudományos támogatások és jótékonysági szervezetek jelentős jövedelme támogatja az Egyesült Királyságban a szív- és érrendszeri kutatások vezető szerepét.

Futtatunk egy "haver" mentorálási rendszert, amely támogatja, inspirálja és irányítja a diákokat, hogy karrierjüket mind az intézetben, mind pedig a tudományos közösség egészében támogassák.

Kutatás

Kutatásunk széles körű, a felfedezés alapú laboratóriumi tudomány, a klinikai fordítás és a kísérleti orvoslás, valamint az egészségügyi értékelés, végrehajtás és politika területén. A munka nagy része interdiszciplináris, integrálva az UCL Engineering, a Nanotechnológia, a Kémia, a viselkedési tudomány és az UCL Genetikai Intézet.

Helyszínek

London

Address
Gower Street
WC1E 6BT London, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: