University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Műszaki és Digitális Művészeti Iskola kiváló hírnevét ismeri el mind tanítási minőségünk, mind kutatási eredményeink szempontjából.

A mérnöki, technológiai és digitális médiát ötvöző speciális iskola megfelel a 21. század igényeinek. Az érdeklődő és kulturálisan változatos, elkötelezettek vagyunk a foglalkoztatható és etikus diplomások fejlesztésében, akik pozitívan hatnak a társadalomra. saját épületünk, elég kicsi ahhoz, hogy minden diákunkat ismerjük meg, mint egyének, a személyzet és a diákok nagyon barátságos környezetben dolgoznak.

Az iskola több mint 50 évvel ezelőtt jött létre, és kiváló minőségű oktatási és kutatási bázist fejlesztett ki, amely kiváló minősítést kapott mind a kutatási, mind a tanári értékelésben. A kommunikáció , az intelligens interakciók és a műszerezés és ellenőrzés magas színvonalú kutatásával, amely jelentős nemzeti és nemzetközi hatással bír, következetesen jelentős kutatási forrásokat vonzunk az Egyesült Királyság Kutatási Tanácsától, az európai kutatási programoktól, az ipari és kereskedelmi vállalatoktól, a kormányzati szervektől és másoktól és a szaktudás terjedése lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az új fejleményekre. A legutóbbi kutatási kiválósági keretben (REF) a kutatásunk 98% -át nemzetközi minőségnek ítélték meg.

A diákjainkat olyan szakmák széles skálájával készítjük el, amelyek dinamikus szakmai karriert folytatnak az Egyesült Királyságban és a tengerentúlon.

A 33 tudományos munkatársunk és több mint 130 posztgraduális hallgató és kutató személyzet olyan csoportokat alkot, amelyek ideális célt szolgálnak a magas szintű kutatási tevékenység hatékony támogatására. A posztgraduális fokozatokra szakosodó, fejlettebb hallgatói népesség egy különösen barátságos és támogató oktatási és kutatási környezetben.

Tanfolyamokat tanított

E GYÓGYÍTÁS

· Advanced Communications Engineering (RF technológia és távközlés) (MSc)

· Advanced Communications Engineering (Vezeték nélküli rendszerek és hálózatok) (MSc)

· Advanced Electronic Systems Engineering (MSc)

· Információs biztonság és biometria (MSc)

D IGITÁLIS MŰVÉSZETEK

· Számítógépes animáció (MSc)

· Digitális vizuális effektusok (MSc)

KUTATÁSI TÉTELEK

· Digitális Művészet MSc, PhD

· Elektronikus mérnök, PhD

Izgalmas karrier lehetőségek

Ahhoz, hogy képes legyen szembenézni a versenyképes munkaerőpiac igényeivel, magas szintű tudományos ismereteket kell szereznie és olyan átruházható készségeket kell kifejlesztenie, amelyek alkalmazhatók a foglalkoztatás minden területén. Kentben egy átfogó készségfejlesztő képzési programot , karrier tanácsadást, önkéntes munkát és fizetett munkalehetőségeket kínál a karrierlehetőségeinek növelése érdekében a globális munkahelyeken. Minden kurzusoldalunk részletesebb információkat tartalmaz a programra jellemző készségekről és pályafutásokról.

Kentnek kiváló posztgraduális foglalkoztatási eredménye van: 2017-ben végzős posztgraduális hallgatóink 92% -a és egy nemzeti felmérés alapján válaszoltak hat hónapon belül (DLHE).

Interdiszciplináris közösség

A Kent posztgraduális hallgatói tapasztalata túlmutat a tudományos tanulmányain. Interdiszciplináris posztgraduális közösségünk lehetővé teszi a munkatársak és a diákok számára, hogy kölcsönhatásba lépjenek és eszmét cseréljenek másokkal szakértelmükön kívül.

Erős támogatási keretet biztosítunk a Graduate Schoolunkon keresztül. Az iskola minden diák számára elkötelezett a karriertudás fejlesztése iránt, amit a fejlett képzési workshopaink, a Globális Skills Díj és a Kutatói Fejlesztési Program igazolt.

Posztgraduális erőforrások

A Műszaki és Digitális Művészeti Iskola széles skáláját kínálja a képgyűjtéshez és -feldolgozáshoz szükséges hardverekhez és szoftverekhez, valamint a beágyazott rendszerek tervezhető logikai és chiptechnológiát alkalmazó eszközeihez, amelyeket CAD-eszközök és fejlesztési szoftverek támogatnak nemzetközi vállalatok, köztük a CadenceTM, a XilinxTM, Az AlteraTM, a National Instruments® és a Mentor GraphicsTM. A Matlab / Simulink® eszközök teljes csomagja elérhető. A műszeres laboratóriumunk többfázisú áramlású és égetővizsgáló berendezésekkel rendelkezik, amelyek valós, de csökkentett ipari folyamatokból állnak.

Vannak eszközök az RF, az antennák és a fotonikus rendszerek (pl. Az ADSTM, a CSTTM, a HFSSTM és a VPITTransmissionMakerTM) szoftververziójára és az ezt követő tesztelés 110 GHz-ig terjedő hálózati és spektrumelemzőkkel, önkényes hullámforma-generátorral, 12 GSa / s-hoz, nagysebességű mintavételes oszcilloszkóp 100 GSa / s-ig, on-wafer prober és kiváló minőségű anechoic kamrák.

A kiterjedt digitális média-számítási erőforrások közé tartozik az élenjáró PC munkaállomások, amelyek az Alias ​​Maya és az Foundry Nuke, egy fotográfiai stúdió és egy zöld képernyős produkciós stúdió vezetik.

Egy aktív iskola

Mint posztgraduális hallgató, egy virágzó kutatói közösség tagja, és széles körű egyéni felügyeleti programon, speciális kutatási szemináriumokon, általános készségfejlesztő képzési programokon és általában a külső hangszórókkal folytatott általános tanszéki beszélgetéseken keresztül kap támogatást. Javasoljuk, hogy nagy konferenciákon részt vegyen és prezentálja munkáját, valamint részt vegyen belső konferenciánkban és szemináriumainkban is. Iskolánk hangulata informális, barátságos és központja, egy virágzó és változatos posztgraduális közösség az egészből a világ. Ugyancsak élénk közösségünk van a diákok és a diplomások körében, akik részt vesznek a Facebookon és a Twitteren élő közösségi médiaközösségeinkben, amelyeket arra ösztönöz, hogy részese legyen.

Miért ne látogasson el a YouTub e csatornájába, hogy megtekinthesse a promóciós videókat és a hallgatói munkáinkat, és vegyen virtuális túrát iskolánkban?

Pénzügyi támogatás

Az egyetem ösztöndíjas alapja meghaladja a 11 millió fontot, hogy támogassa posztgraduális közösségünket. A posztgraduális tanulmány jelentős befektetés a jövőjében, amely egy élettartamú előnyöket rejlik, és olyan csomagokat választottunk ki, amelyek biztosítják a szükséges pénzügyi támogatás. Teljes díjaink vannak a doktori kutatói pályázók támogatására, a tanári díjak díjai azok számára, akik tanították a Master és a hűségkedvezményeket alumniink számára. Mesterfokozatú posztgraduális kölcsönök esetén a feljogosított diákok legfeljebb 10 609 forintot vehetnek fel.

Alkalmazások

Az Egyetem weboldalán keresztül online jelentkezhet.

Elérhetőségeit

További információért kérjük, forduljon Tara Sutton asszonytól, a Mérnöki és Digitális Művészeti Főiskola munkaerő-felvételi koordinátorától:

E-mail: eda-admissions-pg@kent.ac.uk

Tel: 44 1227 827323

Postázási cím:
Műszaki és Digitális Művészeti Iskola
Jennison épület
Kent Egyetem
Canterbury
Kent, CT2 7NT
Egyesült Királyság

Webhely: http://www.eda.kent.ac.uk/

Facebook: https://www.facebook.com/edakent

Twitter: @edakent

Helyszínek

Canterbury

Jennison Bldg

Address
The University of Kent,
Jennison Building

CT2 7NT Canterbury, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 (0)1227 823246

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket