University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Mérnöki Kar a legnagyobb Skóciában. Mi is az egyik legnagyobb, legjobban felszerelt műszaki karok az Egyesült Királyságban.

Itthon vagyunk, hogy több mint 5000 diák 100 országban. Választhat, hogy tanulmányozza valamelyik nyolc világ vezető osztályok.

A lenyűgöző választéka több mint 40 egyetemi, posztgraduális és szakmai továbbképzésen kínál egy mérnöki oktatás megfelel az Ön igényeinek.

Munkatársaink és a diákok végeznek kutatást, ami egy valódi hatása, megoldásokat szállítunk, sok a globális kihívások, amelyek a társadalom előtt álló ma.

Ha komolyan gondolja a karrier a mérnöki, Strathclyde az a hely legyen.

Miért válassza Strathclyde mérnöki

Akkor vált a Chartered Engineer

Minden egyetemi mérnöki program teljes mértékben által akkreditált szakmai Mérnöki intézmények. Ez lehetővé teszi a diplomások, hogy jogosulttá vált Chartered Engineer állapotát. Sok posztgraduális fok is akkreditált.

Már sokféle műszaki tanfolyamok

Kínálunk több mint 40 egyetemi kurzusok, amelyek széles skáláját ölelik tudományág. A posztgraduális kurzus portfólió is több mint 40 tanfolyamok és az egyik legnagyobb az Egyesült Királyságban. Itt lehet tanulni a kurzusok az egyik a nyolc osztályok:

építészet orvosbiológiai mérnöki Kémiai & Process Engineering http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Civil és környezetvédelmi mérnöki és level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true Tervezése, gyártása és Mérnöki Menedzsment Elektronikai és Villamosmérnöki Mechanical & Aerospace Engineering http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Naval építészet óceán és a tengeri mérnöki és level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true

Mi segítünk Önnek, hogy elérje a foglalkoztatási törekvései

Az erős ipari kapcsolatokkal biztosítja, hogy közel 90% -a diplomások körében teljes munkaidős állások, vagy további vizsgálatot követő hat hónapon belül végzős.

Kínálunk széles körű ösztöndíjak

Már az egyik legnagyobb portfóliók ösztöndíjak kínált bármely Mérnöki Kar az Egyesült Királyságban.

Majd részesül a kutatási kiválóság

Már az egyik legnagyobb kutatási portfóliók az Egyesült Királyságban, 85.000.000 £ - és egyre növekszik.

Három osztályoknak első helyen Scotland kutatási teljesítmény. Hét mi nyolc osztályok rangsorban a top 10-ben az Egyesült Királyságban a kutatási teljesítmény (REF 2014).

Vessen egy pillantást a kutatás.

Már szoros kapcsolatban áll az ipar

Diákjaink gyakran adott a lehetőséget, hogy a valós ipari kihívásoknak. Ezek lehetnek a projektek által kijelölt külső cégek.

A mi egyetemi hallgatók részesülhetnek egyedülálló éves toborzási és hálózati vacsora, "Gala". Csaknem 50 végzős toborzó cégek vesznek részt a vacsorán.

Mi vagyunk az első számú skót egyetem számára Tudástranszfer Partnership teljesítményét. Mi vagyunk az első három az Egyesült Királyságban.

Strathclyde van hetedik a bajnokságban a vállalkozói egyetem az Egyesült Királyságban. Már létrehozott több mint 40 spin-out cégek a mai napig. Mi is kapott több mint 160 szabadalom és licenc megállapodások. Ezek haladná € 56m a jogdíj jövedelem.

Már világszínvonalú létesítményeket

Nemrégiben elkészült egy 40.000.000 £ beruházási program Mérnöki létesítmények és támogató infrastruktúra. Diákként akkor férhetnek hozzá state-of-the-art berendezések és munka terek.

Tudjon meg többet a mi létesítmények.

Helyszínek

Glasgow

Engineering Faculty Office, University of Strathclyde

Address
Engineering Faculty Office,
University of Strathclyde,
Room 5.25, Royal College Building,
204 George Street

G1 1XW Glasgow, Skócia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 (0)141 548 2749

Aalborg

Address
Aalborg, Dánia

Hamburg

Address
Hamburg, Hamburg, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

MSc
Az intézmény további kínálata: