University of Edinburgh Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Középpontjában egy egyetem egy 400 éves örökség következetesen eddig az egyik a világ legjobb, és központi helyen található Európa egyik legszebb üzleti és kulturális fővárosok a Edinburgh-i Egyetem Business School élményt nyújt, hogy kevés a rivális.

A Edinburgh-i Egyetem Business School örvend nagy hagyománya van a tanításban és a kutatásban. Az iskola kínál graduális, posztgraduális és végrehajtó oktatási programok az üzleti és menedzsment, valamint lehetőséget biztosít a kutatási, megvitatására, széles körű üzleti kérdésekben.

A hármas akkreditált

Mi vagyunk a felső 1% -át az üzleti iskolák a világon, hogy tartsa hármas akkreditációt. Ezeket már oda:

Az USA Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business (AACSB) Az Európai Minőség és fejlesztés Rendszer (EQUIS) Az Egyesület a MBA (AMBA)

Egy nemzetközi iskolában

Mint az egyik vezető üzleti iskolák Európában, az iskola áll egy nemzetközi hallgatói szervezet képviseletében több mint 88 országban, csábító új ötleteket a különböző kultúrák és hátterek. Globális öregdiák-hálózat kiterjed több mint 120 országban, amely lehetővé teszi a hozzáférést a számos kapcsolatot a világ minden tájáról.

Kutatás

Arra törekszünk, hogy készítsen elmélet által vezetett, gyakorlatilag releváns kutatás foglalkozik előtt álló kihívások vállalkozások, társadalmi szervezetek, a szabályozó szervek és a döntéshozók számára. Az iskola célja, hogy a támogató, együttműködő, és élénk kutatási kultúra emelésével a minőségi kutatási eredmények, és hozzájárulnak a tanárok, hogy elérjük céljainkat.

Program bemutatása

A Business School kínál tudományosan szigorú és rendkívül ügyes programok graduális, posztgraduális és PhD hallgatók. Az oktatás és a kutatás kiterjed hat fő témakörben, amelyek a következők: a számviteli és pénzügyi, vállalkozói és innovációs menedzsment tudomány és az üzleti gazdaságtan, marketing, szervezeti tanulmányok és a stratégia és a nemzetközi üzleti életben.

Létesítmények és erőforrások

Ez a state-of-the-art épületében előadótermek, több szindikátusi szoba, egy végrehajtó oktatási programcsomag, egy kávézó és jelentős teret a hallgatók és oktatók. A diákok is hozzáférhetnek a Hub, a központ, amely átfogó tanulmányt létesítmények és hozzáférés a kutatási adatbázisokhoz, online folyóiratok és vezető pénzügyi információs szolgáltatások.

Küldetés

A hatékony és felelős vezetők létrehozásával éleslátó ismereteket és leginspirálóbb párbeszédet a világ körülöttünk.

Látomás

El kell ismerni, mint a progresszív és a csatlakoztatott közösség gondolat vezető nemzetközi üzleti színpadon.

Értékek

A Business School által azonosított 5 fő értékeket, amelyek segítenek elérni a látás és így a személyzet arra ösztönzik, hogy elfogadják ezeket, ahol csak lehetséges.

Látnok inspiráló Együttműködésben Hatásos fenntartható

Miért Edinburgh?

Edinburgh következetesen nevezték az egyik legjobb hely, hogy él és dolgozik az Egyesült Királyságban. A város nevezetes finom grúz és a viktoriánus építészet, feltűnő parkok és figyelemre méltó látképét.

Partján fekszik a Firth of Forth és állítsa hét dombra, Edinburgh City tartalmaz királyi palota, egy szikla tetején vár és egy kialudt vulkán. A városban van egy modern dinamizmust egymás mellé történelmi macskaköves utcák, és otthon a négy egyetem, a hírhedt Edinburgh Fringe Fesztiválon, világszínvonalú galériák, színházak, koncerttermek és bevásárló utcák.

A város a kultúra

Edinburgh nemzetközi város. Az emberek a világ minden tájáról telepedtek itt meg, amely alapján a legkülönbözőbb éttermek, kávézók és bárok, erős etnikai ízét. A város kompakt és könnyen kezelhető gyalog mégis rendelkezik az összes előnye a nagy európai fővárosban.

A város üzleti

Edinburgh városa is a vállalkozások számára. Ez a második legnagyobb pénzügyi központja az Egyesült Királyságban egy virágzó, sokszínű gazdaság és a magasan képzett, motivált munkaerő. Számos jelentős globális pénzügyi intézmények - bankok, biztosítók, befektetési házak és irodák - megvan a parancsnokság Edinburgh-ban.

A város innovátorok

A város, sőt az egyetem, otthon is instrumentális gondolkodók, feltalálók, tudósok és üzletemberek. Dolly, a bárány, a világ első klónozott emlős született Edinburgh-i Egyetemen, amely otthont ad a legnagyobb teljesítményű számítógép az Egyesült Királyságban. Az egyetem számtalan nevezetes alumni beleértve Charles Darwin, Sir Arthur Conan Doyle és Robert Louis Stevenson. A Business School maga is a alma mater néhány jól ismert vállalkozók, beleértve John Boyd Dunlop Dunlop gumi és Arthur Young, az Ernst & Young.

Skócia

Túl a város határain, Skócia a föld masszív szépség, Európa egyik utolsó nagy vadonja a hegyek, tavak és hétezer mérföld a lenyűgöző partvidék.

Mindössze néhány mérföldre a School fekszik a dombos vidéken East Lothian, a strandok, a falvak és híres golfpályák amelyek mindegyike megér egy napos kirándulás, vagy hétvégén látogatást. Edinburgh szomszédos városok büszkélkedhet sok látnivalót: Szent András golfpályák, Glasgow hajó öröksége és Aberdeen lenyűgöző gránit építészet egyaránt könnyen megközelíthető a gyakori busszal vagy vonattal szolgáltatás. Skócia egyaránt híres sok szép szigetek elszórtan az ország, amely kínálnak örvendetes, pihentető szünetet a nyüzsgő városi élet.

A táj feltűnő, sokszínű ország ideálisan alkalmas a kültéri sportéletben. Síelés, szörfözés, túrázás, hegyi kerékpározás és kajak csak néhány a felvidító tevékenységet kínál, a legtöbb csak néhány percre található.

Helyszínek

Edinburgh

Address
Business School
The University of Edinburgh
29 Buccleuch Place


EH8 9JS Edinburgh, Skócia, Egyesült Királyság

Akkreditáció