Unicaf - University of East London

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A kelet-londoni egyetem úttörő jövője volt 1898 óta: a 2. ipari forradalomtól kezdve egészen a jelenlegi negyedikig. Karrier-vezetésű egyetemen vagyunk, amelynek célja a hallgatók támogatása a folyamatosan változó világban való fejlődéshez szükséges készségek, érzelmi intelligencia és kreativitás fejlesztésében.

A 2018–19-es tanév folyamán a Kelet-londoni Egyetem új, 10 éves stratégiát fejlesztett és kezd el végrehajtani, a Vision 2028-t, hogy átalakítsa a tantervünket, a pedagógiát, a kutatási hatást és a partnerségeket, hogy pozitív változást hozzon a hallgatók, a hallgatók számára és a közösségi siker. Ambiciózus, de megvalósítható célja az, hogy az Egyesült Királyság vezető karrier-központú és vállalkozó egyetemévé váljunk, amely egyaránt felkészíti hallgatóinkat a jövő munkahelyeire, és innovációt nyújt a jövő fenntartható és befogadó módon történő irányításához.

A partnerkapcsolatról az Unicaf-szal

Az Unicaf az Egyesült Királyság keleti londoni egyeteme globális szállítási partnere, amelynek feladata az online hallgatók toborzása, felvétele, beiratkozása és támogatása az egyetemi díjaknak, amelyeket jóváhagytak a távoli on-line kézbesítés céljából. Sikeres teljesítés után a diplomások megkapják a University of East London díjat.

Unicaf Online élmény

Az online tanulás forradalmasította a felsőoktatást. Online hallgatóként saját heti ütemterv szerint tanulhat, tanulmányozhatja, ahol csak a legkényelmesebb, megtarthatja munkáját, vagy továbbra is gondozhatja családját.

Kinevezett hallgatói tanácsadója segít megismerni a teljes folyamatot. Mielőtt elkezdené tanulmányait, az önök mellett áll, ha bármilyen támogatásra van szüksége, a diploma megszerzéséig.

136515_photo-1516321318423-f06f85e504b3.jpg

Az online tanulás legfontosabb elemei

Pontosan mi az online tanulás?

Online oktatás vagy online oktatás számos előnnyel járhat. A három fő különbség az, hogy tanulmányozhat, amikor csak megfelel az ütemtervének, bárhonnan, és egy egyetemi diploma program költségeinek töredékéig. Az összes szükséges tananyagot online megkapja, és az online platformon keresztül együttműködik oktatóival.

Ki profitálhat az online tanulásból?

Függetlenül attól, hogy egy iskolaelhagyó éppen karrierjét kezdte, családi kötelezettségekkel rendelkező vagy elfoglalt ütemtervű szakember - kihasználhatja ezt. Az online tanulás azonban nem csak kényelmes; a sikeres karrier szerves részévé válik. A múltban egy hallgató megszerezte a kezdetben egész életen át tartó tudást. A Financial Times szerint a gyors előrehaladás mellett elengedhetetlen az új fejlemények tetején maradni. Ezenkívül a tudás megszerzése a munkahelyi tapasztalatokkal kombinálva további lendületet adhat a karrierjének.

közlés

Az online tanulás révén folyamatosan kapcsolatba léphet oktatóival. Míg az egyetemi tanulmányok hetente néhány órára korlátozzák az interakciót, az a képesség, hogy bármikor kérjen magyarázatot vagy tanácsot, jelentősen javíthatja a tárgy megértését.

Hálózat

A virtuális tanulási környezet (VLE) lehetővé teszi a diákokkal való kommunikációt. Függetlenül attól, hogy visszajelzésre van szüksége, vagy szeretne egy témát megvitatni, a kollégák az ön melletted vannak.

Erőforrások

Többé nem kell létrehoznia egy izmos könyvek könyvtárát. Minden, amire szüksége van - kutatási papírok, e-könyvek, videók, prezentációk - online elérhető a VLE-n keresztül. Mindössze néhány kattintás vagy érintés.

Segítség

Bármilyen kérdés vagy kérdés esetén, függetlenül attól, hogy kapcsolódik-e a tanulmányokhoz, a VLE-hez, a kifizetésekhez vagy máshoz, kihasználhatja az Unicaf Student Live Chat szolgáltatását. Abban a pillanatban kap segítséget, anélkül, hogy találkozókat kellene készítenie vagy várnia kellene az irodai munkaidőig.

Könnyű feliratkozás

Könnyedén regisztrálhat online, percek alatt. A hallgatói tanácsadó ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, megvitatja az összes részletet, segít a jelentkezési folyamatban, és válaszol minden esetleges kérdésére. Egyszerűen töltse ki az alábbi űrlapot, és kezdje el ezt az életmódváltó lehetőséget ma.

Helyszínek

London

Address
University Way, Royal Docks, E16 2RD
London, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: