University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

Az Antropológiai és Növényvédelmi Iskola egy olyan multinacionális kutatóközösség, amely a valóságos hatásokra törekszik. A kreatív előadók, a nemzetközileg elismert kutatások, a legkorszerűbb laboratóriumi létesítmények és a hallgatói terek üdvözlése inspiráló tanulási környezetet teremt.

  • Arany a Teaching Excellence Framework, a lehető legmagasabb minősítés
  • 15. az antropológiához a 2019-es teljes egyetemi útmutatóban
  • Az antropológiai diákok 88% -a, akik válaszoltak a 2018-as országos hallgatói felmérésre, elégedettek voltak a tanfolyam egészével

A látomásunk

Felismerjük az emberi társadalom, az emberi evolúció és a természeti környezet közötti alapvető kapcsolatot. Ez kulcsfontosságú az erőnk számára: a természetes és a társadalomtudományok közötti akadályok lebontásával teljesen fel tudjuk fedezni az emberek és a világ közötti kapcsolatokat, amelyekben élünk, és megoldásokat keresünk az előttünk álló kihívásokra. Szeretnénk, ha világváltozások lennénk, és azt szeretnénk, hogy csatlakozzon hozzánk ezen a kalandon.

Inspiráló tanítás

Erősen motivált oktatóink a legfrissebb kutatások által kínált modulok széles skáláját tanítják. Az oktatók biztosítják, hogy gyakorlati, tudományos, szakmai és nemzetközivé válási készségeket fejlesszen ki az elmélet és az alapismeretek mellett. Nagyon értékes tapasztalatot szerezünk a tapasztalatszerzésre, így a legtöbb program felajánl egy kirándulást és adott esetben oktatást a legmodernebb laboratóriumi létesítményekben és campus alapú helyszíneken.

Szeretnénk megosztani velünk a munkánk iránti szenvedélyünket. Nagyra értékeljük inkluzív és nemzetközi iskolai közösségünket, amely a kultúrában, a sokféleségben és az intellektuális kihívásokban gazdag tanulási környezetet teremt.

Támogató diákkörnyezet

Az iskola barátságos környezetet biztosít. Előadónk szívesen hallgat és tanácsokat ajánl, együttműködve veled, hogy teljes potenciálját elérje. Diákjaink motivált és ambiciózusak, akik együtt dolgoznak és támogatják egymást.

Minden tanulónak személyes tanári tanácsadója van. Ön is hozzáférhet a hallgatói lelkipásztori támogatási koordinátorunkhoz, aki támogatást, iránymutatást és jelzést kínál a további szolgáltatásokhoz, mind a személyes jóléthez, mind a tudományos kérdésekhez.

Kutatási kiválóság

Hiszünk abban, hogy a tanítás és a kutatás szoros kapcsolatban áll egymással, ami biztosítja, hogy a modulok inspirálóak, relevánsak és gondolkodóak. Előadónk és kutatóink izgalmas projekteket folytatnak az Egyesült Királyságban és a világ minden táján. Elősegítjük az innovatív és interdiszciplináris kutatásokat, amelyeket kutatóközpontjaink segítenek.

Kutatószemélyzetünk tudományos és szakmai konferencián tevékenykedik, mind nemzeti, mind nemzetközi szinten, és vezető folyóiratokban tevékenykedik. Munkájuk gyakran felhívja a figyelmet a globális média figyelmére, és számos munkatársunk és hallgatónk elismert díjakat kapott kutatásaihoz, valamint hozzájárulása a tudományhoz és a valós kérdésekhez. Ezek közé tartozik a Whitley Díj, az RSPB Conservation Science Awards, a Nature of the Future of Nature, az év kiemelkedő etnobotanistája és a Richard Evans Schultes Research Award.

A legmodernebb létesítmények

Az iskola a kiváló felszereltséggel rendelkező diákok és kutatócsoportok számára a legkorszerűbb felszereléssel és erőforrásokkal rendelkezik. Laboratóriumi célunk van az állati posztkrania fejlődése, az ökológia, az etnobiológia, az emberi osteológia, a genetika, a virtuális paleóantropológia és a vizuális antropológia területén.

Tantermeink teljes mértékben audiovizuális felszereltséggel rendelkeznek, számítógépes csomagunk 32 db HD felbontással és prémium hardverrel rendelkezik.

Izgalmas kilátások

Az Antropológiai és Természetvédelmi Iskolával való tanulás egy sikeres karriert biztosít. Amellett, hogy elsőrendű tudományos tapasztalatot biztosítunk, fejlesztjük az átruházható készségeket is, mint például a kommunikáció, a csapatmunka, a problémamegoldás és a számítógépes műveltség.

Ön a széles körű kutatási és üzleti hálózatok előnyeit a mi munkatársaink. A heti szemináriumokon, éves előadásokon és foglalkoztathatósági vásárokon, amelyek világhírű és helyszíni vezető szakértőket vonzanak, számos lehetőséget kínálnak arra, hogy inspirációt és saját kapcsolatokat alakítsanak ki.

Az elmúlt 25 évben a diákok kulcsfontosságú szerepet töltöttek be a világ leginnovatívabb és sikeresebb fenntarthatósági kezdeményezéseiben, és számos szervezetben dolgoztak, köztük a Global Diversity Foundation, a Harvard Economic Botanical Museum és a Porchlight Hajléktalan Jótékonysági Szervezet .

Elhelyezkedés

Az antropológiai és természetvédelmi iskola a Canterbury-i campusunkon alapszik, első osztályú akadémiai és szabadidős létesítményeivel. Felszereltük a legfrissebb erőforrásokat, és gyönyörű környezetünk sok nyugodt teret kínál a tanulásra és a kikapcsolódásra.

Mindenre, amire szüksége van az egyetemen, sétatávolságra van, köztük egy általános bolt, könyvesbolt, bank, mozi, színház, orvosi központ és gyógyszertár. A város középkori épületeit, történelmi pubjait és számos üzletét felfedezheti a campus területén; London és Franciaország csak egy óra vonattal vonattal.

Helyszínek

Canterbury

Marlowe Building

Address
School of Anthropology and Conservation,
Marlowe Building, The University of Kent

CT2 7NR Canterbury, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 1227 824689

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket