University of Stirling

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Stirling egy olyan nemzetközi egyetem, amely elkötelezett amellett, hogy segítse a hallgatókat abban, hogy változásokat hozzanak a világban. Szenvedélyesen minden tevékenységünkben hatást gyakorolunk - valódi társadalmi kérdésekkel foglalkozunk, megoldásokat kínálunk és segítünk a közösségek alakításában.

Skócia szívében található Stirling egy olyan hely, ahol a képességeket - nem a hátteret - értékelik, és az oktatás, a foglalkoztathatóság és a lehetőségek mind ötcsillagosnak minősülnek (QS World University Rankings 2020). Több mint 90 posztgraduális kurzussal biztosítjuk diplomásainkat a munkahelyi sikerhez szükséges ismeretekkel, szakértelemmel és foglalkoztathatósággal.

Elkötelezettség a foglalkoztathatóság iránt

Rangsorolt 1. Skóciában és top 15-be a világ karrier szolgáltatások (UK ISB Benchmark és a globális ISB Benchmark 2018), a posztgraduális kurzusok gyakorlati tapasztalat, szakmai tanácsadás és lehetőségek munkát iparágak szerte a világon.

Kutatás hatással

Világvezető akadémikusaink szakemberek a saját területükön, és oktatásunk ezt a csúcstechnológiát vizsgálja annak érdekében, hogy hatással legyen a társadalomra. Éppen ezért a Stirling kutatásának háromnegyedét a világ legfrissebbeként vagy a nemzetközileg kiválónak minősítették a legújabb kutatási kiválósági keretrendszerben (REF2014).

Célunk egyszerű: a világ táplálékától a pszichológia felhasználásáig a bűnözők elkapásához, meg akarjuk oldani korunk globális kérdéseit. Több tudományágat átfogó kutatóink kihívást jelentenek a feltételezésekre, innovatív gondolkodásra és megoldásokat találnak.

Egyetemi élet

A University of Stirling helyezett 1-jén az Egyesült Királyságban és 5-én a világon a campus környezet (UK ISB Benchmark és a globális ISB Benchmark 2018), és ez nem nehéz belátni, hogy miért.

Kevesebb, mint egy óra Glasgow és Edinburgh, gyönyörű 330 hektáros campus ad otthont a felújított szálloda, vendéglátóipari egységek, üzletek, egy virágzó művészeti központ, golfpálya és még egy 18. századi kastélyban.

41,7 millió fontot fektetünk be annak érdekében, hogy tovább javítsuk világszínvonalú fitnesz és nagyteljesítményű sportlétesítményünket, és hozzunk létre egy új egyetemi csomópontot, amelyet 2020/21-ben fejeznek be.

Globális kilátások

A University of Stirling valójában globális a szó minden értelmében. Több mint 120 nemzet képviseli a sokszínű és befogadó campusunkat, és posztgraduális közösségünk csaknem fele külföldről csatlakozik. Együttműködünk az egész világ intézményeivel - több mint 60 országban folytatott kutatási partnerségekben folytatott oktatással annak érdekében, hogy a hallgatók előremutató végzettségű diplomásokká váljanak olyan készségekkel, amelyeket a munkaadók igényelnek szerte a világon.

Sportos kiválóság

A University of Stirling Egyetem az Év Sport Egyeteme (The Times és a Sunday Times Jogi Egyetemi Útmutató 2020) és a Skócia Egyeteme a Sportos Kiválóságért. Öt nemzeti irányító testületnek is otthont adunk, és Skóciában az 1. helyet és az Egyesült Királyságban a sportlétesítmények ötödik helyezettjét (az Egyesült Királyság Nemzetközi Student Barométer Benchmarkja és a Global ISB Benchmark 2018) adjuk. Diákjaink emellett több mint 50 sportklubból, több tucat heti testmozgásból és nem versenyképes Get Active programból részesülnek kedvezményekben.

Készen állsz a keverésre?

Keresse meg tanfolyamát, és tudjon meg többet a posztgraduális finanszírozási lehetőségekről, ösztöndíjakról és arról, hogy miért tartozik University of Stirling .

Helyszínek

Stirling

Address
University of Stirling,
FK9 4LA Stirling, Skócia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

MSc