Hivatalos Leírás

Középpontjában egy egyetem egy 400 éves örökség következetesen eddig az egyik a világ legjobb, és központi helyen található Európa egyik legszebb üzleti és kulturális fővárosok a Edinburgh-i Egyetem Business School élményt nyújt, hogy kevés a rivális.

A Edinburgh-i Egyetem Business School örvend nagy hagyománya van a tanításban és a kutatásban. Az iskola kínál graduális, posztgraduális és végrehajtó oktatási programok az üzleti és menedzsment, valamint lehetőséget biztosít a kutatási, megvitatására, széles körű üzleti kérdésekben.

A hármas akkreditált

Mi vagyunk a felső 1% -át az üzleti iskolák a világon, hogy tartsa hármas akkreditációt. Ezeket már oda:

Az USA Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business (AACSB) Az Európai Minőség és fejlesztés Rendszer (EQUIS) Az Egyesület a MBA (AMBA)

Egy nemzetközi iskolában

Mint az egyik vezető üzleti iskolák Európában, az iskola áll egy nemzetközi hallgatói szervezet képviseletében több mint 88 országban, csábító új ötleteket a különböző kultúrák és hátterek. Globális öregdiák-hálózat kiterjed több mint 120 országban, amely lehetővé teszi a hozzáférést a számos kapcsolatot a világ minden tájáról.

Kutatás

Arra törekszünk, hogy készítsen elmélet által vezetett, gyakorlatilag releváns kutatás foglalkozik előtt álló kihívások vállalkozások, társadalmi szervezetek, a szabályozó szervek és a döntéshozók számára. Az iskola célja, hogy a támogató, együttműködő, és élénk kutatási kultúra emelésével a minőségi kutatási eredmények, és hozzájárulnak a tanárok, hogy elérjük céljainkat.

Program bemutatása

A Business School kínál tudományosan szigorú és rendkívül ügyes programok graduális, posztgraduális és PhD hallgatók. Az oktatás és a kutatás kiterjed hat fő témakörben, amelyek a következők: a számviteli és pénzügyi, vállalkozói és innovációs menedzsment tudomány és az üzleti gazdaságtan, marketing, szervezeti tanulmányok és a stratégia és a nemzetközi üzleti életben.

Létesítmények és erőforrások

Ez a state-of-the-art épületében előadótermek, több szindikátusi szoba, egy végrehajtó oktatási programcsomag, egy kávézó és jelentős teret a hallgatók és oktatók. A diákok is hozzáférhetnek a Hub, a központ, amely átfogó tanulmányt létesítmények és hozzáférés a kutatási adatbázisokhoz, online folyóiratok és vezető pénzügyi információs szolgáltatások.

Küldetés

A hatékony és felelős vezetők létrehozásával éleslátó ismereteket és leginspirálóbb párbeszédet a világ körülöttünk.

Látomás

El kell ismerni, mint a progresszív és a csatlakoztatott közösség gondolat vezető nemzetközi üzleti színpadon.

Értékek

A Business School által azonosított 5 fő értékeket, amelyek segítenek elérni a látás és így a személyzet arra ösztönzik, hogy elfogadják ezeket, ahol csak lehetséges.

Látnok inspiráló Együttműködésben Hatásos fenntartható

Miért Edinburgh?

Edinburgh következetesen nevezték az egyik legjobb hely, hogy él és dolgozik az Egyesült Királyságban. A város nevezetes finom grúz és a viktoriánus építészet, feltűnő parkok és figyelemre méltó látképét.

Partján fekszik a Firth of Forth és állítsa hét dombra, Edinburgh City tartalmaz királyi palota, egy szikla tetején vár és egy kialudt vulkán. A városban van egy modern dinamizmust egymás mellé történelmi macskaköves utcák, és otthon a négy egyetem, a hírhedt Edinburgh Fringe Fesztiválon, világszínvonalú galériák, színházak, koncerttermek és bevásárló utcák.

A város a kultúra

Edinburgh nemzetközi város. Az emberek a világ minden tájáról telepedtek itt meg, amely alapján a legkülönbözőbb éttermek, kávézók és bárok, erős etnikai ízét. A város kompakt és könnyen kezelhető gyalog mégis rendelkezik az összes előnye a nagy európai fővárosban.

A város üzleti

Edinburgh városa is a vállalkozások számára. Ez a második legnagyobb pénzügyi központja az Egyesült Királyságban egy virágzó, sokszínű gazdaság és a magasan képzett, motivált munkaerő. Számos jelentős globális pénzügyi intézmények - bankok, biztosítók, befektetési házak és irodák - megvan a parancsnokság Edinburgh-ban.

A város innovátorok

A város, sőt az egyetem, otthon is instrumentális gondolkodók, feltalálók, tudósok és üzletemberek. Dolly, a bárány, a világ első klónozott emlős született Edinburgh-i Egyetemen, amely otthont ad a legnagyobb teljesítményű számítógép az Egyesült Királyságban. Az egyetem számtalan nevezetes alumni beleértve Charles Darwin, Sir Arthur Conan Doyle és Robert Louis Stevenson. A Business School maga is a alma mater néhány jól ismert vállalkozók, beleértve John Boyd Dunlop Dunlop gumi és Arthur Young, az Ernst & Young.

Skócia

Túl a város határain, Skócia a föld masszív szépség, Európa egyik utolsó nagy vadonja a hegyek, tavak és hétezer mérföld a lenyűgöző partvidék.

Mindössze néhány mérföldre a School fekszik a dombos vidéken East Lothian, a strandok, a falvak és híres golfpályák amelyek mindegyike megér egy napos kirándulás, vagy hétvégén látogatást. Edinburgh szomszédos városok büszkélkedhet sok látnivalót: Szent András golfpályák, Glasgow hajó öröksége és Aberdeen lenyűgöző gránit építészet egyaránt könnyen megközelíthető a gyakori busszal vagy vonattal szolgáltatás. Skócia egyaránt híres sok szép szigetek elszórtan az ország, amely kínálnak örvendetes, pihentető szünetet a nyüzsgő városi élet.

A táj feltűnő, sokszínű ország ideálisan alkalmas a kültéri sportéletben. Síelés, szörfözés, túrázás, hegyi kerékpározás és kajak csak néhány a felvidító tevékenységet kínál, a legtöbb csak néhány percre található.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

University of Edinburgh Business School

A Carbon Finance MSc a világ első olyan programja, amely az alacsony széndioxid-kibocsátással járó finanszírozás és beruházások területén dolgozik. Úgy tervezték, hogy fe ... [+]

A Carbon Finance MSc a világ első olyan programja, amely az alacsony széndioxid-kibocsátással járó finanszírozás és beruházások területén dolgozik. Úgy tervezték, hogy fejlessze az ön megértését arról, hogy az éghajlatváltozás kihívásai több ezer fontnyi új beruházást hajtanak végre egy sor szektorban, beleértve az energiatermelést, a lakhatást és az infrastruktúrát, a program arra is felkészíti Önt, hogy fejlessze ezt a befektetést fejlett tudással és készségekkel .

A program áttekintése

Programunk biztosítja az éghajlatváltozás tudományának és politikájának megértését, a finanszírozáshoz és a befektetésekhez való viszonyát, valamint az energiaszektor és a szénpiacok folyamatát és problémáit. Az alacsony szén-dioxid-kibocsátással járó finanszírozás és beruházások területén dolgozó szakembereknek szentelték az üzleti lehetőségeket és a pénzügyi folyamatokat, amelyek a társadalom éghajlatváltozásra adott válasza által vezéreltek. Az MSc alapvetően interdiszciplináris természetű, és ezért üdvözli a pályázók széles körű háttérrel, beleértve az üzleti, a közgazdaságtan és a tudomány.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Edinburgh Business School

Olyan szervezetekkel, amelyek az új lehetőségek megismerésére és kihasználására alkalmas egyének alkalmazására törekszenek, a vállalkozói és innovációs készségek egyre in ... [+]

Olyan szervezetekkel, amelyek az új lehetőségek megismerésére és kihasználására alkalmas egyének alkalmazására törekszenek, a vállalkozói és innovációs készségek egyre inkább keresik. Az MSc felkészíti Önt az üzleti élet széles körére, beleértve az üzleti fejlesztést és az indításokat.

A program áttekintése

Az MSc célja, hogy elősegítse a vállalkozói és innovációs készségeket a hallgatók, hogy lehetővé tegye, hogy a pályafutását irányító innováció a meglévő vállalatok és új vállalkozások találhatók. Megtanulhatják, hogyan épülnek fel a szervezetek a vállalkozói gyakorlatok alkalmazásával, az új és a meglévő vállalkozásokkal szemben jellemző kihívásokkal és lehetőségekkel, valamint kreatív stratégiák tervezésével és megvalósításával. A program nagy hangsúlyt fektet a készségek és a tudás alkalmazására a valós helyzetekben és szervezetekben.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Edinburgh Business School

Az MSc kap egy alapos ismeretek marketing mind az egyetemi és a szakember szempontjából, amely lehetővé teszi, hogy foglalkozzon a marketing kihívások kritikus és kreatív ... [+]

Az MSc kap egy alapos ismeretek marketing mind az egyetemi és a szakember szempontjából, amely lehetővé teszi, hogy foglalkozzon a marketing kihívások kritikus és kreatív módon. A program célja, hogy segítse az általános üzleti vagy vezetéshez kapcsolódó tudományágakból származóokat innovatív marketingszakemberekké, akik stratégiai döntéseket hozhatnak sikeres termékek és szolgáltatások létrehozásában.

A program áttekintése

Marketing MSc-junk elméleti megértést nyújt Önnek a fogyasztói magatartás, marketingkutatási módszerek és marketing menedzsment, valamint a kompetencia és a kreativitás alkalmazzák ezt a tudást a valós marketing helyzetekben. A program bőséges lehetőséget nyújt a kulcsfontosságú vezetői képességek - például a kommunikáció és a független cselekvés - létrehozására a csoportmunka és az egyéni bemutatók révén. Az MSc magában foglalja a jelenlegi és feltörekvő tendenciákat a marketing elmélet és a gyakorlat, hogy az Ön számára a kutatás által vezetett tudás és készségek, amelyek szükségesek a vállalatok és a munkáltatók.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Edinburgh Business School

Marketing és üzleti elemzéssel foglalkozó oklevelünk az elméleti alapokat nyújtja a marketing, valamint az adatelemzési és üzleti modellezési technikáknak, amelyeket egyr ... [+]

Marketing és üzleti elemzéssel foglalkozó oklevelünk az elméleti alapokat nyújtja a marketing, valamint az adatelemzési és üzleti modellezési technikáknak, amelyeket egyre inkább az üzleti döntések alakítására és tájékoztatására használnak. A marketing és a menedzsment tudomány területén szerzett tapasztalatok összevonásával a program előkészíti a diákokat mindkét területen.

A program áttekintése

Az MSc marketingtudományi és oktatói szemináriumot biztosít az elméleti megértésért, mind az egyetemi, mind a szakemberek szemszögéből, valamint az üzleti elemzési technikák alkalmazását a marketing és üzleti kérdések kezelésére. problémákat. A program lehetővé teszi, hogy megértsük, hogyan alkalmazzák a marketing kutatási módszereit, és vállaljuk minőségi és mennyiségi kutatásainkat.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Edinburgh Business School

Számviteli és pénzügyminiszterünk elméleti megértést és kulcsképességet nyújt a karrierjének további finanszírozással kapcsolatos szakmákban történő továbbfejlesztéséhez. ... [+]

Számviteli és pénzügyminiszterünk elméleti megértést és kulcsképességet nyújt a karrierjének további finanszírozással kapcsolatos szakmákban történő továbbfejlesztéséhez. Célunk az alapvető számviteli és pénzügyi képességek kiaknázása, beleértve a kritikai elemzést, a kutatásokat és a számszerűsítést.

A program áttekintése

Az MSc célja, hogy a hallgatók speciális oktatás a számviteli és pénzügyi, alkalmas egy sor pályára a pénzügyi szektorban. Ez biztosítja Önt a nemzetközi számviteli standardok, a globális pénzügyi piacok megértésében és a különböző szervezetek sikerének és kudarcának mögött rejlő tényezőknek. A program segít gyakorlati készségek fejlesztésében is, például a pénzügyi kimutatások értékelésének képességében, a valós értékek becslésében és a különböző befektetések összehasonlításában.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Edinburgh Business School

A MSc Banking and Risk program célja, hogy az Ön számára a tudás, a megértés és a kulcskészségek, amelyek lehetővé teszik, hogy hatékony kockázatelemzők és menedzserek a ... [+]

A MSc Banking and Risk program célja, hogy az Ön számára a tudás, a megértés és a kulcskészségek, amelyek lehetővé teszik, hogy hatékony kockázatelemzők és menedzserek a pénzügyi intézmények, különösen a bankok, minden országban a világon.

A program áttekintése

A banki és kockázatkezelési MSc eltér a hasonló programok többségétől, mert megfelel a pénzügyi cégek speciális osztályainak igényeinek. Diákként megismerheti a banki szerepét a gazdaságban és a különböző kockázatokat, amelyekkel a bankok szembesülnek, és hogyan kezelik őket. Szintén gyakorlati készségeket szerezhet a pénzügyi kimutatások megértésében, a potenciális hitelfelvevővel kapcsolatos kockázatok előrejelzésében és a számítógépes szoftverek segítségével előrejelző kockázati modellek becslésében. Összességében a program a bankszolgáltatást mint sokoldalú iparágat kezeli, nem pedig egy akadémiai fegyelmet.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Edinburgh Business School

Az MSc a humán erőforrás menedzsment (HRM) célja, hogy a hallgatók a tudás, a megértés és a kulcsfontosságú készségek, amelyek szükségesek a mai HR szakemberek, és hogy a ... [+]

Az MSc a humán erőforrás menedzsment (HRM) célja, hogy a hallgatók a tudás, a megértés és a kulcsfontosságú készségek, amelyek szükségesek a mai HR szakemberek, és hogy a diákok hatékonyan hozzájárulnak a dinamikus szervezetek.

A program áttekintése

Mivel a humánerőforrás-gazdálkodás felelősségeinek portfoliója fejlődik, a vezetők következő generációja széles körű politikákat foglal magában, mint például az ösztönző tervezés és a munka és a magánélet közötti egyensúly. Folyamatosan haladva a CIPD akkreditált MSc fejleszti a HRM koncepcióinak ismeretét és a modern üzleti életben kulcsfontosságú embergazdálkodási készségeket. Oklevelünk az élen jár a kutatás-orientált, gyakorlati és elméleti oktatásban.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Edinburgh Business School

A globalizáció és a változó gazdasági környezet új lehetőségeket és gyakorlatokat vezet be a hatékony HR-menedzsmenthez. A Nemzetközi Emberi Erőforrás Menedzsment MSc kif ... [+]

A globalizáció és a változó gazdasági környezet új lehetőségeket és gyakorlatokat vezet be a hatékony HR-menedzsmenthez. A Nemzetközi Emberi Erőforrás Menedzsment MSc kifejleszteni fogják a megértését a valós emberi erőforrásokat, és felkészítik a szükséges készségeket, hogy működjenek az országhatárokon, mint humán erőforrás szakember.

A program áttekintése

A humán erőforrás menedzsment MSc sikerének alapján a nemzetközi humán erőforrás menedzsment nemrégiben bevezetett okleveles vezetője kulcsfontosságú gyakorlati, elméleti és kutatási készségeket biztosít a menedzserek számára a multinacionális szervezeteknél és az országhatárokon átnyúló munkavégzés igényeihez igazítva. Ebben az MSc, akkor meg fogja érteni a kulcsfontosságú elméletek a HRM, mélyreható ismerete a konkrét IHRM gyakorlatok, valamint a megértés a nemzetközi személyzet irányítási kérdések.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Edinburgh Business School

Oklevelünk kifejleszteni fogja a feltörekvő piacok megértését és azt, hogy a vállalkozások hogyan profitálhatnak a világgazdaság globalizációjából. Célunk, hogy felkészít ... [+]

Oklevelünk kifejleszteni fogja a feltörekvő piacok megértését és azt, hogy a vállalkozások hogyan profitálhatnak a világgazdaság globalizációjából. Célunk, hogy felkészítsük Önt a legfontosabb üzleti készségekre, hogy hatékonyan kezeljék az embereket és a vállalkozásokat multikulturális környezetben.

A program áttekintése

Oklevelünk segít megérteni az egyes nemzetek és feltörekvő gazdaságok dinamizmusát, és megérteni a nemzetközi üzleti vállalkozások versenyképességével kapcsolatos kulcsfontosságú kérdéseket. Ez segít abban, hogy fejlessze a gyakorlati technikákat és készségeket a vállalatok számára a nemzetközi üzleti projektekben való együttműködéshez. Összességében a program célja, hogy tájékoztassa Önt arról, hogy a vállalkozások kihasználhatják a gazdasági globalizáció előnyeit és tárgyalhatnak az új gazdasági hatalom gyors fejlődéséről.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Edinburgh Business School

A pénzügyi piacok működése és a pénzügyi szolgáltatások nyújtása számos valós problémát érint, többek között a munkahelyteremtést és a hitel-jóváhagyást. Szakmai gondolko ... [+]

A pénzügyi piacok működése és a pénzügyi szolgáltatások nyújtása számos valós problémát érint, többek között a munkahelyteremtést és a hitel-jóváhagyást. Szakmai gondolkodású új Pénzügyi, Technológiai és Politikai Okleveles Mester a világon elsőként foglalkozik a pénzügyi szolgáltatások és piacok technológiai átalakulásának ütemével létrehozott tudásbeli szakadékkal.

Tanulási eredmények

Ez a mesterképzés a modern gazdaság három legfontosabb mozgatórugója - a pénzügyi szolgáltatások és a piacok, a technológia és a politika - metszéspontjában helyezkedik el.

A kulcsfontosságú elméleti pénzügyek és gazdasági koncepciók szilárd megértése mellett ez az MSc ösztönzi a potenciális jövőbeli vezetőket, hogy elemezzék és megkérdőjelezzék az elfogadott pénzügyi konstrukciókat.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Edinburgh Business School

Az MSc meg fogja érteni a korszerű irányítási kérdéseket egy folyamatosan változó üzleti környezetben, és a lehetőséget, hogy alkalmazza a tudás a valós életmenedzsment k ... [+]

Az MSc meg fogja érteni a korszerű irányítási kérdéseket egy folyamatosan változó üzleti környezetben, és a lehetőséget, hogy alkalmazza a tudás a valós életmenedzsment kihívásokra. Ez a program, melyet a Financial Times 2017-ben az Egyesült Királyság egyik legmagasabb 10-ben rangsorolt, értékes mind az üzleti életben részt vevők, mind pedig azok számára, akik a meglévő pályafutásukban szeretnének előrelépni.

A program áttekintése

A menedzsment MSc mélyreható megértést biztosít a kezelési technikák használt különböző üzleti helyzetekben, valamint a képes alkalmazni ezt a tudást a vonatkozó forgatókönyvek. Megtanulja, hogy módszertani kutatásokat folytat a vállalati és vezetési kérdésekben, és megfogalmazza saját koncepcióit mereven és érzékenyen. A klasszikus menedzsment technikák összekapcsolása a legmodernebb menedzsment gondolkodással, a program magában foglalja a nemzetközi kérdéseket és a különböző nemzeti üzleti jellemzőket és beállításokat.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Edinburgh Business School

Ez a Big Data kora. A szervezetek több információt tartanak üzleti környezetükről, mint valaha. Egyre inkább ezek a szervezetek felismerik az adatok szerepét a betekintés ... [+]

Ez a Big Data kora. A szervezetek több információt tartanak üzleti környezetükről, mint valaha. Egyre inkább ezek a szervezetek felismerik az adatok szerepét a betekintés és az out-thinking versenytársak megszerzésében. Ennek eredményeképpen növekvő igény mutatkozik az olyan alkalmazottak és vezetők számára, akik analitikus készséggel rendelkeznek, és tájékozott döntéseket hozhatnak a szervezeti sikerre.

A program áttekintése

Tekintettel az egyre növekvő számú adatra, amelyet a vállalkozások ma hozzáférhetnek, kereslet van olyan alkalmazottakkal szemben, akik számítástechnikai és elemzési készséggel rendelkeznek, és akik képesek tájékoztatni az üzleti döntéseket a hatékonyság növelése érdekében. Az üzleti analitikán alapuló mestereinket éppen ezt szem előtt tartva fejlesztettük ki, és célunk az, hogy tanítsuk a diákokat, hogyan alkalmazzanak leíró, prediktív és előíró analitikát a nagy adatkoncepciókról és technikákról értékes betekintést nyújtva, amely segíthet a döntéshozatalban.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Edinburgh Business School

Kombinálva a korszerű elméletet a gyakorlati alkalmazásba, a pénzügyminisztereink számos karrierlehetőséget kínálnak Önnek. A korszerű elmélet és a gyakorlati alkalmazás ... [+]

A legkorszerűbb elméletek és gyakorlati alkalmazás kombinálásával a Masters in Finance felkészíti Önt egy sor karrierlehetőségre. Ez a Masters program célja, hogy lehetőséget adjon arra, hogy személyre szabja tanulásait a karrierlehetőségekhez. A program lehetővé teszi különböző pénzügyi területek összekapcsolását, vagy szakosodott:

Vállalati pénzügyekEnergiapiacokPénzügyA program áttekintése

A programon keresztül megtanult gyakorlati, elméleti és numerikus készségek, valamint a tantermi tanulással és megbeszélésekkel nyert globális perspektíva jó minőségű szakképzettséget biztosít számtalan pénzügyi szakmához. Arra számítunk, hogy a diplomások befogadják pozícióikat olyan cégekkel, mint a Big 4, befektetési és kereskedelmi bankokkal; piaci és fogyasztói kutatóközpontok; alapkezelő cégek; energiaellátás és tanácsadás; valamint a pénzügyi szektorért, az energiaügyért és az éghajlatváltozásért felelős közigazgatási szervek részéről.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
Business School The University of Edinburgh 29 Buccleuch Place
EH8 9JS Edinburgh, Scotland, Egyesült Királyság