UCL Institute for Materials Discovery

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A UCL Institute for Materials Discovery (IMD) áll kapcsolatban az egész 3 karok belül BEAMS iskola: Kar Matematikai és Fizikai Tudományok (MAPS), A Mérnöki Kar Tudományos, És az Bartlett, Valamint a NIHR Biomedical Research Centre.

UCL'S világ vezető kutatás az új anyagok és a kapcsolódó területeken, hogy befogják a számos tudományág egész intézmény:

integrálni alapvető kémia, fizika, anyagtudomány, mérnöki és biológiai alapelveinek a tudományágak hogy új lehetőségeket anyagok létrehozását, felfedezés és hasznosítása fejlesztésének a tiszta energia, a nanotechnológia, mérnöki és orvosi biológia technológiákat. hogy felgyorsítsa és integrálja anyagok felfedezése együtt fenntartható és gazdaságos feldolgozás új termékek és alkalmazások

a szakértői

Focus szállítás

Az IMD középpontjában nyilvánított a következő generációs, fejlett anyagok célja, hogy kezeljék a nagy globális problémák:

ENERGIA egészségügyi ellátás Telekommunikáció szállítás

Az emberek

Végezni ezt a kutatást az IMD egy központi csapat a kutatók és a szélesebb közösség együttműködők és partnerek: tudjon meg többet a mi emberek oldalon.

kutatás Partners

Amikor az összes ezt a tapasztalatot kombináljuk az IMD hívhatja anyagok úttörők tapasztalat egy hatalmas és széles körű spektrumát mezők kémia matematika, mérnöki gyógyszert!

Core stratégiák

Az öt fő stratégiák IMD kívánja szállítani step-változások korszerű anyagok:

Integrálása az alapelveket a kémia, fizika, anyagtudomány, mérnöki és biológia Kihasználva kombinációja számítási, kísérleti és mérnöki kutatások
Ötvözi a fenntarthatóság gazdasági életképesség fejleszteni technológiák Munka mellett az ipar, hogy fontolja meg a kereskedelmi hatás és a jelenlegi és jövőbeli igények Tekintettel anyagok fejlesztése az elmélettől a skála-up bemutató hatékonyság maximalizálása

Helyszínek

London

Address
University College London, Institute for Materials Discovery,
107 Roberts Building, Malet Place

WC1E 7JE London, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket