Ulster University, London & Birmingham Campuses

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Ulster egyetemek, amelyek nemzeti és nemzetközi hírnevét képviselik a kiválóság, az innováció és a regionális elkötelezettség terén. Nagyon hozzájárulunk Észak-Írország gazdasági, társadalmi és kulturális fejlődéséhez, és kulcsszerepet játszunk a beruházások vonzásában. Fő üzleti tevékenységünk az oktatás és a tanulás, az oktatáshoz, a kutatáshoz és az innovációhoz, valamint a technológia és a tudás átadásához való hozzáférés bővítése.

Vessen egy pillantást tanfolyamokra, és látni fogja, hogyan készítjük elő a hallgatókat a holnap világához.

  • Pozitív hatással van az észak-írországi gazdaságra és a közösségre, és több mint 3000 alkalmazottat foglalkoztatunk, éves forgalma meghaladja a 200 millió fontot.
  • A technológia és a tudás átadását, valamint az ötletek kereskedelmi hasznosítását az Innovációs Iroda számos kezdeményezéssel, folyamatos kutatással és konzultációval támogatja az üzleti vállalkozásokkal és az iparral.
  • Nagyon hozzájárulunk Észak-Írország kutatási és fejlesztési kapacitásához, és támogatjuk a helyi vállalkozásokat és az ipart. A 2008. évi kutatási értékelési gyakorlat megerősítette kutatásunk erősségét és minőségét, valamint a folyamatosan tett előrelépéseket.
  • Vezető hozzájárulást nyújtunk az egész életen át tartó tanuláshoz (az e-tanulás révén), mindenki számára elérhetővé téve az oktatáshoz való hozzáférést - javítva a régió tudásbázisát.
  • Partneri kapcsolatokat alakítottak ki más oktatási szolgáltatókkal helyi, nemzeti és nemzetközi szinten, és stratégiai partnerségek hálózata van az egész világon.

Helyszínek

London

Address
10 Rosebery Ave, Farringdon
EC1R 5HP London, Anglia, Egyesült Királyság

Birmingham

Address
Centre City House, 7 Hill St
B5 4UA Birmingham, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket